Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Яяяя, една от вас бързичко на лични да ми прошепне паролата.

# 421
Сисе мила, вчера хич в  тъмното не съм го видяла , ама сега като каза слязах до колата да проверя там е, спокойно при някоя среща в мола  Laughing ще си ти го дам,
то щом само чадъра забравихте пак добре  Joy

# 422
  • Пловдив
Благодаря на всички бързо шепнещи Simple Smile
Сега останалите сеирджийки по-бързичко се изнасаяйте от албума , че да може и леля ви да види резилите ви снощни.Нещо сте задръстили входа и не мога да зяпам:)

# 423
  • Бургас
сискаааа качвала си избирателно не виждам силиконовите  джуки  на сватята ти  Naughty а мен сте ме пльоснали с всичките ми прелести  Crossing Arms
Аууууууу, кръвна обида! Какъв силикон, Хъгсо Naughty Питай тате и мама дали са силиконови PeaceТо няма такова натурално, прелестно изпълнение бееее Joy
Сватята я изнудвам с няколко пияндурски снимки и за това няма да ми качи моите прелестни джукички hahaha и червени очички

# 424
  • Пловдив
Ахахахахахахахахах....не мога просто

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И кой не си е изял пържолата тука, ааа?

# 425
  • Бургас
сискаааа качвала си избирателно не виждам силиконовите  джуки  на сватята ти  Naughty а мен сте ме пльоснали с всичките ми прелести  Crossing Arms
Аууууууу, кръвна обида! Какъв силикон, Хъгсо Naughty Питай тате и мама дали са силиконови PeaceТо няма такова натурално, прелестно изпълнение бееее Joy
Сватята я изнудвам с няколко пияндурски снимки и за това няма да ми качи моите прелестни джукички hahaha и червени очички
Тъй тъй да знаеш черна си ми. Снощи ти пи а днес мен ме боли главата.

# 426
  • Бургас
Тъй тъй да знаеш черна си ми. Снощи ти пи а днес мен ме боли главата.
Черна я, не съм блондинка Joy Не завижда, чадо! Не съм пила кой знае колко. Аз доста мешах с вода ( за заблуда на сватята) hahaha Ама тя се оказа верно с голям капацитет. ...Ако ще те успокои това - и на мен не ми е светло-светло пред очите hahaha

# 427
  • Бургас
Ахахахахахахахахах....не мога просто

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И кой не си е изял пържолата тука, ааа?

Хъгси.. Peace Оти само бройкаше пича с рзово-лилавата риза Peace

# 428
Ей,браос,верно снимките са по-забавни отколкото беше.Ама сега като се змисля и аз като Хъгси срещнах мъжа на мечтите си,ама на ще е борба с Дани.Освен ако не се споразумеем да го менкаме някак  Joy
Хъгси, не гледаш ли само нас са ни изтипосали как мухаме,ама то тез снаги как се подържат.
Ееех как ми се искаше и аз да скокна на масата да друсна мощен зад**к на" Дупка до дупка" , щях да и скрия фасона на онази с шалчето с паричките.Ама хората подготвени,а ни е АМАТЬОООРКИИ

Мели, верно сте вампирки пълни,ама на Мимка апарата явно няма функця против вампирски поглед.Вили и тя го е докарала от към червено

# 429
  • Бургас
Неди ми те изпокриха снимките как унищожават алкохолния бар на заведението и  прожекторите в/у нас падат няма как.
Мели ти май го ревнуваш нещо младежа, а?

# 430

И за капак, като се напи и дойде да ми се сваляш ooooh! Heart Eyes Joy

Ми к'во да направя като изглеждаше умопомрачаващо  Blush

# 431
Аиде и аз съм тук малко ме цепи главата ама аз съм си виновна къв ли алкохол не пих снощи тъй ги омешах ужас  ooooh! почнах на ракия, червено вино, бяло вино и накрая в дискотеката водка с водааааа + вино дето си го вкарахме нелегално с Деската  LaughingDrunk

Снимките са страшнииии  Joy ей сега качвам и аз мойте http://vetrenmothers.snimka.bg/friends/nashite-forumski-sreshti.467605.17737672 и отивам да оправям къщата, че вчера моя го домързяло дори да си прибере чиниите в миялната  Rolling Eyes

# 432
  • Бургас
Неди ми те изпокриха снимките как унищожават алкохолния бар на заведението и  прожекторите в/у нас падат няма как.
Мели ти май го ревнуваш нещо младежа, а?
Ей, бяла завист ме загриза Simple Smile)) hahaha

Айдееее само се заяждаш с мен и сватята Joy Ние тихо и кротко изпихме само една бутилка винце...и малко отгоре. Joy А баш пияндета виж кои били - Лусиа и маципис нелегално алкохол внасяха. Тя Деса какво току наливаше и раливаше  в бутилка от минерална вода и обясняваше, че е чай от лайка Joy hahaha
Дано, плашиш ме Shocked Разходките в Борисовата никога повече няма да бъдат същите, като преди #Crazy Joy

# 433
  • Бургас
е тя добре, че беше мацката, че иначе бая ракийка щеше да иде зян Wink

# 434
Искам да ви кажа че туй дето е на масата не е зян,а другото дето отива  smile3550

Общи условия

Активация на акаунт