Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 676
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Тани` да ли4ната ми каза, нашта трябва да се бие на 24 или 26 март newsm78 и ли4ната ще пише , 4е е болна за да не я купуваме, явно от април ще я пуснат по здравната. Тоест ще се забавим малко с биенето на ваксината. Но ли4ната каза, 4е няма проблем  Peace

# 406
  • Несебър
влезнах в албумчето, явно нещо съм объркала Laughing Laughing

# 407
Добро утро лейдис Wink
Неди незнам нас дали ще ни запомнят, но теб определено никога няма да ти объркат сметката  Joy
Ели , ко стана накрая оправителя само дето не те разцелува накрая не те пускаше newsm62
Лоре , как мина диското, айде ставайте много спите  Laughing

# 408
  • Бургас
Добро утро лейдис Wink
Неди незнам нас дали ще ни запомнят, но теб определено никога няма да ти объркат сметката  Joy
Ели , ко стана накрая оправителя само дето не те разцелува накрая не те пускаше newsm62
Лоре , как мина диското, айде ставайте много спите  Laughing
aaa управителя си ме гледа мен. Колко бакшиши е взел долу в 5то авеню Grinning Познава се с мъжот , аз за тва не се метнах на оня сехи момък зад мен Grinning
P.S. Някой не снима ли мойта либоф да му са радвам поне на снимка

# 409
Виж какво Неди,господина с черната тениска TERRANOVA си го бройках цяла вечер  Stop ,така че ,ако обичаш ръцете по-далеч от него.
Ха сега добро утро и от мен. На мен още ми се върти главата от винцето. В the white house музиката беше страхотна, поденсихме си,ама Маципис каза,че е твърде интИлигентно за нея ,та си врътна дупето и замина на чалга  hahaha. Аз какво да ви кажа,прибирам се и какво да видя,играчката над кошарката я няма,нощната лампа на земята счупена  Joy ,леле голям зор видял мъжа ми докато я приспи малката.  Сутринта ми каза "От сега нататък приспиваш я и тогава излизаш". А за "партито" в Университета Неди много правилно го е описала  Laughing Мели,душицо,що барем една снимка не ми направи,та да докажа на мъжо,че съм била с вас  Rolling Eyes?

# 410
Готово, и моите снимки вече са качени.
Хъгси, ако твоята лИбоФ е оня, който научи по тела, че се е родило бебе, има го на една снимка, но в гръб.  Wink
Дани, има те на снимки, споко  Peace

# 411
  • Бургас
абе аз уж само една бира изпих снощи пък днес Поли само спи и пее Simple Smile
Миме супер той в гръб по ми въздейства Simple Smile

# 412
Ето и най-новата снимчица от нас. Таткото е много горд,все по-хубави снимки започва да прави. Учи се,учи се!
http://vetrenmothers.snimka.bg/baby/our-babies-3-6-months.477779.17736375

# 413
  • Бургас
Ето и най-новата снимчица от нас. Таткото е много горд,все по-хубави снимки започва да прави. Учи се,учи се!
http://vetrenmothers.snimka.bg/baby/our-babies-3-6-months.477779.17736375
ммм дам ще имате проблем като порасне  Heart Eyes незнам как ще я опазите

# 414
  • Бургас
Добро утрооо, мацки  Hug И аз сега качих снимки в албумчето - нямам много компромати  newsm78 Уж повече снимах...

Верно се опитаха да ни изгонят, ама ние наглите -до последно  Naughty

Цвети, май си забравих чадъра в колата ти, или не  Rolling Eyes

Свате, иска ти се да ме напиеш, ама капацитета ми е голям, душо  hahaha Бая зор ще видиш  Heart Eyes
И Ела да те науча на някое хоро, че на сватбата на младите, само аз ли ще се друсам  Crossing Arms

Хъгси, милата, цяла вечр гледа тъжно как Момъка изреди на дансинга всички "момичета" от масата си и все се надяваше да дойде и нейния ред, ама уви-цъкнаха лампите   Grinning

Зарка-гъзарка спинкала сладко и папкала, никакви проблеми  Whistling И баткото и той. Че по този повод, татито искаше да му се отблагодарявам, ама това вече е друга тема  Whistling Blush Simple Smile

# 415
 hahaha hahaha hahaha
Добре се посмях на снимките.По-забавни са отколкото беше снощи Joy.

# 416
  • Бургас
Е**си и снимката! Тука сме като от филма "Блейд.Троица“" Ако ни набара Уеслито Снайпс има д ани мета сребърни куршуми и колове в дупетата hahaha Joy
http://vetrenmothers.snimka.bg/friends/nashite-forumski-sreshti.467605.17735790

Има уникални снимки просто! Хъгси, как бе, душо, има го младежът няколко ъти цъкнат, спешъли фор ю  bouquet
Дано, не са прави, има те и теб. Пък и ти се беше отцепила от колектива  Crossing Arms И за капак, като се напи и дойде да ми се сваляш ooooh! Heart Eyes Joy

# 417
Е**си и снимката! Тука сме като от филма "Блейд.Троица“" Ако ни набара Уеслито Снайпс има д ани мета сребърни куршуми и колове в дупетата hahaha Joy
http://vetrenmothers.snimka.bg/friends/nashite-forumski-sreshti.467605.17735790

Има уникални снимки просто! Хъгси, как бе, душо, има го младежът няколко ъти цъкнат, спешъли фор ю  bouquet
Дано, не са прави, има те и теб. Пък и ти се беше отцепила от колектива  Crossing Arms И за капак, като се напи и дойде да ми се сваляш ooooh! Heart Eyes Joy

Сори, моя е вината за тази снимка  Blush .Мислех да ви махна червените очи, но размазаното, нямаше да мога.Ако някой може да я коригира, да го направи.

# 418
Много сте готини, браво  Hug

# 419
  • Бургас
сискаааа качвала си избирателно не виждам силиконовите  джуки  на сватята ти  Naughty а мен сте ме пльоснали с всичките ми прелести  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт