Незабравима(unutulmaz)-тема- 13

• 32 138
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Не знам дали няма да ми се присмивате ,но като видях Харун и коленете ми омекнаха.По никакъв начин не можех да го доближа.След около час се разминах с него в лобито на хотела и после в асансьора сърцето ми щеше да изхвръкне.Срам ме е като се сетя,а съм на 28г.и минавам за доста отракана.

# 136
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Не знам дали няма да ми се присмивате ,но като видях Харун и коленете ми омекнаха.По никакъв начин не можех да го доближа.След около час се разминах с него в лобито на хотела и после в асансьора сърцето ми щеше да изхвръкне.Срам ме е като се сетя,а съм на 28г.и минавам за доста отракана.

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534
На мен да ми се отвори възможност, стой та гледай колко съм щура.... Най - малкото с автограф щях да се сдобия. Пак казвам - най - малкото .... smile3508 smile3508

# 137
Малее милата! Сигурна съм, че 90% от нас ще бъдем така.  Peace
Въпреки всичко бих искала да бъда на твое място! Ще гледам като влюбен червей,  Crazy / като се познавам може и да се спъна/ но ми се иска да го видя на живо! Blush

# 138
  • Бургас
честита баба марта и от мен на всички!бъдете живи здрави и мн обичани!

# 139
Благодарности за превода!Връщам се от Истанбул.В събота в сладкарницата на хотела/Hilton/,видях Серхан Яваш.Явно имаше делова среща с трима мъже малко преди обяд на кафе и фреш.Много чаровен мъж,но малко нисък/около 1.70/и доста слаб-типичен манекен.От персонала разбрах ,че там са правени и снимки за някаква реклама.По улиците има негови постери и е много популярен в Истанбул.
Благородно ти завиждам. То си му личи, че е пич. Аз останах с впечатлени, че е по-висок, сигурно Еда е по-мъничка, когато са 2-та на снимки и затова изглежда висок, иначе Мелда си е кобила, тя е по-едра

# 140
Баба Марта прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС!
Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата....
Бели, румени, засмени... от божествен мързел днес опиянени!
След кафенцето горещо иде време и за още нещо...
сандвич със кюфте и много бири със мезе...!
Здраве, щастие и рози, виното - във двойни дози.
Бурен... секс във... всички пози, пожелаваме на Вас Баба Марта, Пролетта и Аз!
 Grinning Grinning Grinning

Много е яко!!!

# 141
Цитат
  Малее милата! Сигурна съм, че 90% от нас ще бъдем така. 
Въпреки всичко бих искала да бъда на твое място! Ще гледам като влюбен червей,   / като се познавам може и да се спъна/ но ми се иска да го видя на живо!

Joy Joy и аз така

# 142
  • София
Честита Баба Марта,много здраве и щастие желая на всички. Докато ви изчета то стана обяд,много сте писали Mr. Green.

# 143
Ами какво да се присмиваме, то си е така. Всеки на твое място ще "омекне". Благородно ти завиждам. Аз много го харесвам този пич. Защо не го поздрави? Лелее ако ми падне................ Twisted Evil Heart Eyes

# 144
Аз съм на 33 и не съм толкова въздържана.

# 145
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ НЕЗАБРАВКИ!!!  newsm47

# 146
Благодаря!

# 147
Страхотен мъж!Чар и сексапил!От три дни ходя като зашеметена и добре,че мъжът ми е италианец и нищо не вдява,ако беше нашенец досега да ме е изловил.Пожелавам ви да го видите и вие заслужава си !

# 148
Честно казано напоследък не съм на себе си. Този Харун ми е взел акъла. Като го гледам как страда и ми идва да скоча в монитора и да го успокоя както аз си знам. Това ако не е лудост..... Twisted Evil Heart Eyes

# 149
Страхотен мъж!Чар и сексапил!От три дни ходя като зашеметена и добре,че мъжът ми е италианец и нищо не вдява,ако беше нашенец досега да ме е изловил.Пожелавам ви да го видите и вие заслужава си !
Чул ти господ. Praynig Praynig Ако беше моят, досега щеше да има кръстосан разпит, защото аз не бих могла да се овладея ако го видя.

Общи условия

Активация на акаунт