Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 228
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Честита месечинка на Бо1! Леле, наистина, кога мина това време #Crazy

И сега да я издам - hug:ЧЕСТИТ ЧЕТВЪРТ ВЕК ( Joy) НА VIOLETASD!Мацко, пожелавам ти всички онези толкова тривиални, но много необходими неща, като здраве., късмет и любов :[/size]

# 451
Добро утро и от мен  Hug Ладида, кога мина половин година  ooooh! Много бързо лети времето, да ти е жив и здрав сина.
Вчера свекърва ми беше на гости - гледала съм само каката и съм неглижирала Гоги, ми вика  Tired Направо щях да я изям с парцалите - откак се е родил Гоги, сега идва за втори път за по половин час и ще ми говори за неглижиране  ooooh!
няма да и се оставяш я  Naughty
Добро утро и от мен!

Вчера пристигна с Емпреса това  занимателно чудо и днес по случай половин годинката сложих Бобовото зърно вътре. Малеееее, не мога да ви опиша колко е екзалтиран- маха, вика, блъска- нещо страшно.     Crazy

Мациписа с нова фризура ми се вижда! И аз искам (ми е мисълтаEmbarassed

Честита половин годинка на Бо1:)Искам и аааааз такава играчкаа Crazy
честито и от нас с Мики.
колко струва тази играчка,че и на нас много ни допадна,обаче цена невиждам
НЕДАЛИНЧЕ,видях го изгрева аз,обаче ако ме питаш колкото и да е красив предпочитам да спа по това време  smile3507 обаче няма как защото  1crib е не го прави точно така ама пак си иска нейното
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИОЛЕТА!!!МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИИ ЖЕЛАЯ

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 13:57 от mama89

# 452
На мен нещо нета ми се скапва и неще да ми зарежда играчката, ама после пак ще пробвам.
Честита половин годинка на Бо и от мен и нека винаги расте здраво, послушно и добро дете  Simple Smile
Честит рожден ден и на Виолета, да си жива и здрава и много да те обичат и слушат  Hug

# 453
  • Бургас
Въпросче към мамите с предишен (или по-скорошен опит) Peace : Кога започнахте да слагате бебока да сяда? Нямам предвид да го плесна в стол за хранене примерно, но полулегнал-полуседнал, подпрян с възглавници...примерно...?

# 454
Честит рожден ден на Виолета  bouquet!
Честита половин годинка на Бо smile3525!
Играчката наистина изглежда супер-и аз да съм,няма да ми се отделя от нея Joy.

# 455
  • Несебър
Честит рожден ден Вили newsm51
Честита половин годинка на Бо!
Играчката е супер и аз смятам да поръчам същата, тъкмо се чудих какъв паяк да поръчвам.
Въпросче към мамите с предишен (или по-скорошен опит) Peace : Кога започнахте да слагате бебока да сяда? Нямам предвид да го плесна в стол за хранене примерно, но полулегнал-полуседнал, подпрян с възглавници...примерно...?
Мисля, че след 4 месец се поставя в полулегнало положение с възглавничка отдолу. Може да използваш степените на шезлонга.

# 456
Вили ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мила! Бъди много здрава,щастлива,позитивна и много обичана   bouquet
Ладидка ,честита да му е половин годинката на Бобката. Да расте здрав и обичан  Hug
Ние днес с мойто чадо в 11:00ч се излюпихме,при положение,че снощи си легнахме в 21:00ч-пак голям сън му одарихме  ooooh!

# 457
Ладидка, честита половин годинка на Бо   newsm51, наистина времето лети, да ти е жив и здрав и много да слушка.
Вили, честит рожден ден и на теб   bouquet, само хубави моменти, много усмивки, щастие и любов.
Мели, моето педи ми каза, че навърши ли 6 месеца, най-спокойно вече може да се слагат децата да седят на столчетата.И друго, което съм чувала е, че на запад лекарите напълно отричат използването на паяк-проходилка, (във Франция например), особенно за момченцата.Можело да доведе до изкривявания.Баткото така и не седя в него (заради други обстоятелства) и паяка ни е почти неизползван.Сега незнам дали да слагам Вальо в него  newsm78

# 458
Добър ден мацки Simple Smile
Благодаря за хубавите пожелания,брей наистина чукнах четвърт век ( как звучи само ) Simple Smile
Ами освен да почерпя виртуално  - Туй специално за Десито ( macipis ) Simple Smile

# 459
  • Бургас
Честит празник, Вили   bouquet Жива и здрава, много любов, късмет и да увеличите семейството след време  Heart Eyes Laughing Hug

# 460
  • у дома
Честит празник и от мен   bouquet Мели, с тоз четвърт век, ме замисли, на колко века съм - май аз съм най-старата в темата  Mr. Green
За сядането - голяма мъка ми бешес Наталия сега и с Гоги. То детето си иска, Гоги от сега се набира и иска да седи, обаче лекарите - не, та не... След шестия месец, и така...

# 461
  • Бургас
Вили,   newsm59
Да си здрава и много обичана!!!  Hug

Аз сега се прибрах, туй време почна много да ме нерви! Исках да разходя сега малко дребосъка, ама май няма да рискувам.  Tired

Ванюш, от Ибей я цапнах таз джаджа. Една позната невинно спомена, че я е купила за нейния син от Премама във Бургас и откакто я имала рахатясала. И аз като чух "рахатясала" си казах- туй нещо трябва да се купи.  Crazy , щото мойто диване вече с нищо не можеш го успокои.  Tired В Премама казаха-  2 месеца срок на доставка и по-скоро цифрата 300 лв ме отказа напълно. В Ибей излизат отвреме навреме на "убава" цена.  Peace

За проходилките- и аз не съм използвала с Краска. Туй не е точно проходилка. Боб стои като в столче и само удря с ръцете играчките. Дават го от над4 месеца да може да се използва.  Peace

# 462
Честит рожден ден Вили,  newsm59 много здраве , късмет сбъднати мечти да те слушкат и обичат много!!!    love001
Честита половин годинка на Борис1  Tada да е здрав, щастлив и послушен!
Вале , абе чудя се тез свекита за къв чеп са освен да вдигат кръвното, за друго нищо не стават #2gunfire

# 463
Вале , абе чудя се тез свекита за къв чеп са освен да вдигат кръвното, за друго нищо не стават #2gunfire
Напълно съм съгласна Цвети,много точно определение Simple Smile
Честита половин годинка и на Боби !!! Да ти е жив и здрав LaDid-ка,много да те радва и слуша   bouquet

# 464
Вили, честит рожден ден и от мен!   bouquet Бъди здрава, частлива и една горда мама  love001

LaDiDa, честита половин годинка на Бобо, да расте здрав, обичан и послушен smile3525

Ние снощи за първи път спахме от 8 до 4 сутринта, чак станах птитеснена да не и има нещо Tired Явно третата месечинка си казва думата newsm44

Общи условия

Активация на акаунт