Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 172
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
По повод захранването и приготвянето на пюрета-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.Смятам че ще е полезно за всички мами. Hug

# 556
Плами,мисля че Хъгси има инфакол
Данито  newsm10 уреди ме с четиво  Hug

# 557
  • Бургас
Плами имам инфакол 5-6 бройки
цветиту и аз искам куфня

# 558
  • Бургас
 И аз ама поърво да намерим апартамента Tired Нищо не ми харесва Tired Горгонело, намерихте ли вие нещо, ма кака?

# 559
Ето още нещо интересно и полезно за  захранванто -http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192347.0

# 560
Ето още нещо интересно и полезно за  захранванто -http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192347.0

Леле,нещо множко ми идва. #Crazy

# 561
  • Бургас
Тез зъби ще ме довършат. Таз вечер май няма да се спи! Такъв рев не помня да е правил някога. КАТАЛЯСАХ и ми идва да скокна от терасата! И най-ме е яд, че съм сама- ММ е на "мъжки" четвъртък и после като му кажа какво е било пак ще ми каже, че нарочно си ги мисля.  #2gunfire

За захранването- колкото по-малко се чете-толкоз по-добре. Никога не съм гледала схеми и дъра бъра.
Почнах със зеленчуците аз преди 10 дена- вече яде картоф, морков, тиква. Утре ще му дам от нашата зеленчукова крем супа (изкарах за него преди да я овкуся) и така ще въведа и лук. В неделя ще му дам нежните зеленчуци на Хип, където има карфиол и със зеленчуците сме готови на този етап. След седмица ще метна и плодовите едно по едно. Схемата ми е същата като на Ванюшката, само дето още не давам плодови. Тоест- 5 хранения дневно:
6.30-7.30- АМ
9.30-10.30-АМ
13.30- 125 мл зеленчуково пюре +60мл АМ
16.30- АМ
19.00-19.30- АМ

Като почна плодовите ще ги давам между храненията (както Горгонката е писала). Тъй съм хранила и Краската преди кажи речи 4 години.
Кашите засега ще ги отложим. Д-р Димитрова не е доволна от теглото му и като регулираме там нещата ще почне да яде и тях.
Бориско е добро "прасенце" и всичко си хапва с удоволствие. Давам и готови и правени от мен пюрета. Според мен, моите са по-хубави ама няма как да ми каже миличкото.  Mr. Green

За кухнята, Ванюш- не че няма да ти пиша и в скайпа, ама преди да поръчваш каквото и да е искай да му видиш готовата продукция на майстора. Като се видим на кафе щи дам някои насоки, като скоро препатила с обзавеждане за  "нова къща"

# 562
Здравейте момичета,
днес в 16.25 ч. родих Вяра-2980,49 см.,
раждането не беше леко,но пък резултатът се оказа изключително зрял и активен  Simple Smile
,
сега се киприм двете сами в стая под зоркото око на персонала,
за захранването-споделям мнението на Ладида,с тази разлика,че аз започнах с каша
Лека вечер момичета Simple Smile

# 563
  • Бургас
maimp, честито щастие, миличка!!! Страхотна новина!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да сте много щастливи и здрави цялото семейство!  Hug Hug Hug

# 564
Ехаааа,имаме си ново бебе.Честита ти дъщеричка! newsm30 1stroller newsm51

# 565
Ех,че хубава новина преди лягане  newsm44

maimp честита ви дъщеричка! Да ви е жива и здравичка,а ти бързо да се възстановиш  Hug

# 566
maimp,честита ти дъщеричка  bouquet
Да ти е жива и здрава и много да ви радва Hug

# 567
maimp да ти е жива и здрава малката Вяра пожелавам и едно прекрасно детство и бързо възстановяване на майка и !!!

миа радвам се че малката Ема е здравичка Simple Smile чакаме добри новини и за Михаела на мама Цвети.

Вили ако намериш решение за дупката на дивана свиркай, че и ние сме с такава и е много е дразнещо да я гледам!

офф гледам че захранването обсъждате  ooooh! много тежка задача ми се струва, имаме още време ние Whistling мисля към 6 месец, че да не си усложнявам живота като по рано го подкарам с пюретата Rolling Eyes

да ва питам аз кой ме е изхващал да ме снима с цигарата в ръка аааа  Crossing Arms преди малко пак разглеждах снимките от 8-ми и съм изтипосана в крачка  Laughing страшни папараци сте ей Wink

# 568
maimp честита ти радост да ви е здрава, да ви радва и слушка
Лусиа  Hug
Ладидка аз затова пращам снимки на моята кухня,за да види за какво става въпрос, че и аз бях пред нервен срив като обзавеждахме, аман от измислени дърводелци и прочие.... , момчето си го бива  Wink

# 569
Hugsy  Hug сега видях писанието ти, какво искаш, мога да дам само снимки и координати от там на татък вие си избирате  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт