Баба Марта бързала и на Май-че рано,рано мартеница вързала!

• 33 599
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Ми не знам, Роси, аз не съм д-р, а и си представям какво ви е, ама мисля, че БиоГая например се даваше и в такива случаи - може в млякото да го слагаш... Ама си питай де!

Има изписан ентерол, той мисля има аналогично действие с Биогая.
Роситка питай го да те посъветва за някакъв имуностимулант като оздравее Еви, дано това да са били болестите за годината  Heart Eyes

Сами пак се събуди, мен вече хептен не ми се ляга. Дано да е от зъби, че се притеснявам да не е пипнал от мен гадния вирус. Той всъщност (Сами, не вируса) има 3 зъба вече, четвърти се подава ... и всичките отдолу.

За Бора-Бора не знам, ама аз му викам на моя благоверен да ходим у швабско, както и тримата сме с фашистки физиономии, ще ни приемат с отвоерни обятия. Там е хубаво, като приближиш пешеходна пътека и всички коли спират. И ти си стоиш и ги гледаш и те те гледат и никой не те псува.
 Мийка и теб шта вземем, щом си от Монтана  Mr. Green

# 631
Бебз -  вие го направихте вече детето, сега искаш съвети как се правят моми Grinning, ако пак е момче, за третото ще споделя Crazy Hug
Роси -  Стискам палци Еви да се оправя бързо и всичко да е наред!  Hug Туту-то си го поръчах на една мама от форума /към която ме насочи Сиска Grinning/, но съм много доволна, ако искаш мога да ти дам ника, да се свържеш с нея, мисля,че няма да ти откаже да ти го прати. Ако искаш мога и аз да ти го поръчам и да ти го пратя! Целувки и гушки за теб и Еви! Heart Eyes Hug
Нинка - аз съм си избрала една мама от Варна, много ми харесаха снимките й, даже сега се сещам,че тя помагаше при събирането на средства за Анджи. Ако искаш мога да ти дам координати! Peace А ти я дай линк /може и на лични/ с новото занимание Embarassed, да знаеш, че се кандидатирам за ВИП клиент! Crazy

# 632
 Добро утро майчета! Няма да поднасям закуска, че не съм много добра кулинарка, а и да не отнемам функциите на Смехоранка  Hug Преди малко дъщеря ми си яде сутрешното мляко и после не можах да заспя, ама това сигурно е от колата която пих рано-рано.  newsm78
 Вчера ми стана много чудно и малко обидно за това как никой, ама никой не се сети да ме пита какви семейни проблеми съм имала, но всички прочетоха за обувките.  ooooh! Впрочем в вчерашния ми пост не бях писала нито име на марка, нито име на потребител, ама явно сам си се разпозна някой.  Laughing Не знам само как някой хора сами си вярват в това което пишат - няма да посочвам имена, за да не обидя някой, пък и май няма смисъл да го правя. Спирам по темата, въпреки че мога още доста да изпиша - ама да си хабя пръстите няма смисъл, пък и да ви занимавам всички Вас с глупости.  Stop
 Вили как е мъжа ти? Дано бързо да се оправя!  Hug Наистина не се ядосвай за глупости! Още съм в чуденка за туту-то и аз, ама ще ти пиша ако реша и аз да купя такова - пък може да накарам баща ми да ни направи снимки после, че той човека си е професионален фотограф все пак  Simple Smile
Лианка много кофти за това което Ви се е случило!  Hug Махай с ръка - халал да му са нещата и да знаеш, че наистина всичко се връща както е писала Мийка!
Мария-Чиара честито за покупките, а и на другите които сте изкупили пак магазините.  Heart Eyes  Наистина много бързо си растат децата и неусетно, и през ден през два знаят нови номера.
Диди бързо оправяне на на здравния проблем и повече никакви камъни ти пожелавам! Много е гадно да имаш такива кризи, знам го от личен опит.
Фелинка, Кати, Мигле браво на Вас, че сте решили да емигрирате - поздравления момичета! Фелинка наистина е абсурдна ситуацията която ти се е случила с партито и полицаите. Аз честно казано бих забегнала от Бг май най- вече заради простащината, невежествето и абсурдността в която живеем. Но и много работи ми харесват в нашата малка страна - харесва ми, че бих могла да си откъсна вкусни плодове и зеленчуци от градината на баба ми, харесват ми приятелите ми, харесват ми природата и историята на България и честно казано се гордея, че съм българка. Има много работи, които не харесвам и затова няма да изброявам. Бих забягнала на място с дива природа или поне малко замърсена, малко далеч от цивилизацията или поне от лудницата и и къето бих могла да живея като бял човек с честен труд. Май горе долу на това описание отговаря Тазмания поне по това което е описвала  Катето.  Laughing
Фелина честита ви количка - много е красива, с кеф да си я буташ!
Оф много изписах, ама ми дойде музата - по-късно пак ще пиша.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 07:04 от CrazyDeina

# 633
CrazyDeina, на мен ми струва невъзпитано да питам какви проблеми си имала щом не си писала за тях, все пак сподели ако решиш и дано лошото е отминало.

все пак да поднеса кафенце поне докато смехо се събуди

# 634
Тилиата на мен не ми се струва невъзпитано да се попита такова нещо. Аз бих попитала приятелка, пък било и виртуална, а тя ако иска разбира се ще ми сподели. Виждала съм да се задават доста често такива въпроси и тук, а пък и си мисля, че си е човещинка да предложиш морална подкрепа. Вече не ми се споделя - дано сме си разрешили проблема вкъщи, пък другото здраве да е.
Забравих да поздравя мама Мира за зъбчетата на Зарко - всичките да са му белички и здравички! Пастата беше Ненедент и аз май ще купя такава ама като станат поне 4-5 зъбчета.

# 635
Добро утро и от мен! Дано денят да мине без проблеми! Още веднъж ви благодаря  Hug

Сиска, нали ще идваш до Софето след 2-3 месеца за прическа  Laughing Няма да се пропуснем.

# 636
  • вече Пловдив
Добро утро и от нас! Дано сте си поспали тази нощ и заради нас с Бела - 100 пъти се буди това дете, така че кафенцето ми дойде добре. Тилиата, благодаря!
Сега малко  offtopic, за което се извинявам.  Embarassed
Мами, извинявайте, че питам всички, но не помня коя от вас работеше в данъчната администрация. Трябва да подавам данъчна декларация, работех на 2 трудови договора и по 1 граждански до март и сега се чудя дали трябва да търся бележка и за майчинството от НОИ?

# 637
  • София
Аа, Казабланка, ако пак мъж се извъди трудно ще се престраша за трето! Ще стана застрашен вид, вече с кучето съм си 3ма мъже вкъщи, ако октомври ми се пръкне четвърти направо си стягам багажа hahaha

Фелинке, кафето аз го правя, ама имам напредък с тренировката той да сменя сутрешния памперс  Peace Много съм доволна, последните дни даже вече 2 пъти го храни с пюре и той Party

Колко ухбаво изглежда временцете, нямам търпение да изскокнем навън на обяд!

Дейна, искрено съжалявам! Признавам си, че четох малко по диагонал, но това не е извинение Embarassed Ще споделиш ли?

И аз искам емиграция, ама някъде наблизо. Ама с тия глупости в Гърция вече не знам накъде newsm78 В ЮАР ми се ходеше, ама далечкоо мъжо никога няма да се навие Thinking

# 638
  • софия
Ето ме! Hug
Малко закъснявам със закуската,извинете ме,но хич не се чувствам добре.
Обаче няма да ви оставя гладни. NaughtyЗаповядайте!

Crazy Deina,не се сърди миличка!Повярвай ми,стана ми неприятно,като прочетох,че
си имала проблеми.Сигурна съм,,че не само на мен,а и на всички останали.
Бих те попитала,но си
помислих,че,ако си искала щеше да споделиш веднага.Съжалявам,че не ти дадохме моралната подкрепа,от която
имаш нужда! Sad
Роси,дано Евитка се оправи по-скоро! Praynig
tiliata,мерси за прекрасното кафенце!  bouquet

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 09:55 от smehorana

# 639
Мами, извинявайте, че питам всички, но не помня коя от вас работеше в данъчната администрация. Трябва да подавам данъчна декларация, работех на 2 трудови договора и по 1 граждански до март и сега се чудя дали трябва да търся бележка и за майчинството от НОИ?

Ваня, не работя в данъчното, но тъкмо си подавам и аз декларациите - не трябва. Описваш  само горните неща.

# 640
Crazy Deina  Hug

Сиске, ще се попикая да се смея на постовете ти... Mr. Green Сакън събудя детето.

Плами, къде си, душа?

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 10:21 от немирница

# 641
 Ваня1975 аз работя в НАП - не трябва да ги декларираш както ти е писала и Лианка. Мене ако питаш изобщо не подавай заради един граждански договор, май от една година сме спрели да ги следим нещо тези доходи от извънтрудови правоотношения. Поне тук във Варна беше така - може да е по-различно в твоя район, въпреки че не би трябвало. Но ако не е много голям допълнителния данък, който ще плащаш по-добре си я подай за всеки случай.

# 642
Крейзи, няма намеци другия път, тука сме малко първосигнални и позадрямали, знаеш как е - поради естеството на заниманията ни в последните 9-10мес, не е лично Simple Smile))))))))))). Другия път - бой с тигана по главите, белким чуем и нещо по-така, а не само да си дрънкаме като латернички за чепици и сополи.  Joy
Да ви се оплача - поканиха ме на работа в голяма международна фирма, ама за да прекратя настоящия си договор и да подпиша нов (с тази фирма), означава да загубя автоматично втората година майчински мангизи. Е, две добри нЕма.
Тилиата, вземате ли ме, мерси, мерси! Че сме за кашмер вече, ти като нашенска снаА със сигурност ша ме разбереш. Абе, как можа в Резервата да се дадеш!  hahaha
От толко къщи баш насам http://severozapad.org/ ли налете!
Рони, не ми се сърди - ти си пич!

# 643
Привет!
Благодарско за кафенцето и закуската  Heart Eyes
Роси, дано Евитка бързо бързо да оздравява Hug , пусти му болести, да си оди тая зима и бацилите с нея  Naughty Щом човека е преценил АБ, значи даваш, аз също така бих постъпила  Hug
Дейна, и аз се извинявам, ама наистина помислих че щом не каза тогава, не ти се говори  Hug Както казва Мийка - малко сме позадремали и понякога не се сещаме  ooooh! Все пак ако имаш нужда сподели, аз с удоволствие ще те изслушам  Hug
 На мен напоследък ми е едно тъпо и депресирано и много не ми се пише, така че моля да не ми се засягате ако не обърна достатъчно внимание на всеки, не е нарочно  Peace Много си ви обичам Heart Eyes, ама живота ми е гаден напоследък  Confused

# 644
 smile3548
Айсберг ли се задава? Надушвам, че някой има вкиснало настроение за споделяне! Я казвайте тука, Валчето и Крейзи   Hugкакво става с вас двете, че започвате да ни звучите тревожно- нали, момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт