Предстои ми замразен трансфер, да поговорим

• 136 771
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Еко в сайта на Щерев пишеше че е 1500 ин витро на ЕЦ + 400 ЕТ +100 размразяване  Rolling Eyes не е малако  Rolling Eyes
В тия 1500 не влиза ли и трансфера или отделно за него 400  newsm78
И за размразяването ли се плаща, аз мислех че само за замразяването.

# 136
Еко в сайта на Щерев пишеше че е 1500 ин витро на ЕЦ + 400 ЕТ +100 размразяване  Rolling Eyes не е малако  Rolling Eyes
Извинявай! Бях останала с  впечатление, че си при д-р Стаменов.

# 137
  • София
Не при Щерев съм  Rolling Eyes
А за ЕТ не знам дали влиза  Rolling Eyes това пише че е цена на замразен ЕТ Rolling Eyes

# 138
  • София
Lailah, ако платиш инвитро на ЕЦ в него е включен и трансфера, така ,че допълнително ще платиш само за размразяването на сладоледчетата . При мен когато отидох за ЕТ на замразените ми ембрита и се оказа ,че не са годни за трансфер, не са ме карали да плащам дори и тези 100 лв. за размразяването

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 14:09 от krisi1812

# 139
  • София
Хайде и аз тук, да правя компания на Lailah   Heart Eyes да не е самотна.
Днес ми дойде, на 20.09 съм на преглед да връщаме замразените ембриончета. Два броя не много хубави, но каквито-такива, дано се размразят и после имплантират за 9 месеца  Embarassed

# 140
  • София
Djiji, късмет!  Praynig

Lailah, а ти сподели ли с док твоето желание за ЕЦ + размразен трансфер?

# 141
  • София
Ами не, не съм говорила с док. Аз мислех да ходя вчера-днеска че нещо много ме болеше корема освен надуването (предполагам някоя киста съм направила) ама не успях да се свържа с док та ми се размина ходенето сега, чак като ми дойде ще ходя  Rolling Eyes
Ще пиша като мине прегледа Simple Smile
Джиджи успех ти желая това да са вашите бебета  Praynig

# 142
  • София
Здравейте момичета  Simple Smile
Продължавам по план - миналата седмица на 20.09 - 7 ден от цикъла бях на преглед всичко беше ок. Лигавицата беше 6 мм., доминантен фоликул 8 мм., лекарства допълнителни нямам докторката каза че е по-добре без нищо на естествен цикъл. Днес пак преглед 14 ден - лигавица - 12.2 мм, дом.фол. - 16 мм., утре преглед и хормони /ЛХ и естрадиол/ и ако и хареса всичко сигурно на 05.10 ще е трансфера.
Това е за днес утре пак  Hug

# 143
  • вече Пловдив
Djiji, стискам ти палци всичко да е наред и да се похвалиш другата седмица с успешен трансфер! А дай Боже и с бебе на финала!  fingerscrossed

# 144
  • София
Джиджи успех и от мен  Hug

# 145
Джиджи успех мила!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 146
  • София
Благодаря ви момичета   bouquet
Днес имам прегнил в 20 часа, живот и здраве на 05.10 в 13 ч. ще ми бъде ЗЕТ.

Стискам палци силно на всички Вас  newsm51

# 147
Здравейте момичета,искам да ви попитам нещо,ако има някоя от вас която да е правила ЗЕТ в клиника Малинов,може ли да ми каже колко точно излиза процедурата и какво точно се плаща.гледах в ценоразписа на клиниката,но не се ориентирам.Благодаря ви предварително.

# 148
  • София
mariq 260 здравей, аз миналата седмица бях на преглед при доктор Персенска, обсъдих ме точно за ЗЕТ, аз се поинтересувах колко ще струва,и тя ми каза кам 450 лева.

# 149
mariq260,здравей!Моят ЗЕТ беше май месец и ми струваше 450лева.Успех  и сладко бебче след 9 месеца!

Общи условия

Активация на акаунт