Незабравима(unutulmaz)-тема- 13

• 31 120
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!!!!!!!!!!!!!!

# 106
Честита Баба Марта на всички!Бъдете живи и здрави Hug

# 107
Добро утро и от мен, мили дами! Честита Баба Марта. Бъдете бели и червени, румени и засмени.

# 108
Добро утро и от мен:)
Честита Баба Марта.  Hug

Всички линкове работят и старите 28/1 и 28/ от 1 страница  #Cussing out
Напразно ги  качвах на ново  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Проблема е бил в VBOX!!!!!  ooooh!

# 109
Честита Баба Марта.  Hug

Hug Hug Hug Hug Hug

# 110
Честита Баба Марта, мили дами! Да сте живи и здрави, newsm51 newsm51 и все така всеотдайни към всички бъдещи начинания...

# 111
ДА ОТ vbox7 СИ Е БИЛ ПРОБЛЕМА, МНОГО ЗАБИВА ПОНЯКОГА

# 112
  • И тук,и там
Четита Баба Марта!Много здраве и късмет! Hug Hug Hug

# 113
Честита Баба Марта.  Hug

Дълбоко сме ти признателни за труда, който полагаш заради нас. Heart Eyes

# 114
Момичета, преди малко гладах новия трейлър, не съм мн.обнадеждена за щастливо развитие в този филм. Дори съм сигурна, че Мелда отново ще излъже за бебето и Харун ще, неще ще се принуди да се оженят...Толга намери една папка, дали няма да разбера кой всъщност е бащата?!

# 115
Така изглежда! Крайно време е вече и Толга да разбере, за да не живее в илюзия. Друг е въпросът обаче, как ще реагира? Възможно е да е доста крайно! #2gunfire

# 116
# 117
Благодарности за превода!Връщам се от Истанбул.В събота в сладкарницата на хотела/Hilton/,видях Серхан Яваш.Явно имаше делова среща с трима мъже малко преди обяд на кафе и фреш.Много чаровен мъж,но малко нисък/около 1.70/и доста слаб-типичен манекен.От персонала разбрах ,че там са правени и снимки за някаква реклама.По улиците има негови постери и е много популярен в Истанбул.

# 118
Аууу, вярно ли? Какво ли не бих дала да го видя на живо. На филма изглежда доста висок.

# 119
Благодарности за превода!Връщам се от Истанбул.В събота в сладкарницата на хотела/Hilton/,видях Серхан Яваш.Явно имаше делова среща с трима мъже малко преди обяд на кафе и фреш.Много чаровен мъж,но малко нисък/около 1.70/и доста слаб-типичен манекен.От персонала разбрах ,че там са правени и снимки за някаква реклама.По улиците има негови постери и е много популярен в Истанбул.

Леле, щастливка !!! И аз забелязах, че не е много висок, радвам се, че е чаровник и в реалния живот !!!
Браво, браво на теб , че си успяла да го зърнеш наживо.
Не знам, няма ли Нова телевизия да ги покани актьорите, ако трябва с ес ем еси да събираме средствата.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт