Баба Марта бързала и на Май-че рано,рано мартеница вързала!

• 33 925
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Велико Търново
Честит празник,момичета!

Смехоранка,нашите мами не искат да ни виждат разплакани и разстроени!
Аз плача почти всеки ден,но вече гледам да не е пред Божидара,че тя ме успокои като ме прати на небето при баба й Crazy
Почти всеки ден слушам песента на Гергана-споделям я с теб!
http://vbox7.com/play:fe255119

# 346
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ СКЪПИ  МАЙКИ!
И за мен днес е истински празник,гледайки спящия Влади очите ми се пълнят със сълзи! Колко е хубаво да си мама  Heart Eyes
Маева,честита месечинка на астралното близначе Крис,да ти е здрав и много щастлив!Честито и на Ема,Гено и Никол и те да са много здрави и щастливи!
Почерпете се за здравето на Влади!
Зайче,много мило ми стана че си се сетила че ни е предпоследна месечинка.Ние с мъжо снощи точно това си говорихме.Как лети времето не е истина!
После пак ще се включа,че имам куп работа за вършене!
Лек ден на всички изпълнен с много полужителни емоции! Hug

# 347
Честит Празник, мили момичета:)  Hug newsm51
Един поздрав със стихчето, което едно време рецитирахме в детската по случай денят на МАМА:
Дето си от всички най-добра,
дето те от всичко най-обичам,
научи ме как да те наричам,
научи ме как да избера
най-хубавото , най-чудесно име
и да ти го казвам научи ме !
Че за тебе думи не намирам,
а сърцето ми до днес побира
таз една-едничка дума само :
"Мамо мила,скъпа моя мамо !"
Дора Габе
Смехоранка, Сиска      bouquet

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 14:08 от JeenySJ

# 348
  • София
честит празник мили момичета, нека бъдем здрави и обичани!

Честити месечинки днес и специално на Влади  Hug

Да напиша и аз за срещичката - беше страшно приятно, аз бях в отбора на свободните електрони този път и да си призная добре се чувствах - успях на спокойствие да омаам една огромна гофрета и да си полафя с девойките. Е, в един момент си почувствах ръцете доста празни и реших, че е време да тръгвам за да нагушкам Яни. Благодаря на всички за отзивите за моята нова прическа, беше доста смело решение от моя страна след толкова години с дълга коса, но сега ми е едно леко, щях да кажа и безгрижно, но последното не е истина  Simple Smile. Идеята за национална срещичка ми допада, дано да успеем да се организираме.

И накрая да се похваля, че нашето първо зъбче най-после изби!

# 349
Честит празник момичета  newsm51 newsm51 newsm51

Честита месечинка на Криско и на Влади, и на всички бебчета родени на 8-ми.

Смехоранка, Сиска  Hug Hug Hug

# 350
  • софия
Благодаря ви за подкрепата! HugАз принципно съм силен човек,не плача за щяло и
не щяло.Но на празници така се сдухвам,че просто не мога да се позная. Sad
Сиске,много хубава песен,така ме докосна.......................
Цитат
вече гледам да не е пред Божидара,че тя ме успокои като ме прати на небето при баба й
Ох,лелеле. ooooh!
Честито на днешните ни сладки месечинковци!

# 351
  • София
И от мен честит празник, мили майчета!!  Hug

Смехоранке, сигурна съм, че майка ти те гледа отнякъде и ти се радва!!  Hug
Честити месечинки на все по-порасналите бебчовци!! И честито зъбче на Яна!!
Наш Ваньо продължава да е ужасно кисел и реве от всичко, ама гледам да не изпадам в депресии точно днес. Simple Smile

# 352
  • Стара Загора
Честит празник,малки и големи цветя  bouquet  bouquet  bouquet
Бъдете горди,че сте жени  Hug
Аз първо едно голямо благодаря на АЙЛА,за препоръките относно кърменето....вече успешно се отбихме без проблеми бавно и постепенно....Много съм доволна цели 10 месеца  newsm44 newsm44 newsm44
Исках да ви питам....преди време бяхте пуснали едно стихче за майката и детето като се ражда....как пита Господ как да я познае абе сещате ли се голямо обяснение....та ако може някой да ми го пусне,че не мога да го открия  Peace

# 353
# 354
Честит празник мили майчета!!!Бъдете обичани,усмихнати и щастливи!  newsm51  Two Hearts
Смехурче,Сиска  Hug   bouquet
Честито и на месечинките днес!

# 355
  • Варна
ЧЕСТИТ 8 МАРТ МАЙчета
http://www.vbox7.com/play:973e996e

# 356
  • София
Лято, и ние сме ужасно кисели днес, направо се чудя какво да я правя Яна, сега я сложих в проходилката за да мога да хапна, но и там мрънка.... Явно и второто зъбче е на път да излезе, защото нощта отново беше тежка - нон стоп сукане и разнасяне...
Смехоранче, Сиска Hug Мога само да кажа, че времето притъпява болката от загубата, но тъгата в сърцето остава, аз загубих тати преди много години, бях на 16 тогава и все още на 1ви Март, когато беше рождения му ден съм много тъжна.

# 357
Мисля си, че болката облагородява по много особен начин едно човешко сърце: извисява го до истинския замисъл за същината му, помага му да бие по - добре и по - ритмично, а освен това го насочва по пътя към други добри сърца; защото има нещо вярно в твърдението, че за да стигнеш до нечия чужда болка, сърцето ти вече трябва да е опознало пътя!
Днес е особено подходящ ден да си спомним на колко важни жени дължим почти всичките си интелектуални, морални и сърдечни придобивки.  8 март за пръв път се отбелязва през 1909 в Ню Йорк, когато шивачки излизат на протест срещу нечовешките условия на труд. Празникът на жената е избран от ООН и се свързва с трагичен инцидент в САЩ, при който работодател затваря тъкачките във фабриката си, избухва пожар и загиват 150 жени.
Спокойно можем да благодарим на Флорънс Найтингейл, на Майка Тереза, на Елисавета Багряна и Мария Кюри, на Мария Калас и Сара Бернар, на Коко Шанел и на Жорж Санд, на Райна Княгиня и на Калиакра, както и, разбира се - и най-вече - на собствените си баби и майки - за смелостта, за самоотвержената им човечност, за женското им мъжество и безразсъдна сила, за Пътя, който са утъпкали преди нас.
Всичките им стъпки по нанагорнището естествено не правят нашите собствени стъпки по - безболезнени, или по - малко костващи; но важното е, че изобщо го има Пътят.
Той свързва в живо звено нашите съдби и техните, нашите - и тези на жените, които ще бъдат след нас.
Иска ми се всяка от вас да се почувства мъничко щастлива и специална на този ден, и нека не затъваме в битовизми - дали жената трябва само на този ден да бъде почитана. Вярвам, че всички чувстваме със сърцата си отговора, а и онези, които ни ценят: също.
Останалото е преходно.
Болката няма да си отиде; всички ние някой ден ще я носим, но нали жените са създадени да носят ...

# 358
  • София
Честит празник, мили момичета!!!
Бъдете най-добрите майки и най-обичаните жени!
Весел празник!

Имам да чета 20 стр. от тази тема и толкова от старата тема Crazy Crazy CrazyИзпуснах ви края, но ще наваксам.Аз се затрих, свеки беше тук, а аз по задачки ходих и все нямаше време да се включа.Хайде аз да чета..... Mr. Green

# 359
Честит 8-ми март! Винаги се стремете към върха, каквото и да Ви струва това!
Винаги се стремете към победи, каквото и да Ви струва това!
Бъдете вдъхновителки и вълшебници,
и съзидателни, и животворна сила!
 Бъдете жени!

Отивам да чета ,че много сте писалиии....

Общи условия

Активация на акаунт