Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 221
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Ооо,Вале,самата истина е това,но ти препоръчвам да гледаш интервюто на Стоичков на английски (в случай ,че не си го гледала) ще паднеш просто
Ох,как се смях. Чета как  Пламена обяснява за контейнерчатата за урина,как ще чака Мики да се изпишка и си я предствям как кибичи с една чашчица и в следващия момент прочитам как Деската му сложила шапка (няма да ви казвам къде ) Joy  rotfImbo rotfImbo и започвам да се смея с глас.Разбира се после разбрах ,но след първото изречение....мъжа ми помисли че съм луда така се изхилих

# 631
сложих в албума и снимките от моя апарат

ох още компромати  Embarassed
Да не сложа аз от мойто фото  Joy

# 632
  • Бургас
сложих в албума и снимките от моя апарат

ох още компромати  Embarassed
Да не сложа аз от мойто фото  Joy
сложи, ама задължително да ми се вижда двойната брадичка  Sunglasses

# 633
Ох момичета,посмях се доста,с тоя Путко Мафани направо паднах  Joy
Да ви се похваля,тая вечер теглихме чоп с мъжо (по негово предложение) кой ще спи на дивана Simple Smile Нали ви се оплаках,че с туй среднощно даване на АБ-то направо няма сън после,та нашия реши да се изтарикати и даде туй предложение ( незнам как си помисли само,че той ще го спечели ). Та така де,чопа го спечелих аз  Simple Smile Ще ми се наспи гъза тая вечер,даже и бебефона ще изключа да не ги чувам как се разправят в спалнята  smile3532
За проходилката и ние май другия месец ще я направим тая покупка.Абе стои изправено това дете,ама стабилно,само леко я придържам,че още не пази равновесие.

# 634
Добро утро!!!
Чета ви усилено и ето на... даде резултат в събота по тъмни доби ви настигнах Simple Smile
Вчера на прегледа разбрах, че всичко с тазобедрените стави е наред и също, че от 1 ви е наддала поне 400 гр.  Heart Eyes  Добре си върши работата това адаптирано мляко...
Страх ме бе да се похваля, но от 3 вечери спя!!! От 22.0 до 6 си спи newsm46имало сън и за мен по повече от 2 часа наведнъж, само се моля newsm17 да и хареса и да си спи така, че майка и на Боряна си е от поспаливите (беше де)  Laughing

# 635
Айййй, че хубаво пече навън! Ставайте поспаланки и се стягайте за разходчица Wink!
Вале, с тоз Путко голям смях  Joy....ако и фамилията му беше Дундов, вече щях тотално да се гърча на земята  Laughing

# 636
  • Бургас
Морген, момиченца-кокиченца!
Кой на къде е днес?
По повод Асистента на Камата, ето ви още култови имена:
http://www.umnicite.com/%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BB%D0 … %D0%BA%D0%B0.html
 Joy Има доста алтернативни и авангардни Joy hahaha

Ето и кафето  Blush

и масата да сложа за закуска... Laughing

# 637
Melly.G,  Joy Joy Joy е не това направо ме разби,за малко да се задавя.много добре почваме деня със смях,дано все така да е.

by the sea ,завиждам ти.аз снощи да съм спала 2-3 часа.това моето дете има проблеми със съня май.как е възможно цял ден и цяла вечер да не спи  smile3511 не се умаря незнам.

# 638
 Joy

Ейй, Веси къде се изгуби?! Ти с тоз ремонт лудна.

# 639
Добро утро  Simple Smile

Мели голям смях тоз сайт с имената няма обаче такава простотия  с г-н Фанети Мазакура hahaha

# 640
  • Бургас
"Лиза Мишпека"  rotfImbo

# 641
  • Бургас

И на мен това ми е любимото...и на мъжо ми Embarassed Кара ме да се прекръстя така... Blush

# 642
  • Бургас
 Голям смях, рано-рано hahaha hahaha hahaha

# 643
  • у дома
Значи предлагам следната комбинация майка - Путко Мафани, баща - Фанети Мазакура, син - Ляо Хуй, дъщерята е Лиза Мишпека  Joy
Добре се посмяхме тази сутрин с мъжо

# 644
  • Пловдив
Ох, добре се посмях с вас , оправихте ми настроението   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт