Слънцето напича вече, да играе вънка иска ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 33 735
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте милички.Да не сте с мохморлук.Кажете как си изкарахте празника.Ние си бяхме вкъщи и нищо особено като изключим факта че Митето се начупи на яйца.Да ви питам вие давате ли варен белтък на децата и по колко. easter.Много целувки от нас с детето.

# 361
  • Горна Оряховица
Здравейте милички.Да не сте с мохморлук.Кажете как си изкарахте празника.Ние си бяхме вкъщи и нищо особено като изключим факта че Митето се начупи на яйца.Да ви питам вие давате ли варен белтък на децата и по колко. easter.Много целувки от нас с детето.

Здравейте Simple Smile
Йори,аз давам откакто е станал на 11 месеца и половина някъде.Сега вече изяжда по половин белтък и цял жълтък.Може и цяло яйце да му дам,но примерно половината сутринта,а другата половина късния следобед.
Иначе ние си бяхме у дома,на Иво му хареса борбата с яйцата,хапна и той малко и така,нищо особено.
Да ви питам забелязвате ли към кое имат предпочитание децата - към месо или към зеленчуци повече? Иво предпочита зеленчуците и по-постните ястия като цяло.Хапва месце,но не е върл фен.

# 362
Гале моя е повече по месцето ,хляба ,от зеленчуците домати  много ги обича ,а другите няма как да ги гризка сурови, варени само картофки, а от плодовете ябълки но по мекички. HugНякой ще ми даде ли рецепта за гофрети че ще ходя да си копувам гофретник след малко.

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 15:55 от yori81

# 363
  • Горна Оряховица
http://bgkulinar.net/recepti.php?id=1500 ---> ето рецепта за гофрети,това успях да намеря

Моя човек много обича картофи.От плодовете обожава да яде ябълки,круши и банани,особено когато му направя комбинация от трите с овесени ядки.Иначе в сурово състояние почти нищо не иска да близне  Tired Към месо рядко посяга,освен когато е в ядене и е наситно накъсано.Хляб обича да яде,но гледам да не прекалява,че бързо се пристрастяват към него.Отскоро проявява интерес към купешки сокове,но също така много харесва прясно изстискан от портокал и помело и други различни фрешове.

# 364
Честито Възкресение Христово! Да сте живи и здрави всички, много късмет и любов!
Аз да кажа за моя Хриси - от плодовете обича много ябълка, круша и банан в сурово състояние. Порокали не ги ще. А сокове всякакви ама да не е само от портокал. В последно време не ядем манджи или с 300 зора. Май кучешките зъби са на път и сме малко кисели. Хайде от нас лека вечер.

# 365
Йори, с гофретника върви и книжка с рецепти винаги! Peace

За яденето и предпочитанията.....моята е всеядна Embarassed и "многоядна" Mr. Green

# 366
Гале благодаря ти миличка.  love001
Мече не знаех Rolling Eyes
Ама в цял техномаркет нямаше един гофретник ,та ще търся утре в други магазини.Лека нощ на всички.

# 367
Ако случайно няма, което не ми се вярва, де, ще ти препиша моята книжка. Изпитани са рецептите Hug

# 368
Да споделя/няма да с хваля/-имам ученичка и всичко е наред за сега.Днес й е втори ден,вчера на обяд каза "Чао,Деси" на Госпожата,даде й целувка и така.
За яденето-Хриси е на импулси,може да яде по огромни количества каквото и да.Сега набляга на плодове и зеленчуци,обожава супички и яхнийка,да прави "топи-топи".Но ако рече,че няма да яде,не мога да направя нищо за да хапне ooooh!
Стискайте ми плаци сега да си намеря и нещо подходящо за работа Praynig
Много ви здраве на всички,много ми липсвахте тия дни,ама пусто времевсе не стига.Айде и по един ЦИлЮф Heart Eyes

# 369
Музе, браво. Четох за Хриси във Фейса....

А този "цилюф" тръгна от сестра ми, гледам, че на всички е харесал Joy

# 370
Много бързо минавам да кажа на женските майки, че вече има момичета - големи - парализирани или в кома след ваксина срещу рак на маточната шийка. Оставям го без коментар от моя страна.Хората започнаха да си отварят очите и вече е по-трудно да се потули реакцията на тялото

# 371
Ох,Мецо,тая ваксина нали искат да я сложат в ИК,те тогава ще я откажа.Както не бих си ваксинирала детето с нея.
А "цилюф"-а е на майка ми-да си имаме уважението Mr. Green Blush

# 372
  Момичета, тази ваксина не се ли слага на по-големи момичета?
 Моят син беше на фризьор и чакам да ми го доставят да го къпя..От 6тия му месец не го къпя аз, а баща му..голям цирк ще съм сега ooooh! Mr. Green

# 373
Криси,как си?Оцеля ли?  Mr. Green
Момичета, до къде сте с памперсите, че ми писнаха вече, а на моя само като му кажа: "Хайде на гърнето" и започва да тропа с крака.  Twisted Evil
Музе, браво на Хриси. Оправна мацка ще да е.
Мецо, стига бе, направо се облещих. Ужас.  #Cussing out
Между другото имам едни лееееки съмнения относно лишеите на Калоян, които не минават вече 4 месеца. Струва ми се че се появиха след Приорикса, но може би месец по късно. Възможно ли е да е от това? Обаче пък има само на лицето.  Thinking Може и да е просто съвпадение.

# 374
Лаленце, напълно е възможно bowuu  Sad За съжаление не сте първия случай.
Също и все повече доктори мрънкат за деца с АД атопичен дерматит, че не са много-много за ваксини, каквито и да били те Peace, само че за съжаление не могат да се освободят с комисия, ако специалист-дерматолог и алерголог не го потвърдят.
Ваксината за рака е за по-големи момичета, да. Първоначално я водеха за между 16 и 25, сега искат да е от 14 до 30, та повече жени да можели да се възползват Tired....
Наблюдавайте хлапетата. Ако някое както си е бърборило на китайски изведнъж спре да говори, или пък стане хиперактивно (нека ми обясняват после, че просто било палаво), имайте си едно наум.... Tired
Все се заричах, че повече няма да чета в нашата тема с ваксините, тъй като вече съм взела решение, но не мога да се начудя....

Криси, и аз така. Скоро ми се наложи да я къпя и щяхме да се изпотрепем в банята... Tired

Момичета, има ли още хлапета, дето спят и сутрин, и следобед?

Общи условия

Активация на акаунт