Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 175
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
И аз още се чудя с какво да почна захранването.Мисля да поизчакам докато спрат тези колики.И личната това ме посъветва.
А моята приятелка ,която роди преди точно 40 дена,е решила да почва с плодовите сокчета. #Crazy

Наистина, поизчакай да се отминат гадните колики, има време за манджи.
Приятелката ти е куражлийка явно...

# 541
  • Бургас
Горги, ти първо с плодови ли стартира? И за колко мл. бурканчета говорим ( от 125 или 175?). Ами нали му даваше някаква оризова каша/ Сори, ама се ровя да си намеря сносна схема и направо се побърках - няма тракова разнообразии и вариации на тема захранване. Включително каша (забележете) от 1ви ден на раждането #Crazy!!!! По една-две лъжички и я увеличават ....егаси....ако е по тая схема, Майче, твоята дружка даже е закъсняла Peace

# 542
  • Пловдив
Плодови от малките -125 мл, щото е м/у храненията -  не замествам с него, но да с тях стартирах.Кашата ми я отказа, но явно е било заради лъжицата, ама аз тогава не се светнах и му я спрях.

# 543
Мая, тази дето и сложиха детето на гърда, веднага ли?  newsm78 #Crazy
Да,и до този момент си кърми съвсем успешно,само че без желание.Явно че ще мине на АМ скоро.

# 544
Плодови от малките -125 мл, щото е м/у храненията -  не замествам с него, но да с тях стартирах.Кашата ми я отказа, но явно е било заради лъжицата, ама аз тогава не се светнах и му я спрях.
А как преценяваш колко да е времето между отделните хранения?Детето ли си създаде режима ,или ти?

# 545
  • Пловдив
А как преценяваш колко да е времето между отделните хранения?Детето ли си създаде режима ,или ти?

Той сам си показа, водих се по него и количествата храна , които изяждаше и тези, които оставяше.

# 546
  • Пловдив
Момичета, малко извън темата за захранването - някой сравнително скоро да си е правил кухня с вграждане , да ме ориентира за производители , приблизителни цифри и изобщо каквито има отзиви?

# 547
Мели с тази готина картинка дето си я описала с Колето се сещам за един виц:
Разхождали се Прасчо и Мечо Пух из гората и намерили едана делвичка с медец.Много се зарадвали и Прасчо казал на Мечо Пух:
- Мечо,хайде да изядем веднага делвата.
А Мечо му казал:
- Ама как веднага,нали ще се изпоцаме целите. Ние сме положителни приказни герои,децата се учат от нас.Сега ти ще отидеш да вземеш покривка,лъжички и купички,салфетки също,а аз през това време ще отида на нашата хубава слънчева полянка и там ще седнем и ще си похапнем сладко.
 Тръгнал Прасчо,взел всичко което казал Мечо Пух и се връща,а там що да види. Мечо Пух проснат на земята с разкопчана риза и издут корем,пруфти,делвичката метната на друга страна. Прасчо с насълзени очички побутнал Мечо Пух и му казал:
 -Пух,ти защо изяде сам меда,нали каза, че  сме приказни герои,че децата от нас се учат- А Мечо отворил леко едното си око и отвърнал:
- Махни се оттук бе,не гледаш чИ мИ е лошо,свиня мръсна

# 548
Момичета, малко извън темата за захранването - някой сравнително скоро да си е правил кухня с вграждане , да ме ориентира за производители , приблизителни цифри и изобщо каквито има отзиви?
Горги кажи какво те интересува точно.  За цените варират от 1000 до 3000 ама сега говорим наистина за качествена кухня , с немско пдч, скоро си правихме наща ще ти пратя снимки довечера ако искаш защото са в компа на мъжа ми. Ако ти хареса ще говорим кой и каде Simple Smile

# 549
  • Пловдив
Горги кажи какво те интересува точно.  За цените варират от 1000 до 3000 ама сега говорим наистина за качествена кухня , с немско пдч, скоро си правихме наща ще ти пратя снимки довечера ако искаш защото са в компа на мъжа ми. Ако ти хареса ще говорим кой и каде Simple Smile

А тамън това ме интересува, качествено да е, няма всеки ден да правя кухня я!Освен цифрата и с какви уреди също ме вълнува.Благодаря ти   bouquet

# 550
Цитат
А тамън това ме интересува, качествено да е, няма всеки ден да правя кухня я!Освен цифрата и с какви уреди също ме вълнува.Благодаря ти   bouquet

Уредите сама си избираш , човека прави всякави проекти, цветове и т.н и т.н. Може всичко да ти е вградено , може само печката и миялната , абе абсолютно всичко може аз го препоръчвам с две ръце, каквото му кажеш и след малко ти го показва на компа как ще изглежда всякакви глезотййки прави, довечера като ти пратя снимките ни ще ти дам координати
само дай скайп или нещо друго Simple Smile

# 551
  • Пловдив
Баш такъв магесник ми требе, писах ти лично  Hug

# 552
Мели с тази готина картинка дето си я описала с Колето се сещам за един виц:
Разхождали се Прасчо и Мечо Пух из гората и намерили едана делвичка с медец.Много се зарадвали и Прасчо казал на Мечо Пух:
- Мечо,хайде да изядем веднага делвата.
А Мечо му казал:
- Ама как веднага,нали ще се изпоцаме целите. Ние сме положителни приказни герои,децата се учат от нас.Сега ти ще отидеш да вземеш покривка,лъжички и купички,салфетки също,а аз през това време ще отида на нашата хубава слънчева полянка и там ще седнем и ще си похапнем сладко.
 Тръгнал Прасчо,взел всичко което казал Мечо Пух и се връща,а там що да види. Мечо Пух проснат на земята с разкопчана риза и издут корем,пруфти,делвичката метната на друга страна. Прасчо с насълзени очички побутнал Мечо Пух и му казал:
 -Пух,ти защо изяде сам меда,нали каза, че  сме приказни герои,че децата от нас се учат- А Мечо отворил леко едното си око и отвърнал:
- Махни се оттук бе,не гледаш чИ мИ е лошо,свиня мръсна

hahaha hahaha hahaha

# 553
  • Бургас
hahahah, свиня мръсна хахаха;-) Това ми хареса хахахах

# 554
привет и от нас днес.това нашето дете го разглезихме май,все на ръце иска и плаче.за родженния дес съм си поръчала на мъжа ми КОСМОДИСК.

а сега искам да знам кой имаше излишен ИНФАКОЛ? трябва ми едно шишенце

Общи условия

Активация на акаунт