Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Хахаха верно, Деси как обясняваше, че е чай от лайка  hahaha

Хъгси, така е -изнудва ме сватята  Confused - дебне мъжо по скайпа да му праща снимки  Thinking

# 436
ний ний сме пияндетата  Wine Glass ама с тоз чай от лайка голям резил щеше да стане ако ни бяха сбарали  Laughing иначе хубаво беше малко гъчканица но място за денс имаше пихме и играхме и за другите  Mr. Green

# 437
Добър вечер пияницееееее  Laughing
Как сте бе мацки,всички налице ли са Simple SmileГледам Десито не се е включвала днес Simple SmileТоз чай от лайка ( чай за кърмачки ) беше култов направо,доста се посмях  Laughing Абе вие какво се карате за туй подобие на мъж,аз Ненка я искам.Резбата ще обърна за нея,да знайте.Иначе снощи беше весело,ама музиката.....направо ни върнаха 20 години. То не можах да се отпусна и като хората де,само го мислих моя.То и с право де,прибирам се аз,нашия се раложил на дивана,видимо подпийнал.Викам му даде ли АБ-то на малката бре? Той: Ми неее? Аз: И що? Виж колко е часа ( 00:30 ) Той: Аааааааа ми то преди малко не беше толкова! Та добре че се прибрах,че кой знае кога щеше да се сети.
И аз имам малко снимки,ама ще ги сложа малко по-късно.
Цвети,благодаря за превоза Simple Smile
И само да отбележа,за тая бира дето сервитьорката ме изяде с поглед,аз и поръчах голяма мента,пък тя ми донесе Бекс  Laughing Сигурно си е помислила ,че ще я излоча по-бързо от ментата  Joy

# 438
Оооо, нашата сервитьорка незнам или е малко глуха, или просто от шума не чуваше.Понеже по начало не пия алкохол, и да не е без хич, викам ще поръчам нещо сладичко.Питам я дали имат Шнапс, тя ми отговаря ,че работят само с "Кока Кола".Ок, чуло й се е Швепс, няма да повтарям.Решавам да променя.Питам дали имат пина колада, тя пак си знае нейното, работим само с " Кока Кола", тогава й казах Бейлис, ейй, най сетне ме чу правилно  ooooh! .Ако и това не беше разбрала, щях да опитам за последно и с мента и ако и с това получех същият отговор, щях да съм изцяло да вода  Joy
Сега ще вляза да видя и другите снимки.

# 439
здравейте мили мами.
нестига,че неможах да присъствам снощи,амо и снимките немога да ви рагледам.дайте ми една парола МОЛЯ  Praynig.

ДОРОТЕЯ-да ще купуваме пентаксима.нашата докторка каза,че уж от април ще е безплатна,обаче докато я пуснели можело да мине много време.утре пак сме при нея (пъпките на малкана от лицето почнаха да минават,но на тялото и главата и се появиха нови и то много  #Cussing out) и ще я питам пак

# 440
здравейте мили мами.
нестига,че неможах да присъствам снощи,амо и снимките немога да ви рагледам.дайте ми една парола МОЛЯ  Praynig.

ДОРОТЕЯ-да ще купуваме пентаксима.нашата докторка каза,че уж от април ще е безплатна,обаче докато я пуснели можело да мине много време.утре пак сме при нея (пъпките на малкана от лицето почнаха да минават,но на тялото и главата и се появиха нови и то много  #Cussing out) и ще я питам пак

На мен вчера личната ми каза,че има шанс третия ни пентаксим да мине по касата. newsm78

# 441
  • Бургас
пък аз разбрах, че новия имунизационен календар не важи за миналогодишните ни деца  newsm78

# 442
пък аз разбрах, че новия имунизационен календар не важи за миналогодишните ни деца  newsm78

А на моята приятелка,която роди края на януари,са й казали,че ще важи само за родените след април. newsm78

# 443
  • Бургас
 ей я мацко се събуди Grinning

# 444
ей я мацко се събуди Grinning

Събуди се тя, и на гости ми беше,ама сега къде се е дянала  newsm78
Мацки аз наистина снощи не можах да ви обърна внимание,първо,защото бях в тъча и второ ,това момиче до мен е моя и на маципис приятелка. Тя е от Сливен  и не бяхме я виждали няколко месеца,момичето специално беше дошло от Сливен ,за да се видим и да празнува празника с нас  Naughty
Аз пак му ударих една чашка винце, как ще я къпя Ема -нИ знам  ooooh!

# 445
Добро ви утро,мили дами! Пропускате един разкошен изгрев, който обля небето в розови нюанси. Хайде на кафенце

# 446
  • Бургас
Добро утро и от мен!

Вчера пристигна с Емпреса това  занимателно чудо и днес по случай половин годинката сложих Бобовото зърно вътре. Малеееее, не мога да ви опиша колко е екзалтиран- маха, вика, блъска- нещо страшно.     Crazy

Мациписа с нова фризура ми се вижда! И аз искам (ми е мисълтаEmbarassed

# 447
  • Бургас
Ladida, Честита месечинка на Бо  Hug Да е все така послушен и да папка всичко   love001
Страхотна играчка  Peace

# 448
  • Пловдив
Добро утро и от мен!

Вчера пристигна с Емпреса това  занимателно чудо и днес по случай половин годинката сложих Бобовото зърно вътре. Малеееее, не мога да ви опиша колко е екзалтиран- маха, вика, блъска- нещо страшно.     Crazy

Мациписа с нова фризура ми се вижда! И аз искам (ми е мисълтаEmbarassed

Честита половин годинка на Бо1:)Искам и аааааз такава играчкаа Crazy

# 449
  • у дома
Добро утро и от мен  Hug Ладида, кога мина половин година  ooooh! Много бързо лети времето, да ти е жив и здрав сина.
Вчера свекърва ми беше на гости - гледала съм само каката и съм неглижирала Гоги, ми вика  Tired Направо щях да я изям с парцалите - откак се е родил Гоги, сега идва за втори път за по половин час и ще ми говори за неглижиране  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт