Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 681
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Добрутро!

няма такъв сън;-) Сватяяяяя, ставай, снощи като люспи винцето ти беше готино, а?Simple Smile hahaha Joy

След малко качвам моята част от снимките Peace
http://vetrenmothers.snimka.bg/friends/nashite-forumski-sreshti.467605.17733747  от тук започват 8мо мартенските

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 09:54 от Melly.G

# 391
ее мели иска паролка Simple Smile

# 392
мен явно не ме бива уж пиша паролата пък не мога да вляза newsm78

# 393
  • Бургас
Кво няма да спът още те половината отидоха да се кълчотят на дискотека. Мелито и сиска удариха лакти на масата и хората не могат да ги изгонят. Светнаха, почистиха, отвориха широооооко вратата нащИ НЕ. Хванали една бутилка и не мърдат.  Joy hahaha
От цялата тайфа само цветиту не бях виждала  Hug

# 394
Как сте пиянки, Деске жива ли си след толкоз ракийка.Мели се отчете ама тя лющеше винце. Искам да ви кажа че отдавна не бях посещавала такова посткомунистическо място,липсваха ми малко лозунги от типа "Ударничка на петилетката" и тем подобни. Беше супер забавно,DJ - набор на баща ми,музика от моето детство,гарнирана с "Я елате пиленца при батко" и Ненка( една от жените ужасно приличаше на нея), която явно беше част от програмата (нямаше разбира се такава). Да ви кажа чак ми стана едно "носталгично",но пък беше забавно.
Хайде стига ви толкова , като за първо четене.После може пак  Laughing

# 395
  • Бургас
аз хапнах и май пак ще полегна  Blush

# 396
  • Бургас
 hahaha
Еееее, аз съм 6 точки. Ама разреждах с вода:-) напих сватята качествено Peace

наистина беше сууупер зле като интериор. ами бармана? и той беше съученик на Ди джея  Joy hahaha

А тия в ресторанта много м евбесиха. Накрая Вили супер нагло си поиска бира Peace  hahaha много ме израдва Peace, и сервитьорка седи и гледа като препикано мушкато. Тя женицата тъкмо раздигаше ис е молеше да си тръгнем. Амам ние НЕ  Joy Накрая останахме само 4-те ( аз, сватята, Вили и Цвети) и персонала, който ни чакаше hahaha

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 11:29 от Melly.G

# 397
Неди, направи ли албумче 8-ми март?Аз моите снимки ги свалих още снощи като се прибрах.И познайте, както и си мислех (опасявах) Влизам, моя кърти на дивана а отатък Валето милия реввв, хвърлих ботушите по най-бързият начин, отивам, то милото ... и огладняло, дори не се съблякох и така го нахраних.Мъжо нещо поотвори очи, скастрих го, но не ме отрази изобщо.На сутринта, нищо не помнеше  newsm61
Купонджийките айде излюпвайте се и разказвайте.Луси, нали  поденси и от мен  Party.Живот и здраве, майка ми обеща за друго такова ходене да останат да спат в нас, за да съм спокойна и да мога и на дискотека да отида.
Неди, мерси за превоза."Ненката" да не е от денсищите от съседната маса, една с червени обемни коси?  Joy

# 398
Миме,не тя, дружката и по танци. А бях особено впечатлена и от онзи вървежен тип с шушляковата долница,черна тениска TERRANOVA затворнически татуировки и фасада с няколко липсващи зъба.Добре че беше Хъгси да ме държи че едва му устоях.
Албум не съм направила ама след малко и това ще сторя,трябва да взема голеи от училище.
Мели,браво на вас,така е трябваше да ви чакат и до по-късно.Със сигурност дълго ще ни споменават,мен за сметките вас за чакането  newsm10

# 399
Аз нещо не мога да вляза в албумчето, та уж въвеждам паролата , а не ми я приема  ooooh!

# 400
  • Несебър
и аз не мога да вляза в албумчето, да не би да сте я сменили Simple Smile

# 401
  • Бургас
Погледнете си и потребителското име кое е.  Wink

# 402
  • Бургас
hmmmm, не би трябвало да има проблем. Същата си е паролата.

# 403
  • Бургас
не е сменена паролата. Аз влизам, но тя ми е запаметена.

# 404
Неди, гледам, че вече са качени снимки от снощи в албума със срещите.Качвам и моите там  Wink .Недей да правиш нов албум.

Общи условия

Активация на акаунт