Баба Марта бързала и на Май-че рано,рано мартеница вързала!

• 33 920
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
100 лв. ама посмъртно няма да дам за обувки на Гого  Naughty Сега. След време да но сега абсурд. Имам опит от баткото, купивах хубави чепици, носеше ги по два месеца а аз после се чудех как да изхвърля 60 евро в кофата. Аре, нЕма нужда. Да не говоря че подметката на суперските обувки определено не бяха съобразени с анатомията и особеностите на дет. краче.
Аз пък намерих супер неизвестна марка дом. обувки които се оказаха върха на сладоледа. Три години големия шляпа с тази марка на ДГ и краката му никога не са били мокри, вмирисани а детето винаги казва че са супер удобни. Стелката им е анатомична и анти много неща а подметката твърда. Външният им вид е потресаващ  Mr. Green но си затварям очите защото на детето му е добре. Когато купувах последният му чифт видях че имат и малки номера и Гого ще шляпа с тях пред блока като проходи. цената им е 10 лв. и изобщо не ми пука колко чифта ще купя.

# 541
Добруютро!Смешко, да идваш да си взимаш снахата и да си се гледат там с Ицко, че не се издържа ooooh!Няма такова реване, пищене  и крякане SickОт 3 нощи се опитва да ми се намърда пак в леглото, ама не й връзва StopТя може да е Телец, ама майка й е зодия Баракуда Mr. Green и с мене на глава трудно ще излезе!
Температура вече нямаме, но още е скарана с яденето.Основно яде сирене, хляб, таратор и по половин кофичка кисело мляко.Храната от кухнята също си я хапва, но види ли, че някой яде хляб-край!Забравя всичко друго и се започва едно квичане до като не й дам и на нея!Жълтък съм й давала, но от мойта салата. Mr. Green
За обувсите за прохождане и аз съм на мнението Н.В.Сиска Mr. GreenПо нейн съвет, след 3 дни Рая ще се сдобие с обувки за прохождане на Кларкс.Поръчах ги от Лондон и ще пристигнат на 15, пък да видим как ще е с тях.Сис  HugАз и преди съм ви казвала, че от най-скъпия модел буйки на К и К ,преди 4 години на Алекс й падна нокътчето на едното краче!Никога повече няма да купя на децата от тази преФалена марка  Naughty А тези на Барт наистина умирисват краката, а и също всякакви китайски имитации на обувки Crazy
Честити месечинки на вчерашните и днешните месечинки!  bouquet

# 542
За това каква марка ще са обувките - мнения всякакви, според мен като принцип е важно да са от хубави материали и да са съобразени с формата на крака. Да не стягат, да не убиват, да не умирисват крака. Аз имам малко проблемни крака а ходя много пеша, затова обръщам особено внимание на обувките. Но пък не смея да купувам без да меря - иначе и на мен тези на Кларкс много ми харесват, обаче не знам в София къде има детски такива, защото притях освен за дължина има и размер за ширина, а предства си нямам крачето на Сами какво е. На мен си ми изглежда нормално, ама знам ли  newsm78
ето една статия за ивбора на обувки, сигурно сте я чели, на мен ми допадат препоръките:
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=918

# 543
  • София
Здравейте милички Hug
На Смехоранка огромно благодаря за хапването Wink
Аз съм доволна от буйките с ципче, но по-добро нещо от това
http://kinderbutt-de.erwinmueller.com/shop/artikel-DE-de-KB-seit … m?&chk=cookie
за домашно прохождане за мен НЯМА!Божко най-комфортно крачи с тези чорапчета.

# 544
Мигла, аз първо такива му взех, ама му се събуват много. Може размера да не съм уцелила..
Аз все се каня да те питам, какви манджи готвиш на Божко като не ядете месо?

# 545
  • София
Тилиатке, непременно ще ти отговоря подробно за храната Peace Може и на лични - да не спамя....Сега обаче Божко се събуди и бързам да го обслужа. А нашите чорапки изобщо не се събуват-сигурно зависи от номера, ластиците в тях и моделчето. Имаме 5 чифта!

# 546
Я да питам мамите с уолкъри- от това чудо файда има ли..т.е детето научава ли се само да се изправя и бутайки уолкъра да се престраши да крачи сам зад него или е само поредната играчка-украса...Вече се чудя как да го накарам да се изправи сам, само хванал се за мен или баща си се набира, нищо друго не признава... newsm78

# 547
  • София
Мили мами,
Включвам се и аз след дълго прекъсване (в случай, че някой ме помни  Thinking)
Честит рожден ден на патерици на Черимоя, Дияна и Рони.
Честити месечинки на дребосъците!
Ние сме ок. Ради расте и е много сладка. Изкарахме една две хреми, но без лекарства - на промивки само. Иначе сме все така пухени и послушни. Гледаме се съвсем природному - без проходилка, уокъри и т.н. Все още се кърмим, но по-малко - само призори, следобед и вечер. И тъй като нямам много кърма се чудя дали и стига. Иначе ядем вече доста неща, вкл. жълтък, сирене и месо. Обичаме попарата особено много.
Аз изчезнах, защото съм се разработила и хвърча много -  не успявам да употребя компютъра за неслужебни цели. Но се надявам да се организирам все повече, защото ми липсвате.  Hug
Гуш на всички бебки и бебове!

# 548
Мигла, благодаря, дано не те затруднявам  Hug
Глум, много добре те помня, теб и северната принцеса  Heart Eyes
Помня и че по едно време се разписа да споделиш как (как?!) кърмиш и отслабваш  #2gunfire и пак изчезна.

Ние взехме на Сами ей това чудо . Засега се занимава с кубчетата, онзи ден се опита да се придвижи с него ноп се отказа, явно му е рано. Има доверие само на меподвижни предмети като опора за придвижване

# 549
Ели я кажи кои са тези обувки?

# 550
  • София
Ели, хубаво ги нахвали, ама коя е тази безизвестна марка? newsm78 Повярвах ти и ще потърся Peace

Глум, помним те разбира се Hug

Уолкър имаме, уолкър и масичка 2в1, може да става и с 4 крачета и да се бута. Само че са ни по-интересни зъбните колела и други ми ти работи отпред и въобще не иска да го бута. Карам го да се хване за дръжката и го пускам, а той се опитва да го заобиколи всячески, за да иде отпред да си играе. Отказах се.. Ако намерите някой скучен отпред може би ще е добра работа, чувала съм добри отзиви.

# 551
  • София
Брей, така, като говорите за обущета, и аз съм като в небрано лозе. Нито съм търсила, нито имаме, ама май ще се наложи. Малко станах разногледа от многото споменати марки обаче...  Crazy Има ли нещо по-важно, за което трябва да гледам при избора?
Ние днес отидохме до парка, но се оказа по-студено, отколкото мислехме, та само свършихме работата със снимките и се прибрахме. Наш Ваньо пак си показа магарията - като застанаха около нас момичетата с техниката, и той се подплаши и взе да реве. Сега чакам да видя какво е излязло.
Глъм, помним те, естествено, добре, че се разписа!! Simple Smile
Да не пропусна да честитя и днешните месечинки на порасналите бебоци!! Да са здрави и засмени!! Simple Smile

# 552
  • Велико Търново
Glum,снимки на Ради Rolling EyesДано намираш време да се разписваш по-често Grinning

Лято,ще чакам снимките Laughing

# 553
  • Пловдив
Здравейте !
Влизам да се похваля , че най-накрая и Зарко се озъби  Laughing Има си две чисто новички зъбчета отгоре. Та , почерпете се с пуканки по този повод  Popcorn
Изобщо не разбрах как се показаха - всеки ден му ровя в устата и до снощи нямаше нищо. Нито пък е бил с по-различно държание в сравнение с преди , та да се усъмня поне. Снощи пак не спа през по-голяма част от нощта .
В тази връзка да питам за пастата и четката за зъбчетата дето ползвате. Помня , че някой - Сиска мисля , че беше - пускаше снимки на една специална марка паста и четка . Обаче пуста му памет , за какво по-напред и забравих името  Embarassed. Ако може да споделите пак с риск да съм досадна  Heart Eyes И още къде да ги търся - по аптеките или детските магазини - утре докато милото почива да идем да вземем и да го почвам да го мия вече.

P.S. Глъмче , добре си се завърнала  Hug

# 554
  • Русе
Глъм, добре си се завърнала  Hug

Мама Мира
, честито ви озъбване  Laughing Да са бели и здрави!

Обувките се казват Беко, като марката ел. уреди. И пак казвам - външния им вид е потресаващ, но все пак това са дом. обувки, ставащи за пред блока  Mr. Green Не знам дали ги има из нета.

Общи условия

Активация на акаунт