Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 236
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • у дома
Сиси не съм  я стимулирала, поне не умишлено, ама Гоги буден не иска да пие АМ и се наложи да се цедя по начесто - през 3 ч. да речем. Направо останах така  Shocked Сега ще се цедя по нарядко и ще се надявам да спре  Sad
Петролиана - аз съм купувала от българския инфакол - чист боклук.

# 586
  • Бургас
Някой ще се разхожда ли днес?

# 587
Добро утро мами Simple Smile
Снощи и ние не спахме много,като и дадох АБ-то,после до 3 и кусур 4 откарахме.Опули ги пак тия големи очи и край.Даже се изнесох по едно време да спя на дивана и тъкмо бях задрямала сладко,моя ме събуди с гръм и трясък,побеснял,да съм ходила да се оправям с дъщеря ни Simple Smile Добре че днес е последния АБ , та да рахатясам.Да не казвам голяма дума де Simple Smile
Абе с туй захранване много се шашкате верно.Споко бе хора Simple Smile Ще проядат манджи все някога,няма къде да идат.То няма човек на тоя свят ,който да яде още само мляко  Grinning Иначе и аз четох едни схеми,едни чудесии.,то това захранване цяла наука било...Много ми е чудно и като ги пишат тия грамажи,вярват ли си? 1 ден-20 грама,2 -ри ден 40.....глупости Simple Smile То първите дни като ти се омазва да ушите детето и по-голямата част като го плюе,много ще разбереш колко си му дал Simple Smile Нито съм спец,но като скоро минала през захранването успешно,ще ви дам просто няколко съвета
1. Почвате си когато сте решили,като не иска да яде,пробвате след някоко дена.
2.Хич не ги гледайте тия грамажи Simple Smile Давате малко,колкото изяде,на другия ден давате малко повече и така докато стигнете до цял буркан.Дали ще яде по 1 буркан след седмица или 2,това си е работа на бебето Simple Smile
3.Докато се научат да ядат им давайте пюрета от по-нормални (ако мога така да ги нарека зеленчуци) - моркови,картофи,ориз,царевица и т.н. Аз нали гледам да давам на мойта различни неща,съм установила,че тия изгъзици като спанак,броколи,пъщърнак (тва последното даже аз не съм го яла ) хич не ги яде.То какво да ги яде горкото,аз нали ги опитвам преди да и дам,просто са отвратителни Simple Smile
Та така,в захранването няма нищо страшно,хич не си натоварвайте психиката да го мислите много Simple Smile
А да и още нещо Simple Smile Не гледайте на другите децата кога са прояли и да си казвате"Въх ми мойто защо не иска да яде ?" Всяко дете си е индивидуално,тъй че няма място за сравнения Simple Smile Всяко ще прояде,няма къде да иде Simple Smile

# 588
Добро Утро мацки тази вечер беше тежка smile3507 Мартата реши да ми се буди през 2 часа и направо кръста ми е леш от ставане да му бутам бибата та да не мрънка, отделно някакъв ненормалник се беше развънял на звънеца долу към 4 сутринта добре че моя не беше нощна смяна, че щях да си умра от страх Confused та така дано тази вечер да спим .

Вили ми уж не пуша душа ама кат седна да пия и ми се припалва на 8-ми кат те гледах как сладко си ги опъваш ми се припуши ко да напрая Mr. Green пък и само една нищо работа Whistling
За захранването до теб ще се допитвам да знаеш Peace

# 589
  • у дома
Скоро си говорихме с Мая колко лесно се гледа дете, когато си на 25 г. и колко е по-различно на 35  Mr. Green Така, както си го написала Вили, наистина изглежда лесно - но моя позната започна захранването със 100 гр. портокалов сок на 2 м. - влязоха в болница... Tired Затова не е лошо да си информиран. Същата между другото цедеше и хвърляше кърма - по съвет на ДЖиПито

# 590
  • Пловдив
...но моя позната започна захранването със 100 гр. портокалов сок на 2 м. - влязоха в болница... Tired Затова не е лошо да си информиран. Същата между другото цедеше и хвърляше кърма - по съвет на ДЖиПито

Е тая вече е душевноболна, признавам  ooooh!

# 591
А Проста Мария,нещо не си ме разбрала правилно Simple Smile Не съм казала,че е лесно,нито пък съм искала да кажа,че човек трябва да прави каквото си иска. Разбира се,че трябва и е задължително да се информираш (аз също го правя), но да се вживяваш и задълбочаваш толкова,колкото го правят някои момичета е малко прекалено според мен Simple Smile Тази твойта позната......незнам не искам да коментирам,ама за мен си е направила направо експеримент с детето Simple Smile И това,че съм на 25, а не на 35 не ме прави по-малко отговорна,нито пък давам с лека ръка на детето си каквото ми падне Simple Smile

# 592
Снощи четох едно становище на Американската асоциация по педиатрия.Според тях например плодовите сокове преди 6-тия месец носели по-често вреда,отколкото ползи.И бебето до 6-тия месец нямало нужда от друга храна освен кърма или АМ.Така че мненията са коренно противоположни и даже взаимноизключващи се.Кой както си реши.Ние с тези не минаващи колики май ще сме по американската схема Grinning.

# 593
Честита рожба на maimp Да и е жива и здрава и мого да я радва !!!!!  bouquet
А за захранването изобщо не се и шашкам Simple SmileЕстествено че ще се водя по детето си,то ако четем и спазваме всичко което пише най много  #CrazyПросто снощи реших да се поинформирам малко,в което не мисля че има нещо лошо,та за това споделих намереното.Пък и за мен това е абсолютно неизследвана територия и нормално да се интересувам.То не че като ги четох тия схеми и всичко ми се изясни Joy

# 594
VioletaSD ,и ти не разбра Валя.25 години в смисъл,че при първите деца не сме се задълбавали чак толкова.И в интерес на истината-при мен 20 г.Тогава нямаше свободен достъп до АМ,и от втория месец баткото беше на кисело мляко Simple Smile.И си израстна здрав,прав и....

# 595
  • Пловдив
А Проста Мария,нещо не си ме разбрала правилно Simple Smile Не съм казала,че е лесно,нито пък съм искала да кажа,че човек трябва да прави каквото си иска. Разбира се,че трябва и е задължително да се информираш (аз също го правя), но да се вживяваш и задълбочаваш толкова,колкото го правят някои момичета е малко прекалено според мен Simple Smile Тази твойта позната......незнам не искам да коментирам,ама за мен си е направила направо експеримент с детето Simple Smile И това,че съм на 25, а не на 35 не ме прави по-малко отговорна,нито пък давам с лека ръка на детето си каквото ми падне Simple Smile

Вили, никой не твърди, че си безотговорна Simple Smile Валя по-скоро онагледи с пример другата крайност - напълно неинформирана майка и последиците от това.

# 596
Снощи четох едно становище на Американската асоциация по педиатрия.Според тях например плодовите сокове преди 6-тия месец носели по-често вреда,отколкото ползи.И бебето до 6-тия месец нямало нужда от друга храна освен кърма или АМ.Така че мненията са коренно противоположни и даже взаимноизключващи се.Кой както си реши.Ние с тези не минаващи колики май ще сме по американската схема Grinning.
Ей за соковете може да се каже вече че се шашкам Simple SmileОще преди месец Згурова ни посъветва да почнем със сока ,та да стигнем даже до 100 мл дневно.Бързо наддава на килца,та да има повечко витамини.Давах му няколко дни,после пак се зачетох колко вредни били и как не носили полза и спрях.Викам си като стане на 4 месеца почвам.Е давам му вече няколко дни,сега пък да не се давало до шестия JoyА пък на детито си му харесва, пие си го с кеф LaughingЗнам ли и аз вече ,май с това седене в къщи съм #Crazy

# 597
Ами незнам кой луд ще даде на детето си сок на 2 месеца....То където и да прочетеш,пък дори и едно шишенце със сок да погледнеш, всички са след 4-ти месец.Педиатрите също казват след 4-ти месец,та ако събереш 2 и 2,ще се усетиш,че нещо не се вписва в картинката да даваш по 100 мл. сок на 2 месечно бебе. Също така е добре да се довериш на добър педиатър,та ако слушаш дори само него,пак няма да сбъркаш.  Peace
Аз Валя много добре я разбрах.Знам,че дава пример за неинформиран човек с тази нейна позната,а не че защото е млада ( пък и не се разбраха годините и в крайна сметка  Wink ),за това "отровила " детето . Естествено,че не е  искала да каже,че съм безотговорна Simple Smile Ейййййййййй споко бе,не съм толкова проста Simple Smile

# 598
  • Пловдив
Ами незнам кой луд ще даде на детето си сок на 2 месеца....То където и да прочетеш,пък дори и едно шишенце със сок да погледнеш, всички са след 4-ти месец.Педиатрите също казват след 4-ти месец,та ако събереш 2 и 2,ще се усетиш,че нещо не се вписва в картинката да даваш по 100 мл. сок на 2 месечно бебе. Също така е добре да се довериш на добър педиатър,та ако слушаш дори само него,пак няма да сбъркаш.  Peace
Аз Валя много добре я разбрах.Знам,че дава пример за неинформиран човек с тази нейна позната,а не че защото е млада ( пък и не се разбраха годините и в крайна сметка  Wink ),за това "отровила " детето . Естествено,че не е  искала да каже,че съм безотговорна Simple Smile Ейййййййййй споко бе,не съм толкова проста Simple Smile

Тя тая нито е чела, нито готов сок е купила, сигурна съм, че е изтискала портокала, защото така и е казал някой.Както и да е..
Не те мисля за проста, извинявай, ако аз съм те засегнала, просто исках да се разберете правилно.Ай стига толкоз  Stop

# 599
Ох то май аз имам проблеми с изказа  Laughing Казвам бързо,ясно,точно. Разбрах правилно всички Simple Smile Не се сърдя на никой Simple Smile Не мисля,че някой е искал да ме обиди,нито пък го е направил Simple Smile
Мир и любов  Peace

Общи условия

Активация на акаунт