Ти нали беше отказала цигарите,какви са тия компромати 
Само да отбележа,че беше накарал майтора си да разбие канала на едната си ремонтирана вече тераса,за да смени тръбата,понеже била малко по-различна от тръбата на другата му тераса.Да не говорим,че даде към 700 лева само за дръжки на въпросното му кухенско
Луда работа

Да ти е жива и здрава третата рожба, а ти да се възстановиш скоро 
/ обаче бурканчетата ми излизат нерантабилни, а за готовите .... още няма нищо в градинката на нашите. Айде плодовете може да ги довършва каката, но зеленчуците
. Някакви идеи? Дали няма някой био магазин в бургас
.
/ обаче бурканчетата ми излизат нерантабилни, а за готовите .... още няма нищо в градинката на нашите. Айде плодовете може да ги довършва каката, но зеленчуците
. Някакви идеи? Дали няма някой био магазин в бургас
. 

Но аз не бях добре, вдигнах Т и ме втресе, пак ми слезе кърма, а от понеделник почвам работа
Гоги така рева, че днес е с пресипнал глас - случвало ли се е на някой
. Мир и здраве да има. И каша ще му дам некст уик ако иска.
Че аз за сефте прочетох за някои зеленчуци!Колкото и да ги пазим тези деца,те живеят тук,при тези условия,и сме ги хранили още в утробата,после с кърмата с това,което ядем ние.
.ТИ ПОНЕ ПОМАГАЧИ ИМАШ,НАМА ДА ТЕ МИСЛИМ.
как толкова не се умори че да поспи малко.и вечер като ми се събуди укокорена и не иска да спи по 2 часа будува.лежи си и си гледа (без да плаче).не пия кафе,кола нито чай.шоколад не ям,нищо,което да я държи будна и пак не иска и неиска да спи.само и единствено ако я бутам или друсам може да поспи 30 мин. 
Препоръчани теми