Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 185
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
И аз имам цял апартамент за обзавеждане, но кухнята най ме тормози, и съм решила че останалото ще бъде съгласувано с нея. Който каквото има - препоръки, критики, снимки, координати - давайте насам! Искам човека да разбира от дизайн повече от мен, защото досега все попадам на такива които буквално надраскват шкафчета според моите представи, и не вкарват никакви доп. идеи. На вс. отгоре, не ми дават чертежчето, да не би да ида другаде, което е смешно предвид вложената мисъл. 

# 571
maimp  прекрасна новина!!!!!!!!!! Да ти е жива и здрава дъщеричката, а на теб бързо въатановяване ти пожелавам  bouquet
Лора,мацко,направо и аз незам как ще я оправя тая дупка,ако измисля нещо ефикасно ще споделя Simple Smile Ти нали беше отказала цигарите,какви са тия компромати Simple Smile
За кухнеското,утре ще звънна да питам 1 приятел за фирмата,която му го прави.Много е доволен,а той е от хората,които много трудно могат да харсат нещо.Ужасен перфекционист е,прави си ремонта на апартамента от 3 години,а е наравил само 2 стаи до сега Simple Smile Само да отбележа,че беше накарал майтора си да разбие канала на едната си ремонтирана вече тераса,за да смени тръбата,понеже била малко по-различна от тръбата на другата му тераса.Да не говорим,че даде към 700 лева само за дръжки на въпросното му кухенско Simple SmileЛуда работа  Laughing
Ох айде лека вечер и до утре Simple Smile

# 572
  • Бургас
maimp честита ти щерка  newsm51 да ти е жива и здрава

# 573
Миамп ЧЕСТИТА ТИ РОЖБА! Да е жива,здрава и спокойна! На теб скорошно възстановяване   bouquet
За кухнята ,никога няма да ви препоръчам нашия дърводелец. Няма такъв измекяр. Прави ни кухнята близо 3 месеца,обаждала съм се минимум 30 пъти,за да му кажа да гледа снимката която съм му дала,а не да проявява творчество  ooooh!
Крайния резултат беше сравнително добър,но след 3 блистера аналгин.
Ние днес сме на консултация,да я видим колко е наддало малкото джудже  Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 12:43 от sensation

# 574
  • Пловдив
Здравейте момичета,
днес в 16.25 ч. родих Вяра-2980,49 см.,
раждането не беше леко,но пък резултатът се оказа изключително зрял и активен  Simple Smile
,
сега се киприм двете сами в стая под зоркото око на персонала,
за захранването-споделям мнението на Ладида,с тази разлика,че аз започнах с каша
Лека вечер момичета Simple Smile

Оооо, най-после:) Честита радост , мила  smile3525 Да ти е жива и здрава третата рожба, а ти да се възстановиш скоро  Hug

На Цвети куФнята е чудна, паднах си:))

# 575
  • Бургас
Честита рожба на maimp!  bouquet Да е жива, здрава и много усмихната малката Вяра Hug Н атеб - бързо възстановяване Hug

Аз дес смятам да метна Кольо в количката и да направя два тигела, защото секлетът ме хвана мнооого здаво!

# 576
  • Бургас
аз за пореден път да кажа, че съм в ужасно напрежение с това захранване. Поли както не иска да яде от шише , че и вода отказва как ли ще е с новите вкусове. Исках да я захранвам към 6 месец, но до тогава сигурно ще задълбочим проблема. Мислех си след 4 месец да почна да давам по 2-3 лъжички пюрета колкото да свиква с вкусовете /няма такава схема на захранване  Joy / обаче бурканчетата ми излизат нерантабилни, а за готовите .... още няма нищо в градинката на нашите. Айде плодовете може да ги довършва каката, но зеленчуците  Sick . Някакви идеи? Дали няма някой био магазин в бургас  newsm78.

# 577
  • Пловдив
аз за пореден път да кажа, че съм в ужасно напрежение с това захранване. Поли както не иска да яде от шише , че и вода отказва как ли ще е с новите вкусове. Исках да я захранвам към 6 месец, но до тогава сигурно ще задълбочим проблема. Мислех си след 4 месец да почна да давам по 2-3 лъжички пюрета колкото да свиква с вкусовете /няма такава схема на захранване  Joy / обаче бурканчетата ми излизат нерантабилни, а за готовите .... още няма нищо в градинката на нашите. Айде плодовете може да ги довършва каката, но зеленчуците  Sick . Някакви идеи? Дали няма някой био магазин в бургас  newsm78.

Аз все съм с надеждата, че като порасне още -поне от любопитство ще опита- я от шише, я от лъжичка, я от шише с лъжичка.
За Био магазин не съм чула нищо..  Rolling Eyes

# 578
  • у дома
Хелоу лейдис  Sunglasses
Първо да честитя на миамп - да сте живи и здрави и да те радва. С две момиченца и едно момченце, кой като тебе ... Размечтах се и аз  Crazy
Ладида, снощи сме били на един хал - с тази разлика, че ММ си беше в къщи и много ми помага, да ми е жив и здрав  Heart Eyes Но аз не бях добре, вдигнах Т и ме втресе, пак ми слезе кърма, а от понеделник почвам работа  ooooh! Гоги така рева, че днес е с пресипнал глас - случвало ли се е на някой  Rolling Eyes
За кухнята, ще направя снимки на моята и ще пусна - не съм доволна, само от това, че е тъмна на цвят. Всеки пръст си личи. В стария апартамент цвета беше капучино, е за 5 години да съм забърсала шкафчетата точно 5 пъти, хем и с малко дяте  Party

# 579
Честита дъщеричка Миамп ! Много здраве и щастие на теб и цялото семейство!
Абе хранете ги тия деца без да му мислите много - каквото им харесва това им давайте - дали сок, дали плодово или зеленчуково...важното е те да се чувстват добре. А схемите вие си ги направете. Тъй като Ачко много си хареса сока от ябълки , му давам два пъти на ден и като на този етап му се нравят морковите - това да плюска  Simple Smile. Мир и здраве да има. И каша ще му дам некст уик ако иска.

# 580
  • Бургас
Maimp, Честита дъщеричка   bouquet Да ви е жива и здрава и много да радва цялото семейство  Hug

Хъгси, имам спомен, че някоя дружка ми беше споменала за такъв био магазин  newsm78, и аз съм на тази вълна  Simple Smile, ще се поразтърся и ще пиша  Peace

Вале  Hug що така с тази кърма  Sad Да не я стимулира пак?

# 581
И аз така мисля-че много се задълбочават майките.Особено тези схеми,които четох в темата за захранването. #CrazyЧе аз за сефте прочетох за някои зеленчуци!Колкото и да ги пазим тези деца,те живеят тук,при тези условия,и сме ги хранили още в утробата,после с кърмата с това,което ядем ние.

# 582
maimp,ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА,ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА   bouquet.ТИ ПОНЕ ПОМАГАЧИ ИМАШ,НАМА ДА ТЕ МИСЛИМ.

като ви чета ,колко се мъчите с това захранване чак се плаша.
ако ви кажа,че в момента както си седя и си пиша на компа с единия крак бутам количката,че да спи малката иначе не ще вече направо  smile3511как толкова не се умори че да поспи малко.и вечер като ми се събуди укокорена и не иска да спи по 2 часа будува.лежи си и си гледа (без да плаче).не пия кафе,кола нито чай.шоколад не ям,нищо,което да я държи будна и пак не иска и неиска да спи.само и единствено ако я бутам или друсам може да поспи 30 мин.

# 583
мама 89 колко качихте първия месец като сте само на кърма

и кой беше купувал от метро от аптеката инфакол от тоя холандския и дали е доволен  newsm78

# 584
мама 89 колко качихте първия месец като сте само на кърма

и кой беше купувал от метро от аптеката инфакол от тоя холандския и дали е доволен  newsm78
670 грама

Общи условия

Активация на акаунт