Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 497
  • 735
  •   1
Отговори
# 300

Явно че Халил Кумова (Ахмет Моран) и Нургюл са били партньори и сериала "Ezo Gelin"

# 301
  • София
влизайки в една от любимите ми теми (тази) бях неприятно изненадана, че са прехвърчали искри м/у фенове на "Аси" и "1001 нощи" Sad.  Аз лично "1001 нощи" не съм гледала, з-то не бях в майчински и времето на излъчване не беше удобно за работещи хора, НО не ми е било неприятно когато в много други теми (освен специализираната за този филм) съм срещала информация за актьорите, личния им живот, радостното събитие около детето им и т.н. Истината е, че М. Й. стана известен с играта си в "Аси" и това ще остане неговата визитна картичка (иска или не). Нормално е неговите фенове да сравняват играта му с други негови образи, както и феновете на Кудрет да харесват филма, заради сценария.
Според мен във всяка тема е хубаво да се обсъжда сериала, актьорите, сценаристите и т.н., което включва техни роли, постижения, награди и т.н. Не виждам защо се стига до тези конфликтниточки. Който иска да гледа заради Кудрет, който иска да гледа заради Мурат, който иска- заради Нургюл и т.н. Когато има постове, които не вълнуват някой, просто да ги пропуска и готово.
Истината е, че един хубав сценарий без актьорско присъствие е нищо, както е валидно и обратното.

Извинявам се дългия пост, но понякога острият тон в някои теми ми идва в повече, при положение, че сме тук, за да прекараме малко приятно време заедно и да обменим всякакви мисли и чувства. Не виждам смисъл феновете на "Аси" да отричат Кудрет и феновете на Кудрет да отричат "Аси". За всеки влак си има пътници и е хубаво да се уважава всяко мнение.

За серията: Изключително приятно изненадана съм от започващата промяна в образа на Назан, за мен това ще е най-динамичния образ във филма. Ако успее да вкара и Бора в правия път ще я призная  Peace

# 302
# 303
  • BG
pavlinaio, qalka05, mimata67, Ми се косете /както баба ми казваше навремето/! Оставете го детето да си изживее  неговия звезден миг! Мисля, че сме достатъчно разумни, за да не се дразним от такива елементарни подмятания. Това е просто под моето ниво! И може би ще се оспамя и много рядко го правя, но ще кажа само едно : Имам си една максима :" Пусни простака две крачки преди теб и му гледай сеира, как ще стъпи върху първото лайно на пътя си  и ще се простне на земята - а това, че ще замирише е отделен въпрос".С извинение и без извинение на масата!!!  Peace Peace Peace
За мен темата е приключена и продължавам да си обсъждам филма на воля!!

Ауууу, колко интИлигентно се изказват хората с високо ниво. Пък моята баба ми е казвала навремето, че ще познаеш човека по приказките му Peace
Та исках да кажа, че Нургюл не се справя с ролята си, колкото и добра актриса да е, което не ви пречи да я харесвате разбира се. Все пак трябва да има и 5-6 изключения на Балканите Sunglasses
За рейтинга-Браво Hugв най-гледното време, с почти никаква конкуренция, както казваше баба ми навремето-по-добре да си пръв у село, отколкото последен в града.

# 304
Гледах, четох и знам, че не ви интересува моето мнение, но все пак ще ви го кажа. Вие тук пишете за всичко друго, освен за този сериал. А, ако изобщо пишете за сериала, то е с цел да си намерите повод за заяждане. Не ви ли е неудобно, днес е национален празник! Няма ли за какво друго да хабите енергия, а се заяждате?
Жалко, че такива като мен се трепят, за да могат такива като вас да гледат!

Ето 5-та част
http://www.vbox7.com/play:d8729a8a

# 305
Благодаря за превода!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 306
Страшни сте, бързи като вятъра...........
На преводачките - БЛАГОДАРИМ
.

# 307
Е тоя Саваш как убедително лъже явно голямо надлъгване ще пада.

newsm03 newsm03 newsm03

# 308
На преводачите  bouquet  bouquet  bouquet

# 309
Като погледнах часа, в който е качен 5еп излиза, че през 3 часа излиза по 1 част. Ох, ще ми се да ги изчакам,но утре е работен ден..........
Цитат
Е тоя Саваш как убедително лъже явно голямо надлъгване ще пада.
Любовта ни прави изобретателни Laughing

# 310
# 311
Изгледах вече всички серий до момента.
Какво да кажа невероятен филм.
Аз мисля,че Ясмеин ще му каже истината,но много хора ще им пречат да бъдат щастливи.
Ще изчакам и 9 серия да е гледам с превод,да ми се избистрят някой неща

Това е за нашите неуморни преводачки newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 312
Той хубаво си излъга, но тя хич не беше сигурна,че не му вярва. Искаше й се да му повярва и му повярва, но остана вярна на ината си.

# 313
За момента нямат никакъв шанс да са заедно - всичко и всички ще са против тях. Не можеш да се бориш с толкова врагове - накрая не ти остават сили за любов.

# 314

http://www.youtube.com/watch?v=spNOKwlVu6o

ОГРОМНО Б Л А Г О Д А Р Я
НА ВСИЧКИ ,КОИТО НЕУМОРНО СЕ ТРУДЯТ
ДА ПРЕВЕЖДАТ ,ДА КАЧВАТ КЛИПОВЕ
ПРЕЗ НОЩТА ,ПРЕЗ ПОЧИВНИ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ
БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЕЗЦЕННИЯ ВИ ТРУД Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ
НАСЛАЖДАВЕМЕ НА ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ ФИЛМИ

Б Л А Г О Д А Р Я
поклон пред труда ви

Общи условия

Активация на акаунт