Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
МАЙЧЕТА,ЧЕСТИТ 8  МАРТ!Здраве,щастие,късмет и много любов за напред ви желая newsm51 smile3525 baloni mamma

Честита месечинка на бобибон,да е жива и здрава малката Ивон,да слуша,да папка и да порасне голямка  bouquet

du64e честита количка ,айде да се стопля ,да ви видим на разходка

миа71 дано вси4ко е наред, да пишеш какво ти казаха

# 346
  • Несебър
Ч Е С Т И Т    8 М А Р Т!!!!!

Желая ви да бъдете винаги усмихнати, нежни и желани  и да сте обградени винаги с много любов.
 Весело изкарване довечера  Party Time  Party Time  Party Time

миа стискам ти палци, дано всичко е ок Hug

# 347
Честит празник, мили мамчета
 Бъдете все така красиви, усмихнати и обичани Heart Eyes

Краси, мерси Hug  Днес ставаме на 3 месеца  cook dance
Мая, всичко ще е наред, мила Hug

# 348
 Hug
Хайде,дано дятетата ни са по-кротички днес и да ни слушат! smile3541

# 349
Честита месечинка на Ивонка бонбонка да е здрава и да слушка  Hug
Мая с теб сме, не се притеснявай всичко ще е ок  Heart Eyes
Момичета довечера ще има ли някой там точно в 19 часа  Thinking

# 350
Честит 8-ми март майчета!
Ще се видим довечера  Hug

# 351

Момичета довечера ще има ли някой там точно в 19 часа  Thinking

Мисля,че маципис каза,че ще ходи точно в 19:00ч

# 352
  • у дома
здравейте и весел празник и от мен   bouquet
След малко ще водя каката при Вълков, а довечера чакам Джипката да мине да види Гоги, защото снощи беше с хрема и кашляше  Sad Просто "страхотен" празник се очертава  Tired

# 353
Ох,аз почвам 8-ми март с плач.Не че има нещо...просто одеве звъннах на тази докторка-Ралева,да попитам кога можем да направим една консултация на 3-месечно бебе.И тя попита за какво става въпрос,за да прецени кога.Казах й-посинява около устата.И тя -аааа,значи сърцето ще гледаме.
Та в сряда следобяд сме при нея,а след малко-при личната.

# 354
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ СЛАДКИШИ
Стискам палци с всички леко болнички и болнички всичко да е наред, защото миналата седмица моя батко беше болен и на антибиотик, а сега и малкия е така, незнам просто с тия болести как да се пребори човек, като и времето е страшно гадно и ужасно Cry
За доктор Ралева ще кажа, че е един добър специалист и човек и тя лично при усложнения изпраща в София, така че доверете й се напълно, и дано всичко да е наред при всички, на които им предстои среща с нея  Cry стискам палчета  Hug
и довечера ви пожелавам да си изкарате прекрасно и да хапнете и за нас , че всички с това пиене ще се напиете и няма да помнете после да разказвате  Wink, а и снимчици ще чакаме  Hug

# 355
   Честит празник!!! Бъдете живи и здрави, много усмихнати и много обичани!!!

Приятно изкарване довечера, пийте по едно и заради мен!

# 356
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ СЛАДКИШИ
Стискам палци с всички леко болнички и болнички всичко да е наред, защото миналата седмица моя батко беше болен и на антибиотик, а сега и малкия е така, незнам просто с тия болести как да се пребори човек, като и времето е страшно гадно и ужасно Cry
За доктор Ралева ще кажа, че е един добър специалист и човек и тя лично при усложнения изпраща в София, така че доверете й се напълно, и дано всичко да е наред при всички, на които им предстои среща с нея  Cry стискам палчета  Hug
и довечера ви пожелавам да си изкарате прекрасно и да хапнете и за нас , че всички с това пиене ще се напиете и няма да помнете после да разказвате  Wink, а и снимчици ще чакаме  Hug

И аз да се съглася с това мнение, и ние сме и редовни пациенти на жената

# 357
И сега да питам кой се цеди с електрическа помпа на Медела, какви са ви впечатленията. Струва ли си да се дадат тия парички и дали изобщо ще ми върши работа при положение че с ръчната на Авент нищо не мога да издоя, нещо много слабо сякаш ми дърпа и се тормозя с цедене на ръка щото мойто чудо е мързеливо и заспива на цицата и сега се мъчим с шише

Помагайте щото това ръчно доене ми е много бавно #Crazy smile3511

# 358
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, мили и сладки дами и мами  !!!
Бъдете здрави, усмихнати, лъчезарни, всеотдайни, много щастливи и обичани.

Временцето навън е отвратително, но пък аз съм в много добро настроение напук на виелиците Mr. Green

Маципис на кое име беше резервацията, ние с Цвети ще сме там към 19ч.

Миа стискам палци в сряда всичко да е наред с малката Praynig

# 359
mia71 ходихте ли при личната, поуспокои ли те малко поне

Общи условия

Активация на акаунт