Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 210
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
благодаря момичета за бързите отговори

защо пускате изследвания сега, да не са нещо задължителни след първия месец щото преди нямаше такива  newsm78
не мила не е задължително,това е по наше желание.до колкото знам се правят такива препоръчителни изследвания около 5-6 месец

# 616
 mama89,накара ме да се замисля-как се взима проба от урина на бебе?

# 617
  • Бургас
мая мога да кажа за момиченцата. От аптеката се вземат едни специални торбички, които се залепват на дудата и слагаш отгоре пампата. Wink

# 618
ох не питай,луда работа е това.продават едни пликчета,които се залепят в памперса и ако евентуално се получи работата добре.е купихме я тази торбичка,обаче на мен ми изглежда абсолютно невъзможно да стане тази работа, и за това мисля,да ии махна памперса и с една чашка да чакам.те малките бебенца пишкат често,особенно като са нахранени.дано да се получи.в понеделник сметам да го правя този ''фокус'' и веднага да носим акото и пикото за изследвания и после ще разкажа как е минало (как звучи все едно ще правя кой знае какво  )

# 619
Аз пък му сложих една шапка така без да я пера, но слава богу без поражения. Моя мъж пък така веднъж хванал краста,представяте ли си ?!
За проходилката, както някой каза да е с повече колела / 9 / и по-масивна. Аз смятам другия месец като станем на 5, да му купя и да го слагам по 3-4 минути 2 пъти на ден, докато стане 6 месеца. С големия така направих, изобщо не пропълзя това дете, от паяка направо проходи на почти 11 месеца. Ама то индивидуална работа това. Те ще си покажат децата.

# 620
  • Бургас
моми4ета да ви пусна този сайт http://www.papa-bebe.com/index.html  има пюретата по фирми и какво съдържат и колко струват  и други неща ,дано ви хареса Embarassed

# 621
  • у дома
Ели, сестра ми имаше розов лишей от пробване на сутиен. Не искам да те плаша, но лишеите се разпространиха по цялото тяло и тя се маза с някакво лекарство доста дълго време. Така че, моя съвет е да направиш още една консултация.

# 622
  • Бургас
Миа, наричат се колектори за урина. За момченцата е лесно  Wink,ама за момиченцата сега ще ги видим Grinning

Маципис, и ние така проходихме без пълзене  Heart Eyes

Хъгси, много  Hug на Руми.

# 623
Ели на мен преди години ми беше излязъл на ръката розов лишей точно от нови дрехи така ми каза дерматолога предписа ми някакъв дермален спрей дето хич не помогна бая време се борих с него мазах си спомням и с чист,нерафиниран зехтин. Внимавай при къпане да не се разнесът по тялото и неизползвай сапун в този участък, много неприятна работа дано на Румката бързо да и минат Peace

# 624
Мале колко съм изостанала Laughing.

# 625
  • Бургас
Тя докторката каза, че могат да се появят други по-малки, но с времето изчезва. Изписа някакво мазило. То вече изчезва едно е такова избеляло. Не го знам от кога и е там  newsm78. Това за зехтина го четох преди малко /да живее интернета  Party /Ако има усложнения ще го пробвам.
Сиска  Hug
Румико и тя не пълзя. Хикна към 11 месеца и махнахме количката. Много ми беше странно на 2-3 години я водих в Белгия и там ме гледаха едно странно все едно съм луда. Сестра ми обясни, че са потресени, че сме без количка Grinning

# 626
Краси, много хубава страничка - сбита и изчерпателна!
Да бе, сега като каза Ленчето, те на запад си возят децата в количките до 3 години има няма....  Simple Smile

# 627
  • Бургас
сложих в албума и снимките от моя апарат

# 628
  • Бургас
сложих в албума и снимките от моя апарат

ох още компромати  Embarassed

# 629
  • у дома
Момичета, знаете ли как се казва говорителя на Хр. Стоичков във футболния отбор на който е треньор - Путко Мафани  Mr. Green До скоро си мислих, че мъжа ми се шегува, пък то истина било  Mr. Greenнпн

Общи условия

Активация на акаунт