Слънцето напича вече, да играе вънка иска ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 33 674
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Гале бъди най щастлива и всичко най-най.
Ели моя спи по боди и чорпогащник или панталон с чорапки ама много се поти ,а ме е страх да го оставя по къс ръкав ,завивам го с чершафче докато не се отвие.
Я кажете петната от сокове с къкво ги почиствате че вече всичко е ликьосано .От вчера се опитваме да ползваме гърне Laughing.Хайде лек ви ден.

# 556
  • Горна Оряховица
Йори,имам един сапун за петна(купуван е от ЦБА,няма специална марка,немски е).Преди да изпера дрехата натърквам с него.Ако не излезе-Вениш  Peace

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 12:34 от galq_j82

# 557
Оф, ококорих се и аз най-сетне?

Болничките как са?
Нещо четох за болници.... newsm78 Praynig

# 558

Ей я вежте моя синковец какав рошко е . hahaha
Гале миналата година прах с вениш и моя се обрина. Confused
http://yori81.snimka.bg/daily/miti.478411.18575978.

# 559
  • Горна Оряховица
Ние сме на етап оздравяване уж.
Йори,потърси този сапун,за който споменах.Няма начин да го няма някъде.Ние Вениш ползваме,откакто е станал на 1г.,за да не се обрива и добре,че после му понесе.Пак от тогава перем с Персил Сенситив,а не вече с Тео Бебе.Иначе за друго не се сещам.
Довечера ще кача 2-3 снимки с новата прическа,но не се разбира въобще,че е подстригван,толкова бързо порасна косата  Laughing

Йори,Митето голямо сладуранче Simple Smile

Ето обещаните снимки:

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 21:39 от galq_j82

# 560
galq_j82 голям сладур е малкия.Нека много да те радва!Много лъчезарно е детенцето ти!

# 561
  • Горна Оряховица
galq_j82 голям сладур е малкия.Нека много да те радва!Много лъчезарно е детенцето ти!

Мерси Simple Smile И твоето момиченце е голяма сладуранка Hug Да са ни живи и здрави да ни радват  Peace

# 562
  • Горна Оряховица
Ехо,къде сте всички ? Simple Smile
Аз днес бях кръстница на бъдещата кръстница на Иво  Grinning
И да си кажа-БНД-то чак днес ми честити имения ден  Crazy Laughing От много ангажименти няма време да се сети за все още законната си жена  hahaha Което пък ми подсказва,че не сгреших с решението си.

# 563
  • софия
от вчера да ви се похваля нашия юнак казва "АКО" и гледам аз има вярно има "ако" в памперса........сега май вече почваме да схващаме нещата...

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 17:32 от microelena

# 564
  • Горна Оряховица
от вчера да ви се похваля нашия юнак казва "АКО" и гледам аз има вярно има "ако" в памперса........сега май вече почваме да схващаме нещата...

Браво на детенце  Hug Ние пък бяхме на разходка в парка и там яде.Поседяхме и се прибрахме след около 40 мин.Сложих на гърнето и чак тогава си свърши работата,все едно е чакал.

# 565
Гале, да! Взела си го! Hug
Микроели, моята вика Аууууу, ама чак като свърши работата. обаче упорито не ще да седне на пусто гърне, та ще чакам лятото, да я оставям без памперс, та да види колко е хубаво да си мокър Crossing Arms Laughing Поне каката така я научихме едно време.
Здравички ли сте вече?
Ние изкарахме цялата къща шибания вирус....едни по-тежко, едни по-леко

# 566
Привет най-накрая и от мен.
Аз почнах работа,а предния ден Хриси ми направи бронхит/това става миналия петък-събота/.Законите на Мърфи работят здаво.Та тази седмица бабите са я гледали,малката й леля...голямо чудо беше,и аз изнервена покрай новата работа/която иначе си е супер Mr. Green Blush/,докато напасна времето и задачите ще е така.
Гале,страшна пуканка си имаш ти Heart Eyes Blush
Честито на именниците на патерици и болните да оздравяват Peace Hug
И Хриси казва "ако",но със закъснение,голям зор ми е с гърнето,а сега както и нямам много време незнам как ще стане отучването.
И пак оплаква-щерката се научи да си излиза от леглото.То е дървено,с решета отпред,прескача я,акробатката му и се намърдва една вечер по нищите до мен и ми вика "Гуш,мамо"... ooooh! #CrazyОкокорих очите набързо докато се осъзня сънувам ли,спя ли...Та й махнахме решетката и сложихме една дъска,висока педя горе-долу,да не падне,като спи..Но диването му проклето не ще да заспива в нейното легло и сега като засп,я прехвърлям от спланята в кошарата,а тя нощем,става и идва при нас.Голям е дявол,значи ooooh! Crossing Arms
Хайде,стига толкова за мен и нашите перипетии  преивявания.
И да се похваля-малкият ми иситър е абитриентка на 22 май,та очаквайте снимки Peace
Много целувки и прегръдки на всички майчета и буболечки Hug Heart Eyes

# 567
Позната история това с идването по нощите при нас.На щерката съм и разширила леглото и е плътно до нашата спалня и тя когато иска си идва при нас.И аз малката ще я пускам на ясла да е сред деца че луднах вече със нея-то кипи от енергия.А аз се изморявам.

# 568
Здравейте и от мен. И нас вече три дена ни мъчи една хрема....и едни зъби вади малката...и четирите кътника наведнъж и предния долен зъб , направо не знам горкото детенце как е ...Като я попиташ къде боли и си посочва бузката. Така ми е жал за тия дечица. Вчера даже викам на моя що не се раждат със зъби та да им е по леко на децата. Днес ще я водя на лекар да си изкаже мнението докито, че така ме е страх да не стане нещо по сложно...
Хайде всички болнички да оздравяват  Hug
Музе, честита нова работа, а на малката Хриска много  Hug  Hug Браво на нея за гимнастиката с леглото  Laughing Моята засега си спи в кошарата и не е излизала сама, а и не виждам начин да излезне, най-много да падне с главата...
Гале, голям хубавец  Laughing За акото, Алекс отдавна си казва че има ако, а ако сме навън стиска  Laughing Като я сложа на гърнето само тогава ака  Laughing Даже съм я чувала и чиш да казва, но я слагам по рядко, че взе нещо да ме послъгва  Laughing
Ако на някой му се гледа снимки : http://lyiona.snimka.bg/other/prolet.497274

# 569
  • Горна Оряховица
Здравейте  Grinning
Честита нова работа,Музе  Hug
При нас нищо ново,има нова дума-вода(прозинася ада).Утре сме на консултация и ще се отчета.Ще бием и ваксини.Иначе вече сме здрави,да чукна на дърво.

Общи условия

Активация на акаунт