Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 225
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Момичета ,аз мога ли да ви попитам нещо?Проходилките след кой месец ги дават и трябва ли преди да я сложа в проходилка да се консултирам с ортопед или само с педиатъра на малката? Не че ще я сложа още утре в проходилка,но все пак наближава и това време,та реших да се информирам.Също така като купуваме след време , какво трябва да гледам,понеже има доста видове,а честно казано не правя особенна разлика между тях Simple Smile

# 601
  • Пловдив
Момичета ,аз мога ли да ви попитам нещо?Проходилките след кой месец ги дават и трябва ли преди да я сложа в проходилка да се консултирам с ортопед или само с педиатъра на малката? Не че ще я сложа още утре в проходилка,но все пак наближава и това време,та реших да се информирам.Също така като купуваме след време , какво трябва да гледам,понеже има доста видове,а честно казано не правя особенна разлика между тях Simple Smile

На повечето май пише след 6 м, на мен Д-р Згурова ми каза към осмия , едва ли ще дочакам баш дотогава, може би другия месец ще го паркирам в нещо такова.

# 602

На повечето май пише след 6 м, на мен Д-р Згурова ми каза към осмия , едва ли ще дочакам баш дотогава, може би другия месец ще го паркирам в нещо такова.
гледай да е с повече колелца и тежък-с цел по-стабилен,
в Штъркела имаше някакъв вариант детето да прави усилия при ходенето, а не да се приплъзва,но не мога да се сетя каква точно му беше идеята

# 603
Както вече бях написала на мен д-р Христов ми каза 7-8 месец проходилка

# 604
  • у дома
И на мен така ми казаха - след 8-ия. В далечното време, когато Наталия се роди, нямахме големи финансови възможности и по финансови причини я паркарихме там към 9-ия месец, но с Гоги едва ли ще издържим дотогава  newsm78. Д-р Димитрова дойде и каза, че много добре се избутвал с крачета  Flutter Изписа ни едни капки, дано мине гласчето и кашлицата.

# 605
Специално за проходилката според мен би трябвало да зависи от детето,а не от някакви правила.Моят син през седмия месец се изправяше в кошарата и се друсаше-еми бил си е за проходилка.Ама да се сложи дете,дето още едва седи седнало... newsm78

# 606
Благодаря за отговорите момичета Simple Smile Оф всичко за съжаление е свързано с доста финанси....кошари,колички,столчета,проходилки,млека,сокеве,пюрета,каши,памперси,козметики.......ужас  #Crazy Спомням си преди години на 1 познат му се роди бебе,та тръгна да ме убеждава да си правим и ние с Калин.Аз му отговорих тогава,че не се ли почувстваме финансово стабилни,за бебе хич няма и да си помислим.Та той взе да спори с мен,че по бебето нямало почти никакви разходи.....има няма 100 лв на месец  Laughing Ох като се сетя ме избива на смях Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 16:21 от VioletaSD

# 607
Специално за проходилката според мен би трябвало да зависи от детето,а не от някакви правила.Моят син през седмия месец се изправяше в кошарата и се друсаше-еми бил си е за проходилка.Ама да се сложи дете,дето още едва седи седнало... newsm78
съгласна съм с теб.те децата сами си показват кога са готови.е разбира се не и ако е прекалено рано,но както е било в твоя случей няма спор,че е било готово детето  Peace

къде да занеса за изследвания ако и пико на малката (на едно място да бъдат)

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 16:43 от mama89

# 608
  • Бургас
Maimp Честито бебче ! Да ти е жива и здрава малката Вяра и да носи много радост на цялото семейство !
На теб бързо възстановяване !  Hug

# 609
  • Бургас

Аз съм носила в Окръжна. Лабораторията е на 2-я етаж. Мисля че и в "Лина" ставаше  newsm78

# 610

Аз съм носила в Окръжна. Лабораторията е на 2-я етаж. Мисля че и в "Лина" ставаше  newsm78
Препоръчвам във Военна болница.Там микробиолога е много добър.

# 611
благодаря момичета за бързите отговори

# 612
  • Несебър
maimp честито бебче, да ти е живо и здраво и само радост да ви носи Hug

# 613
благодаря момичета за бързите отговори

защо пускате изследвания сега, да не са нещо задължителни след първия месец щото преди нямаше такива  newsm78

# 614
  • Бургас
тъъъъй девойчета да споделя да имате едно наум и да не правите мойта грешка. Вчера на ръчичката на каката видях едно малко кръгче. Ичглеждаше като заздравяващо ужулено, но ми се видя прекалено идеално кръгло. Днес я водих на дерматолог и се оказа, че е розов лишей. Получава се ако се обличат нови дрехи без да са изпрани. Предизвикват го препаратите с които се обработват дрехите. Не е сериозно и отшумява без лечение. Принципно пера винаги детските дрешки, но оня ден и купих клинче с блузка и поличка и много искаше на следващия ден да е с тях издокарана на градината. Вече ще пера всиииичко  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт