Незабравима(unutulmaz)-тема- 13

• 31 123
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
не може да се жени за Мелда Харун не искам!!!!

# 121
Благодарности за превода!Връщам се от Истанбул.В събота в сладкарницата на хотела/Hilton/,видях Серхан Яваш.Явно имаше делова среща с трима мъже малко преди обяд на кафе и фреш.Много чаровен мъж,но малко нисък/около 1.70/и доста слаб-типичен манекен.От персонала разбрах ,че там са правени и снимки за някаква реклама.По улиците има негови постери и е много популярен в Истанбул.

Crazy Crazy Crazy е как се сдържа да не му се нахвърлиш  Joy Joy Joy Joy Joy

# 122
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за хубавата песничка-nesine yandim,хареса ми ,мъкар да не разбирам текста!Аз също мисля,че не ни очаква щастлив завършек на филма,не че съм песимистка,но като гледам накъде вървят нещата.А и Харун и каза на Еда,че никой няма да е щастлив,каквото и да се случи.Ще излязат "скелетите от гардероба",миналото на Феяз,струва ми се,че там е разковничето,а и Феяз каза на Харун,че един ден и той ще има тайни,които няма да иска да се знаят

# 123
Благодарности за превода!Връщам се от Истанбул.В събота в сладкарницата на хотела/Hilton/,видях Серхан Яваш.Явно имаше делова среща с трима мъже малко преди обяд на кафе и фреш.Много чаровен мъж,но малко нисък/около 1.70/и доста слаб-типичен манекен.От персонала разбрах ,че там са правени и снимки за някаква реклама.По улиците има негови постери и е много популярен в Истанбул.
Лелейййй,аз ако бях на теб,веднага отивам и го питам дирекно..."какво става,ще се ожените ли с Еда",че голяма мъка голямо терзание hahaha Joy hahaha

# 124
Аз ако бях на твое място със сигурност щях да отида до него. Страхотен мъж, със страхотно излъчване, доста нестандартен тип и мнооогоооо привлекателен. ООХХХ  Blush txtloves

# 125
Благодаря за хубавата песничка-nesine yandim,хареса ми ,мъкар да не разбирам текста!Аз също мисля,че не ни очаква щастлив завършек на филма,не че съм песимистка,но като гледам накъде вървят нещата.А и Харун и каза на Еда,че никой няма да е щастлив,каквото и да се случи.Ще излязат "скелетите от гардероба",миналото на Феяз,струва ми се,че там е разковничето,а и Феяз каза на Харун,че един ден и той ще има тайни,които няма да иска да се знаят
Разбира се, че има много тайни този старец, но не знам накрая какво ще излезе. Подозирам, че няма да е нищо добро. Thinking

# 126
  • Sofia, Bulgaria
Чудесно е ,че СЕРХАН ЯВАШ и в действителност е така привлекателен,защото е много разочроващо ,когато видиш някоя известна личност на екрана като супер харизматичен/на, а в действителнос се оказва ,че всичко е грим и камера.Така ми се е случвало да видя ,Елизабет Тейлър,Наоми Кембъл и Кристоф Ламбер и бях много разочарована

# 127
Обаче в този ред на мисли май скоро не сте пускали снимчици да оплакнем очи и да помечтаем.

# 128
Благодаря на всички за превода на 28. Сега вече е съвсем друго. Не може да му се прости така лесно на ХАРУН, че се отказа от Еда след срещата с Тюркян. Той много бързо се уплаши, а обещаваше да се бори и заради двама им. Много добре му го каза Еда. Той няма смелост да подреди собствения си живот. Не може така да се отнасяш с хората, пък камо ли с тоя на когогото се кълнеш, че го обичаш.
Не може сега искам, сега не. Shocked

# 129
Благодаря на всички за превода на 28. Сега вече е съвсем друго. Не може да му се прости така лесно на ХАРУН, че се отказа от Еда след срещата с Тюркян. Той много бързо се уплаши, а обещаваше да се бори и заради двама им. Много добре му го каза Еда. Той няма смелост да подреди собствения си живот. Не може така да се отнасяш с хората, пък камо ли с тоя на когогото се кълнеш, че го обичаш.
Не може сега искам, сега не. Shocked
newsm10 newsm10 newsm10
Абсолютно съм съгласна. Сега заслужава Еда да не му позволява да се доближи до дъщеря им. Какво си мисли той?

# 130
Баба Марта прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС!
Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата....
Бели, румени, засмени... от божествен мързел днес опиянени!
След кафенцето горещо иде време и за още нещо...
сандвич със кюфте и много бири със мезе...!
Здраве, щастие и рози, виното - във двойни дози.
Бурен... секс във... всички пози, пожелаваме на Вас Баба Марта, Пролетта и Аз!
 Grinning Grinning Grinning

# 131
  • Sofia, Bulgaria
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2715411
 Не знам дали е ново за вас,за мен да-но ако искате го вижте!

# 132
Честита баба Марта и от мен   Hug
gatita де да можеше да не се работи днес Grinning
Дано днес ни зарадват със снимки в сайта и трейлър с говор

# 133
Охо, много благодаря! Ще го имам предвид! Peace Party

# 134
Супер пожелание!!!!!!!! Върхът си  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт