Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 217
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Въпросче към мамите с предишен (или по-скорошен опит) Peace : Кога започнахте да слагате бебока да сяда? Нямам предвид да го плесна в стол за хранене примерно, но полулегнал-полуседнал, подпрян с възглавници...примерно...?

Според мен за всяко дете е индивидуално  Grinning Моето бясче например, започнах да го слагам така полуседнал-легнал с възглавничка отзад още от 5-я месец. Еми не ще легнал в количката и туйто. Що рев беше, чудо ... ooooh!
И в проходилка после си го слагах  Laughing
Детето само си показва  Peace

# 466
Офффф, Виолетке, пак ме напи с тая ракиййца - айде да си жива и здрава и много, много желана   bouquet !!!
Честит полувин рожден ден на Бобчо, пък на майка му пожелавам да грабва ножицата като мен и да скастря бретона  Wink!

Сега, какво да ви кажа аз за този осми март.....радвам се, че се събрахме почти всички. Имаше кусури, но имаше и смях. Надявам се да не сте останали тотално разочаровани.
Имам един въпрос аз - на кой не можах да гътна ракията? Thinking Чайчето си го цокахме с Лусийка на харабийка, не бях пила Белис с вино, ама и това доживях.

Вили, турни и една салатка, че ми изгоря гърлото.......

# 467
Чесит Рожден Ден на Сватята! Вили да си жива и здрава и все така лъчезарна! Пък да знаеш сватовете много ще си паснат, все едно една майка ги е раждала  newsm62 дай им да къртят на дивана и не им търси отговорност  smile3512

Честита 1/2 годинка БоБо ! Много да слушка Мама и да я оставя повечко време на рахат  Simple Smile

На 8-ми март добре сте се отчели виждам  Laughing Мен повече ме забавляваха коментарите на снимките  Laughing А за "светата троица" - хич не сте вампири , ами все пак трябва да си личи за к`во сте се събрали  newsm10

# 468
ии Вилито рожденичка хайде Честит Рожден Ден мила да си жива и здрава, много хубави емоции и мъжо и Симона много да те слушат

Честита половин годинка на Борис да расте много здраво и послушно дете smile3525

цвети как си душа Heart Eyes  Михаелка как е

Ладида
туй чудо голяма мания направо ми идва и аз да се метна в него Laughing много полезна покупка,ново ли го намери от ибей?

Мацка  кво цокнахме "чая" май почти целия остана трябваше да го вземеш и другата дискотека как изкарахте разкърши ли снагата нали тва беше идеята за коланчето  Mr. Green
Въпросче към мамите с предишен (или по-скорошен опит) Peace : Кога започнахте да слагате бебока да сяда? Нямам предвид да го плесна в стол за хранене примерно, но полулегнал-полуседнал, подпрян с възглавници...примерно...?
Мисля, че след 4 месец се поставя в полулегнало положение с възглавничка отдолу. Може да използваш степените на шезлонга.
[/quote]

Мартин го слагам полулегнал върху мен от доста време ползва ме за диван мъника хич не обича да лежи дано не е вредно нещо newsm78

# 469
Повече на чалга клуб могат само мъртва да ме закарат! Беше повече от ужасно, но бях обещала на моите приятели, че ще ги уважа.

# 470
Вили,честит Рожден ден,мила! ПОжелавам ти да си много здрава и щастлива, твоя мъж да те слуша,ако ли не Симонка  да ти е партийка,че да му спрете тока  Joy   Hug

Гери,честито ви ПОЛУгодие  Laughing Да ти е живичък и здравичък и дано "рахатяса" в новата придобивка  Grinning
Оооо,Мацо, ти жива ли си Joy
Колкото до сядането д-р Христов каза след 4 -я полуседнали,6-я седнали,7-8 проходилка

# 471
За полулегналото положение, и ние сме така след навършването на 4-ия месец  Peace
И да не бях започнала да го слагам така от време на време, той самият започна да се опитва да се изправя.За сега не успява да се изправи, но успешно тренира с коремните преси, от сега е решил да  прави плочки за лятото на плажа  Joy  newsm62

# 472
Повече на чалга клуб могат само мъртва да ме закарат! Беше повече от ужасно, но бях обещала на моите приятели, че ще ги уважа.

еее жалко аз си викам ся до сутринта ще се раздавате даже малко яд ме хвана че се прибрах ама изглежда добре съм направила нищо другия път без това имам да черпя  Rolling Eyes

Миме, твоя пич ще събира женските погледи с тея преси май Laughing

# 473
  • Бургас
Честита месечинка и на Гоги, Вале  Hug Здраво, послушно и папкащо детенце да е  Laughing

# 474
Ние се връщаме от лекар-кардиоложката каза,че сърчицето й е на 100 % здраво newsm44.До голяма степен ме успокои,защото моето кривленце като никога беше усмихнато,а не ревящо,и тя успя добре да я преслуша.При всички случаи ще си направя и една консултацийка в София.
Между другото лекарката е със страхотно излъчване!

# 475
Ние се връщаме от лекар-кардиоложката каза,че сърчицето й е на 100 % здраво newsm44.До голяма степен ме успокои,защото моето кривленце като никога беше усмихнато,а не ревящо,и тя успя добре да я преслуша.При всички случаи ще си направя и една консултацийка в София.

Страхотна новина  Party

# 476
Лусиа добре сме мила, само малко ни се спи, че манинкото тая вечер реши да ни пее вместо да спи  Joy
Вале айде и на вас честита месечинка да е здрав и послушен Гоги и да не слуша баба Свеки и много да я ядосва  Laughing

# 477
  • Бургас

Супер, браво Майче, много се радвам за Вас  Hug

# 478
Браво , браво много се радвам Майче, нека ти олекне малко, че много се беше ошашавила, ох дано и аз се похваля с такава новина след като заведа малката при нея.

# 479
  • Бургас
Ммм, да се тупна и аз в тази прекрасна тема...  Laughing

Веднага давам данни за първия пост - Иван, 16.02.2010

И един бърз въпрос: На кой ден трябва да заведем Беб на контролен преглед в Дева-та? На 20-я ден от раждането или на 20-я ден от изписването?

Сега ще попрочета назад, за да мога да включвам адекватно.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт