Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 684
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Sunny Sky ами по-добре е Симона,жизнена е,играе си,само сутрин вдига още температура и кашля по малко,ама ще се оправи няма къде да иде Simple Smile Момичета,ще се видим тази вечер Simple Smile  Drunk Мели ами аз мисля към 8 да дойда,ако искаш да се разберем нещо и да ходим 2-те?

Или трите Simple Smile

или и 4те с Дана Peace

# 376
  • Пловдив
Айде на опашката и аз- Честит празник дами и мами!Да сте живи и здрави, щастливи и обичани! smile3525

Много весело да изкарате празника , чакам снимки! Аз съм у дома, по независещи от мен обстоятелства, както и да е ..

Хубава вечер на всички  Hug

# 377
Ами аз говорих с Дани,ама мъжа и щял да я кара,така че ако искате да се разберем нещо казвайте Simple Smile

# 378
Айде и аз тука да вметна,аз ще тръгвам от Изгрев и ще съм с кола,ако някой иска да мина го взема, да драсне тук или на лични да пусне телефонче аз по-късно ще погледна пак тук

Майче  Hug притеснението ти е голямо , но все си мисля че не ще е нещо сериозно.Надявам се все пак да се видим тази вечер

# 379
Ще се видим,да.
Аз съм в Игрев и мисля да хващам такси,за да мога да пия.Но предполагам,че ти ще тръгваш по-рано от мен.Нали?

# 380
ти кога мислиш? Аз след около 30 мин

# 381
Да чеаститя и аз празника малко с закъснение бъдете ,живи ,здрави много обичани !Весел празник !  bouquet

# 382
Bobibon честита месечинка на Ивон ,и ние вчера станахме на 2 месеца.

# 383
Жени, недейте остарява, бъдете като липовия цвят. Макар, 4е в юли прецъфтява, години пази своя аромат. Честит 8 март!

# 384
мама 89 ти взела ли си пентаксима, ще я пускат от този месец по здравната  Peace Ли4ната трябва да те е информирала да не я купуваш Peace

# 385
  • Бургас
Добро утро! Недалинчи, гледам, че си тук, съкровище, не ми търси снимки на индивиди с карантии между краката ми мятай снимки от вчерашното парти!  Crazy

# 386
  • Пловдив
Морген  Tired
Хайде пиянки, давайте кадритеее:)

kaffeetrmker_2

# 387
Къде сте бе мами тази сутрин явно снощи яко сте купонясвали ,а ние чакаме за снимки.

# 388
мама 89 ти взела ли си пентаксима, ще я пускат от този месец по здравната  Peace Ли4ната трябва да те е информирала да не я купуваш Peace

Не съм мама89,но тази информация ме заинтересува.Дороти, на теб личната ти ли ти каза това?Защото и аз се чудих дали да я взимам тази ваксина.Да не се изръся 60 лв ей така  Tired Защото на 31 трябва да я боцкат ако взема.А задължителна ли става?Да знам да се чудим ли още дали да я бием или не?

# 389
Добро утро мами! Хайде поспаланки, разказвайте, показвайте...Явно наистина е било яко снощи nuts newsm36 beer3

Общи условия

Активация на акаунт