Незабравима(unutulmaz)-тема- 13

• 32 138
  • 748
  •   3
Отговори
# 465
  • София
Явно търпението ни вече е на свършване. Затова искаме да видим развръзка и то щастлива или поне начало на такава във всяка следваща серия. Но ако така стане, какво ще дават в останалите примерно 25-30 серии до края? Да речем, че Еда и Харун се оженят още в 35-та серия със съгласието и благословията на всички и после какво? Ще си живеят щастливо, ще си гледат бебето, Еда ще се учи да готви, а Харун ще се прави, че му харесват спагетите и супите й. И така цели 30 серии. Направо кошмар!  

# 466
Момичета, аз изобщо вече не го хващам този сериал, кога изобщо го дават? Shocked
А ще ме светнете ли какво е ''положението'' на Мелда и тя ли забременя от първия и единствен път? Shocked

# 467
Явно търпението ни вече е на свършване. Затова искаме да видим развръзка и то щастлива или поне начало на такава във всяка следваща серия. Но ако така стане, какво ще дават в останалите примерно 25-30 серии до края? Да речем, че Еда и Харун се оженят още в 35-та серия със съгласието и благословията на всички и после какво? Ще си живеят щастливо, ще си гледат бебето, Еда ще се учи да готви, а Харун ще се прави, че му харесват спагетите и супите й. И така цели 30 серии. Направо кошмар!  

Айде сега кошмар ! Много ще ми е хубаво даже да ги гледам заедно  Simple Smile

# 468
  • Sofia, Bulgaria
Дами, имайте пове4е доверие на Харун! Той е луд от любов към Еда.Няма да се откаже. Тя е незабравима!Освен това - Индже не е неговата кръвна група.Мисля. думите на Толга озна4ават, че  трябва да  отговорят на Феяз дали ще се местят в къщата му!

Дано да е така, но Харун не е достатъчно луд от любов и то с жена, която може да побърка всеки мъж (така накратко дефинирах Еда/Йозлем пред жена ми още в първа серия). Ако беше, нямаше да стигне до сегашното положение. Но това е друга тема или по-точно друг сценарий...
 Донякъде съм съгласна с теб,защото това е мъжкото мнение,досега само дами коментират в повечето случаи , а е важно от позицията на мъжа да се видят нещата.Според мен си прав,че любовта на Харун май не е най-голямата както той си мисли.Просто едно влюбване в младо ,весело и артистично момиче,което го прави "луд" от любов,но като мине периода на химията дали ше се окаже голямата му любов?

# 469
  • София
Определено ще има някаква интрига. Имам чувството, че всичко започва отново, но с друга сюжетна линия. Така сериала ще се проточи още 50 серии.

Така може - одобрявам.

# 470
  • Под звездите
Аз мисля ,че новото попълнение във филма е доверено лице на БАТУ.Тя влиза в семейството на Харун с някаква цел.Страшнно много се надявам това да сближи ЕДА и ХАРУН.

# 471
Момичета, аз изобщо вече не го хващам този сериал, кога изобщо го дават? Shocked
А ще ме светнете ли какво е ''положението'' на Мелда и тя ли забременя от първия и единствен път? Shocked
дават го по турската ATV в сряда аз лично го гледам в нета след като го качат, а що се отнася до бременностите във филма едната хвана от раз за една вечер а другата от въздуха  JoyСмятайте колко е добър Харун

# 472
Тази новата мома - от къде ми е толкова позната? Да не е участвала в Перла? Не, мисля че ми е позната защото е от Смолян... какъв й е бекграунда?

# 473
Аз търсих търсих за новата булка да видя къде сте обсъждали и не намерих,светнете ме малко поне как се казва

# 474
  • Sofia, Bulgaria
Не е булка ,а нов персонаж.Приятелка н Ниса от Лондон-казва се Индже и я пускат в 34 епизод,ще разберем заща-за сега само гадаем!

# 475
Харун4о май пак ще го свалят,тя коя до сега се е провалила,Ферда и тя ако беше пробвала и тя да го е забила.Много лесен взе да става Thinking

# 476
Мелда изглежда ужасно в булчинската рокля.
Толкова е огромна, имам чувството, че ще го смечка Харун първата брачна нощ.  Simple Smile

# 477
Девойките участващи в превода МОЛЯ утре да се наспите да свършите всички дом, работи и вечерта след 34 еп, да сте налиния да направите збит преразказ на епизода Предварително БЛАГОДАРЯ!!!

# 478
Аз мисля ,че новото попълнение във филма е доверено лице на БАТУ.Тя влиза в семейството на Харун с някаква цел.Страшнно много се надявам това да сближи ЕДА и ХАРУН.
Изглежда ми доста "опасна". Не мисля, че ще се задоволи с малко или нищо. Нищо чудно и да е комбина с Бату. Дано засегнатата да е само Мелда. Twisted Evil

# 479
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Мелда изглежда ужасно в булчинската рокля.
Толкова е огромна, имам чувството, че ще го смечка Харун първата брачна нощ.  Simple Smile

hahaha hahaha hahaha
И аз подозирах нещо мечо в Мелда..... Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт