Баба Марта бързала и на Май-че рано,рано мартеница вързала!

• 33 602
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Хей, на тр. 2 мисля, че му смениха маршрута заради копането на метрото  Thinking Точно вчера слушах нещо такова.
Сиска да казва къде отива, все ще я ориентираме. Ако идва около 6 март може и до Дондуков да я заведем  Laughing

# 76
Сиси (няма те в скайпа та тук да пиша Simple Smile ) кажи кога точно ще идваш, най-вече час ме интересува...ако е във време дето сме навън ще те посрещна и закарам.
Живея сравнително близо и до двете. Simple Smile

# 77
  • София
Сиске, какви са тия въпроси! Ти да дойдеш в София и да не се видиш с тукашните мами? Дай ако имаш време да плеснем една едночасова средседмична мини-срещичка, пък ще те закараме после Mr. Green

katrrinka и моят така беше почнал да се лигави. Ама телче мама крава няма как да излъже! Бях го забелязала че се прави на жестоко разреван, а в момента, в който му обърна внимание, усмивка и ни следа от лоши настроения, та ми стана ясно че ме менти нещо хитрецът. Стана ми ясен и седнах на стола с гръб към него. Мрънка и се прави на ревящ 3-4мин, видя че номера не минава, млъкна си все едно не е било и отиде да се занимава с други работи (беше в проходилката). Точно за 2 пъти изкоренихме лигавенето Naughty

# 78
Сиско, аз ти предлагам друго. Ела сутринта до Плевен, а от тук ще пътуваме заедно за София. Имам място в колата  Peace
Освен мен и Сиска, някой друг не каза ли, че ще ходи на концерта на Алла?
Че и ще преспиваме в София, и да не се видим с никой от темата  Crossing Arms

Не съм ви показвала скоро Перчемлиев  Laughing От къде тази развихрена коса  у това дете, не знам, но е много смешен -
http://diksi.multiply.com/photos/album/74#photo=36
http://diksi.multiply.com/photos/album/74#photo=35
http://diksi.multiply.com/photos/album/74#photo=34

# 79
Добро утро и от нас  Hug
Смехоранче,тенкю за закусчицата  Hug
Момичета няма за какво да ми благодарите ,заслугата си остава на Ели,Дени и още някой,а аз само копи и пейст  Wink
Ох,тия ОДЗ-та ,не ща да ги чувам.Много искам Влади да пропусне яслата,затова се моля баба да ни е здрава и да го гледа до навършване на 3 годинки.Аз ще си го гледам до 2! Но  детската градина няма да я пропусне.Не съм го записвала,надявам се някак да се вредим  newsm53
Ние още сме на същото ниво,нито се отпуска повече от 3-4 крачки нито е спрял да ходи!Валче при вас стана доста по-бързо прохождането.
Честити зъбета на Рости!Катринка,да са му здравички и белички! Стихчето е много забавно  Peace
Сиске,само кажи кога и ще те чакаме на автогарата.После където кажеш там те водим  Heart Eyes
Роси,честито на твоята приятелка!Да е здраво и много щастливо бебочето!
П.С.Аз докато си предложа услугите,я колко маминки ме изпреварили  Wink.
П.С.2 Дикси,Калинко Перчемлиев е много готин  Hug

# 80
  • Велико Търново
Да ревна ли искате Crazyи да ми отиде имиджа на скандалджийка Mr. Green
Дикси,мерси,но в 14 часа имам час за фризьор.Като съм дебела поне в главата да приличам на нещо Crazy
Още веднъж благодаря на всички HugЗа форумска среща за по дълго време няма да имам,но ако сте навити на една вечерна към май месец съм първа писта.Отренирано ми е от предната отчетна тема.Даде задоволителни резултати Crazy

# 81
Абе, фризьор...за какво ти е прическа, като и без това го дават дъждовно  Laughing
Я кажи точен час на пристигане и направо те взимам от гарата и заминаваме в НДК.

# 82
  • Велико Търново
Абе, фризьор...за какво ти е прическа, като и без това го дават дъждовно  Laughing
Я кажи точен час на пристигане и направо те взимам от гарата и заминаваме в НДК.

Пусни скайпа Peace

# 83

katrrinka и моят така беше почнал да се лигави. Ама телче мама крава няма как да излъже! Бях го забелязала че се прави на жестоко разреван, а в момента, в който му обърна внимание, усмивка и ни следа от лоши настроения, та ми стана ясно че ме менти нещо хитрецът. Стана ми ясен и седнах на стола с гръб към него. Мрънка и се прави на ревящ 3-4мин, видя че номера не минава, млъкна си все едно не е било и отиде да се занимава с други работи (беше в проходилката). Точно за 2 пъти изкоренихме лигавенето Naughty

Съгласна! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Като е с гледачката - никакви проблеми, като ме види и .... мамааааа и се започват "шепардините" - това е думичка от нашия край за лигавщини Simple Smile

# 84
Привет  Hug
Гадно време, добре че свеки взе малкото аз успях да изчистя и сега ще врътна един сладкиш   chef
Свеки ми се присмя като и казах, че съм записала Алекс в класирането за ОДЗ и каза: "Ти си луда ако пуснеш детето там, за нея ще направим и детска градина!". Така че мацки живи и здрави към края на годината ще имаме филиал на нашата ясла и долу в Малинова долина,когато се знае окончателното пускане ще приемаме записвания  Mr. Green Май-ските дечица ще са с предимство  Heart Eyes
Хайде отивам да действам, ако стане ще ви черпя  Wink

# 85
Здравейте мацки.Сега видях класирането в градината която искаме см е4 резерва а в другите сме след 80 номер.Така че има малка надежда да ни приемат в тази в която е каката.То се  евидяло че връзките си трябва да отвържа.АМа аз и не бързам.До 2 години ега го приемат.Ще е най добре да направиме всички да се събереме и да построиме една голяма градина с по няколко яслени групи-за нас МАйските мами къде 3 групи ако са така както са в списъка по 10 места ама не са .В яслата дето беше каката бяха 25 деца-та значи две най мого яслени групи ни оправят зада са всички Майски деца в тази градина и няколко за по големите .Това е варянта.Хем и еще се виждам евсеки ден и ще си пиеме кайвето хем децата ни ще се опознаят и ще станат приятеи като нас.Само да не поискат по един комм в къщи да си продължат чатенето от градината че тогава лошо Mr. GreenМЕн  ми е смешно щото ако започна със змийте  игущерите ще ме изхвърлят от тук.
ОСтавям ви чеще бягам за кухнята на додо

# 86
  • София
сис, дикси и елидечкин голям бой ще ядете, ама не само от мен  beer

# 87
  • Русе
Щооо  Shocked Аз съм невинна. Самата фея на невинността съм  Whistling

# 88
  • гр.Стара Загора
Здравейте мили!
Миналата седмица пробно взимах на Еви ядене от кухнята да видя дали ще яде и О чудо!Яде чак ушите й плющят  smile3535,дори като свърши започва да удря с ръчички по таблата на стола и вика с пълно гърло АМ-АМ  ooooh!Но вечер отново е зор с млякото/АМ/ изпива около 50-100 най-много,но снощи й го направих с бисквити и й го давах с лъжичка и така изяде 180мл.Вече ще й го давам с лъжица иначе неще  Crossing Arms
От днес е официално записана на кухня и преди малко се върнах нахраних я и сега спинка сладко сладко.
Днес свърших още една полезна работа рано рано бях на зъболекар ,пък как ме беше страх не е истина но се справих  hahaha
За яслите тази в която смятам да я записвам искали записването да ставало когато детето е на 6 мес ,ама ми е на 2 крачки и уж щом сме в района нямало страшно ама тези дни ще ходя да видя за какво иде реч.Но така или иначе ще я давам след 2 годинки,аз ако реше да се връщам на работа 2-3 месеца по-рано баба ще я гледа те се разбират отлично  PeaceМама  и свеки работят няма как.Ама аз честно казано най-голямо доверие имам на баба.
Нашия тати днес не работи и стояли в хотела  #Cussing outВикам му да си идва ,той не можело след 2-3 дни изтъпях сама вече Thinking
Айде намрънках се лек ден!

# 89
Честито на приятелката на Роси Hug Да и е живо и здраво бебчето и много да я радва.
При мен от сутрина все наопъки върви Laughing
Тръгнах с колата да уреждам кухнята( по втория начин) и чудо Shocked Падна акумулатора в комплект с батерията на телефона Laughing
От там като просяк се молих на някой да ми "услужи" с едно обаждане, колкото да ми кажат, че няма как да дойдат скоро да ме спасят Joy
И така два часа в колата. Все пак взех кухня, но...... Сиана не я иска Laughing Всъщносът от седмица нищо не иска и ужасно ми трови нервите. Все да е на ръце и все да е нейното Crazy
Голяма гадина е станала.
Най-хубавото е, че ми дойдоха ПОКАНИТЕ ЗА СВАТБАТА Heart Eyes
Ще снимам и искам искрено мнение Grinning
При нас вали като из ведро и няма да има разходка, което означава, че ще се побъркам, тоест ще ме побъркат Crazy
Опа, счупихме поредното магнитче на хладилника.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт