Петролиана - аз съм купувала от българския инфакол - чист боклук.

Добре че днес е последния АБ , та да рахатясам.Да не казвам голяма дума де 
Ще проядат манджи все някога,няма къде да идат.То няма човек на тоя свят ,който да яде още само мляко
Иначе и аз четох едни схеми,едни чудесии.,то това захранване цяла наука било...Много ми е чудно и като ги пишат тия грамажи,вярват ли си? 1 ден-20 грама,2 -ри ден 40.....глупости
То първите дни като ти се омазва да ушите детето и по-голямата част като го плюе,много ще разбереш колко си му дал
Нито съм спец,но като скоро минала през захранването успешно,ще ви дам просто няколко съвета
Давате малко,колкото изяде,на другия ден давате малко повече и така докато стигнете до цял буркан.Дали ще яде по 1 буркан след седмица или 2,това си е работа на бебето 

Не гледайте на другите децата кога са прояли и да си казвате"Въх ми мойто защо не иска да яде ?" Всяко дете си е индивидуално,тъй че няма място за сравнения
Всяко ще прояде,няма къде да иде
Мартата реши да ми се буди през 2 часа и направо кръста ми е леш от ставане да му бутам бибата та да не мрънка, отделно някакъв ненормалник се беше развънял на звънеца долу към 4 сутринта добре че моя не беше нощна смяна, че щях да си умра от страх
Затова не е лошо да си информиран. Същата между другото цедеше и хвърляше кърма - по съвет на ДЖиПито
Затова не е лошо да си информиран. Същата между другото цедеше и хвърляше кърма - по съвет на ДЖиПито
Не съм казала,че е лесно,нито пък съм искала да кажа,че човек трябва да прави каквото си иска. Разбира се,че трябва и е задължително да се информираш (аз също го правя), но да се вживяваш и задълбочаваш толкова,колкото го правят някои момичета е малко прекалено според мен
Тази твойта позната......незнам не искам да коментирам,ама за мен си е направила направо експеримент с детето
И това,че съм на 25, а не на 35 не ме прави по-малко отговорна,нито пък давам с лека ръка на детето си каквото ми падне
. 
Естествено че ще се водя по детето си,то ако четем и спазваме всичко което пише най много
Просто снощи реших да се поинформирам малко,в което не мисля че има нещо лошо,та за това споделих намереното.Пък и за мен това е абсолютно неизследвана територия и нормално да се интересувам.То не че като ги четох тия схеми и всичко ми се изясни
Не съм казала,че е лесно,нито пък съм искала да кажа,че човек трябва да прави каквото си иска. Разбира се,че трябва и е задължително да се информираш (аз също го правя), но да се вживяваш и задълбочаваш толкова,колкото го правят някои момичета е малко прекалено според мен
Тази твойта позната......незнам не искам да коментирам,ама за мен си е направила направо експеримент с детето
И това,че съм на 25, а не на 35 не ме прави по-малко отговорна,нито пък давам с лека ръка на детето си каквото ми падне
Валя по-скоро онагледи с пример другата крайност - напълно неинформирана майка и последиците от това.
.
Още преди месец Згурова ни посъветва да почнем със сока ,та да стигнем даже до 100 мл дневно.Бързо наддава на килца,та да има повечко витамини.Давах му няколко дни,после пак се зачетох колко вредни били и как не носили полза и спрях.Викам си като стане на 4 месеца почвам.Е давам му вече няколко дни,сега пък да не се давало до шестия
А пък на детито си му харесва, пие си го с кеф
),за това "отровила " детето . Естествено,че не е искала да каже,че съм безотговорна
Ейййййййййй споко бе,не съм толкова проста
),за това "отровила " детето . Естествено,че не е искала да каже,че съм безотговорна
Ейййййййййй споко бе,не съм толкова проста 
Препоръчани теми