Незабравима(unutulmaz)-тема- 13

• 31 110
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Определено има някакъв проблем с тези две серии.. ooooh!

Момичета можете ли да качите само субовете на тази част ...http://vbox7.com/play:9c0ffe22-1ва на ново явно има някакъв проблем с другата.. newsm78
Аз ще ги кача на ново!
Благодаря за което.

# 61
Идеята я подхвърлих аз .
Хрумна ми внезапно, че именно Еда може да е сестрата на Бату, но се обърквам с годините, защото Бату изглежда по-млад от Харун, а във филма са съученици. Харун е на 35 години, Еда на 22 години. Разликата между момчето /Бату/ и бебето не беше 13 години.
Но наистина Еда е толкова различна от тази фамилия, че ми се струва доста вероятно вече да е истина.
Само с годините на героите не се вързва нещо.

Да, ама Бату на яхтата беше момче на около 10-12 години, така, че това може и да е възможно! Ох нещо съвсем се обърках! #Crazy newsm78

# 62
Да, ама Бату на яхтата беше момче на около 10-12 години, така, че това може и да е възможно! Ох нещо съвсем се обърках! 

# 63
  • Sofia, Bulgaria
Може и да не си се объркала,това че са съученици не значи ,че са били в един клас,може просто да са били в едно у-ще.И интересно ,кой каза на Бату за Феяз и че той е евентуалния убиец на с-вото му,след като единствения жив свидетел е онзи ,при когото ходи Феяз/Осман/ май беше?????

# 64
Да, ама Бату на яхтата беше момче на около 10-12 години, така, че това може и да е възможно! Ох нещо съвсем се обърках! 

На мен по-малък ми изглеждаше.
Бату е по-млад от Харун видимо, но като казват , че са съученици...

# 65
Може и да не си се объркала,това че са съученици не значи ,че са били в един клас,може просто да са били в едно у-ще.И интересно ,кой каза на Бату за Феяз и че той е евентуалния убиец на с-вото му,след като единствения жив свидетел е онзи ,при когото ходи Феяз/Осман/ май беше?????

Да, това е напълно възможно.
Не знам кой е казал на Бату за Феяз.
Много силно впечатление ми направиха думите на бащата на Еда, който каза дано Толга не прилича на Феяз. Той също знае нещо за миналото на Феяз.

# 66
  • Sofia, Bulgaria
Има много въпросителни ,защо спасиха децата,кой ги отгледа,с каква цел-може би има и друг свидетел на убийството,но все си мисля ,че "ключа" от мазето го държи татко Феяз,не му е чиста работата-цялото семейство ще плаща за греховете му , а те на са 1-2 и вече се започна!

# 67
Има много въпросителни ,защо спасиха децата,кой ги отгледа,с каква цел-може би има и друг свидетел на убийството,но все си мисля ,че "ключа" от мазето го държи татко Феяз,не му е чиста работата-цялото семейство ще плаща за греховете му , а те на са 1-2 и вече се започна!
\

Не му е чиста работата на Феяз, убедена съм.
Отговорът, който даде на Харун , че следствието не е доказало нищо, не беше отговор на въпроса му, а бягство от отговор.
Наистина знае много повече.
И лудостта на Саадет. Дали само от болката на извънбрачната връзка е провокирана или има и нещо друго, което се опитва да забрави...
Тя може наистина да изиграе  ключова роля занапред.
Лудите не са случайни хора.  Simple Smile

# 68
\

Не му е чиста работата на Феяз, убедена съм.
Отговорът, който даде на Харун , че следствието не е доказало нищо, не беше отговор на въпроса му, а бягство от отговор.
Наистина знае много повече.
И лудостта на Саадет. Дали само от болката на извънбрачната връзка е провокирана или има и нещо друго, което се опитва да забрави...
Тя може наистина да изиграе  ключова роля занапред.
Лудите не са случайни хора.  Simple Smile

Да тук сте много прави. Саадет не случайно е в това състояние. Сигурно знае неща, които я карат да има тези моментни пристъпи. Ох надявам се развръзката да е скоро

# 69
Бату наистина изглежда по-млад от Харун. Но и актьорът, който играе ролята на Бату е доста по-млад от Серхан Яваш.

# 70
  • Sofia, Bulgaria
А колкото до Джемал,той какъвто е индиферентен,мисля си че като "набор" на Феяз е чул за случая от пресата,коментари ,обвинения и това ,че поради липса на доказателства е оневинен,не ми се вярва да има нещо друго- предвид,иначе щеше ли да се съгласи на този брак между сина на убиец и дъщеря си ,трябва да е съвсем без морал, а досега го показват в друга светлина- не че го харесвам,но не е такъв

# 71
  • Пловдив
запис и мерсаж за темичката   bouquet

# 72
А колкото до Джемал,той какъвто е индиферентен,мисля си че като "набор" на Феяз е чул за случая от пресата,коментари ,обвинения и това ,че поради липса на доказателства е оневинен,не ми се вярва да има нещо друго- предвид,иначе щеше ли да се съгласи на този брак между сина на убиец и дъщеря си ,трябва да е съвсем без морал, а досега го показват в друга светлина- не че го харесвам,но не е такъв

Джемал е щастлив, че зетьовете му са свестни хора.
Това каза поне, преди да е разбрал, че Толга е син на Феяз.
Харун явно го е приел като почтен човек от самото начало.
На мен Джемал ми изглежда винаги много притеснен в присъствието на Феяз.
Все пак са хоря от различни класи.
Не му е по вкуса и светския живот, личеше си на ревюто, притеснен в тази риза, дето му гладеше Тюркян. Ако не беше заради дъщерята, нямаше изобщо да е там ...

# 73
Много силно впечатление ми направиха думите на бащата на Еда, който каза дано Толга не прилича на Феяз. Той също знае нещо за миналото на Феяз.
[/quote]

Бащата на Еда визираше извънбрачната връзка на Феяз и съответно извънбрачното дете. Затова каза на Толга да не прилича на баща си.

# 74
Виж, това не ми мина през ума, че осъжда извънбрачната му връзка.
А е по-логично дори. 

Лека нощ от мен !
Дано утре има и нов фрагмент с говор да има повече за коментар.
Хубави сънища на всички.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт