Баба Марта бързала и на Май-че рано,рано мартеница вързала!

• 33 601
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добър ден и то мен! Simple Smile
tiliata, мерси за линка, аз не можах да го намеря и за това питах Hug
Смешко, мерси за закуската, много изискна трапеза Hug
Крейзи Дейна и аз си помислих ,че щом не споделяш за какво иде реч, не ти се говори за това HugХайде само хубави неща вече!
И от вчера забравих.
Диди, оправяй се бързо и нали знаеш лимони с мед и минерална вода сега!
Честити зъбчета на Зарко на Мира! Mr. Green
хубав ден и никакъв гаден живот ,чувате ли??!!Я, вижте какви слънца имате до вас, гушнете ги и ги целунете и ще се почувствате по добре!!! Wink

# 646
Аз това не го написах щото ми се споделля! Нищо особено не се случва, ама просто всеки ден ми е един крив, мъжо напоследък много бачка и почти не се виждаме и всичко из къщи и грижите за децата са върху мен Sad Вероятно и затова ми е такова вкиснато настроението, ама ще ми мине  Whistling Благодаря все пак че попитахте  Hug Дейна вероятно има по сериозен проблем, ама ние не обърнахме внимание и сега я разбирам. Моля те мила, ако имаш нужда сподели  Hug

# 647
Аз това не го написах щото ми се споделля! Нищо особено не се случва, ама просто всеки ден ми е един крив, мъжо напоследък много бачка и почти не се виждаме и всичко из къщи и грижите за децата са върху мен Sad Вероятно и затова ми е такова вкиснато настроението, ама ще ми мине  Whistling Благодаря все пак че попитахте  Hug Дейна вероятно има по сериозен проблем, ама ние не обърнахме внимание и сега я разбирам. Моля те мила, ако имаш нужда сподели  Hug
Тука и води са текли по- рано, и бродерия е имало запомняща се, и контракции са ни изкормвали; и по - зле сме били! Всичко ще си дойде на мястото,бе, злато! Simple Smile

# 648
Тука и води са текли по- рано, и бродерия е имало запомняща се, и контракции са ни изкормвали; и по - зле сме били! Всичко ще си дойде на мястото,бе, злато! Simple Smile

Знам знам, ама нали знаеш като ти е тъпо и гадно как нищо не ти се прави! Ще се оправя аз не ме мислете и огромно Благодаря Мийка, че ми помагаш   Hug 

# 649
  • София
Валче, и мем ме беше застигнала същата депресия допреди няколко дни. Рутината понякога тежи, а и моят мъж започна да се занимава с администрация в свободното си време и всеки ден беше като предния - преди поне той ми го разнообразяваше, а изведнъж откак се прибере седеше на пц-то, после аз си лягах сама, а той оставаше до посред нощите.. Само че тия работи минават. Знаеш ли какво го промени за мен? Кученцето ни, няколко филма, коитог ледахме заедно, и помощта вчера на Цвети.
Цвети, откак малкият се е родил не бях ходила на кафе с нито една форумлийка, всъщност с нито една друга майка. Кратката ни ветровита среща беше едно от най-големите разнообразия, които съм имала, откак се е родил малкият. Просто не съм човек, който сяда на пейката до друга майка и я заговаря, а и почти всички вече имат "партньорка" мама. Не бях виждала държанието на друго дете, освен в количка като се разминаваме, само бях чела тук, толкова е приятно всичко това на живо!
Малко лирично се отвлякох, но ми се прииска да споделя след последните 1-2 странички.

# 650
Здравейте:)
Ние днес бяхме на предиобедна разходка из центрутУ Joy Както се казва-"Магаре да види свет и свет да види магаре" Mr. Green
Боцнахме малкия с мантуто, направихме няколко тигела по Витошка, по Мария Луиза и така...Жалко че трябваше да се прибираме,ама мъжот кат има все работа по неговата работа....не съм съгласна ,ама кой ме пита Crossing Arms
Сега прочетох това..ако е вярно.... ooooh!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482927.0

# 651
  • вече Пловдив
Лианка и Крейзи Дейна, много ви благодаря, момичета!  Hug Тогава ще си направя спокойно декларацията. Дейна, от Карлово съм и хич не съм наясно дали тук няма да се заядат за тези 2 месеца.  Confused
Джени, ей сега прочетох инфото за исканото намаляване на майчинството! Истински ужас! Как мислят тези хора да си отглеждаме децата си? Едно от малкото свестни неща в БГ отива по дяволите!  Twisted Evil Crazy ooooh!

# 652
  • София/Варна
Девойки, малко ви е пиенето гледам ... Wink
С риск да ви стана досадна, но с мамите от другата ми отчетна се срещахме много често, като всяка разходка в парка завършваше в някое кръчме на по бира или винце, а зимно време се отдавахме на битов алкохолизъм Wink. Така си изкарахме едно чудничко, много приятно и лишено от депресии майчинство.
Дейна, не мога да не се съглася с Тилиата, че е невъзпитано и не особено тактично да започнеш да разпитваш някого за проблемите му, дори това да ти е най-близкия човек. Ако на някого нещо му тежи, изчаквам го сам да си каже.

Тилиата, за пореден път се убеждавам, че тия нашите дребове са правени по един калъп Wink. И Елица се очертава да се озъбва само отдолу, горният и венец изглежда много спокоен, без наченки за поява на зъбе.

Аз да се фукна - вчера се пробвах да направя туту на Елица. На пръв поглед изглежда добре, но си има кусури. Сега ще потренирам малко с остатъците от пердета и се надявам скоро да мога да се похваля с перфектен резултат Wink. Ето и снимки:

(клик-клик върху картинките за по-голям размер)

# 653
KayRenn, много добре изглежда  Heart Eyes
Какви са тия зъби само отдолу newsm78 При нас има само два долни и 4 горни, сега гледам и пети е тръгнал отгоре. Crazy.Явно ще се озъбваме най-вече отгоре Joy
CrazyDeina, мила..надявам се каквото и да е имало, да сте го разрешили Hug От опит знам,колко е тежко да имаш проблеми и да няма с кого да ги споделиш. Sad..Не съм си  и помислила да те попитам какво точно ти се случва-едно че това е много личен въпрос, а и защото самата аз съм много резервиран човек и държа дори и приятелите си далеч от семейните си проблеми... Peace

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 15:09 от JeenySJ

# 654
Ех благодаря за загрижеността момичета - малко след дъжд качулка, ама вярвам че сте искрени. Направо не знам как да го напиша ама много малко ми оставаше да си хвана чантите и който откъдето е. Понякога страшно ме изнервя моя мъж с поведението и държанието си към мен, че понякога и към малката. Не е нещо особено от негова страна по-скоро с реплики отколкото с дела де. Добре, че нямам мрънкаща свекърва на главата, че сигурно досега да бях в лудница влезнала  Laughing А на всичкото отгоре и Ева е болничка от няколко дни - така че и неговите приказки ми дойдоха този път много повече. Ама нали съм добра душа и прощавам, но този път за последно май ще е. Че го обичам и той мен спор няма, но доста често по много странен начин го показва, да не кажа, че някои път не знам дали изобщо държи на мен. То не беше че не съм добра домакиня, неграмотна майка и нещо май за леглото  Heart Eyes, а и за кг де и какви ли не сръдни и натяквания от негова страна. Един малък психически тормоз. Е това ми беше на душата казах си го.  Hug Впрочем аз като писах първия си пост очаквах някаква реакция най-малкото горе главата всичко ще се оправи, не изпадай в депресии или нещо от сорта, а не кръстосан разпит  Simple Smile
Кайрен туту-то много ми хареса, ама нали каза, че ще е лилаво.  Heart Eyes
Мийка  пред труден избор си - можеш да си вземеш бавачка все пак или някоя от бабите ако могат да помагат и да почнеш новата работа предполагам.
Валчето горе главата - разбирам те мила  Hug,макар че съм с едно, ама и аз сама си я гледам Ева, че баби в Варна йок и рутината е нещо ужасно. Да са живи и здрави майка ми и баща ми, че те помагат когато могат. Да си отива тази зима, че да живнем всички Май-чета.

# 655
  • София/Варна
Кайрен туту-то много ми хареса, ама нали каза, че ще е лилаво.  Heart Eyes

Парчето от лилавото перде ми се стори доста дълго и трудно за обработка и затова се захванах с това. Иначе си стои лилавия остатък, а в торбата открих едно друго парче в много красиво жълто, което мисля да накълцам днес-утре.

А твоят мъж те тормози, защото му се даваш. Аз нали съм си устатница (а и вече веднъж съм минала по тоя път), не му оставам длъжна на любимия. Мъжете ни не са идеални и съвършени, затова е добре, да не ни настъпват по опашлетата. Та в този ред на мисли считам, че е много крута мярка да го оставяш любимия. Просто му дай от неговото лекарство Wink.

# 656
  • Пловдив
Здравейте , мили мои!
Все не мога да седна да пиша , само си чета. А сега като се постопли и времето сме повече време навън. Тук при нас едно слънчевко , ако го нямаше и вятъра щеше да е приказка  Laughing
Искам да благодаря на всички , които ни поздравиха за зъбчетата ни   bouquet
Благодаря на Вайза и Крейзи Дейна , че се включиха по въпроса ми за пастата. В крайна сметка реших да избирам на място и взех Ненедент на Дентинокс (без да искам съм улучила), защото беше единствената за 6+месеца , а и ми хареса идеята да ползвам накрайник , а не четка. Вайзе , и наш Зарчо не дава да му бъркам в устата , но с този накрайник за пръв път успях да му намажа венците с гел - досега го изсмукваше от пръста ми само.
За обувките аз и преди бях казала - сега ползвам буйките на КиК и съм много доволна. Никога не бих дала толкова много пари за обувки само защото са маркови по простата причина , че ги нямам. За в момента за мен е важно обувката да е с твърда ортопедична подметка и да е висока , за да му държи глезена. В тази връзка прекрасна работа вършат и наш'те буйки от 20лв. Носи ги от 2-3 месеца сигурно и още имат вид. Само подметките , колкото и да ги мия , не мога да ги направя толкова бели , колкото бяха , когато ги взехме. Ама той наистина доста ходи - и в паяка , и навън , и дори като сме на кафе предпочита да го водя из помещението за ръчички и да си ходи.
Крейзи Дейна , аз още снощи щях да да те гушна виртуално по повод  това ,което беше писала за семейните си неприятности , но снощи ми беше много зле и съм заспала рано-рано. Сега имаш едно ГУШ от мен  Hug и ако искаш да споделиш , ние сме тук.
Да ви се оплача за снощи сега пък аз. Около 20ч ме заболя глава ; ей така от раз. Обаче такава болка , ужасна. Никога съм нямала такова главоболие - едва гледам. Пих парацатемол (така ли се пишеше  newsm78) , едва - едва се включих в къпането и оправянето на Зарко след банята. Докато го кърмех съм заспала. Помня , че милото ме събуди да взема един душ към 23.00 , че ми дойде и МЦ , той е преместил детето в кошарата и ме сложил да си легна . Изобщо не помня колко пъти се е будил Зарко през нощта ... Сутринта бях много добре , вече. Яд ме е , че не успях да си оправя и фермата и цялата ми продукция замина  Joy
Тилията , мойто мъж от Пазарджик . Единствено го римувам с арпаджик , ама мерси - селянка на къра да сея ... не ща  Wink
Ето , моето зверче се събуди и ще бягам
 Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора

# 657
Кайрен не е така мила - хич не съм от мълчаливите и даже си мисля, че прекалено говоря и затова се е получило така. А той моя като истински Козирог като реши че не му отърва, млъква и може да мълчи с дни и си мисли, че проблема е решен.

# 658
  • София/Варна
Кайрен не е така мила - хич не съм от мълчаливите и даже си мисля, че прекалено говоря и затова се е получило така. А той моя като истински Козирог като реши че не му отърва, млъква и може да мълчи с дни и си мисли, че проблема е решен.
А сакън, лошо за Козирозите да не чувам Wink. У дома всички сме рогачи, без Еличка. С нас най-лесно се оправя човек не с упреци, сръдни и викане, а с шеговити, леко хапливи забележчици.  Надявам се следващия път като си идвам във Варна да се видим на живо и да ти преподам няколко урока на тема "Как да си отглеждаме Козирог у дома" Wink.

# 659
Става Кайрен - съгласна.   Hug Ще ми е от помощ да понауча още нещо за Козирога, аз мисля, че съм понаучила това-онова за три години и малко с мъжа ми, а опит и доста години и с роден чичо Козирог,  но никога не отказвам знания  Hug Ама моя Козирог сигурно, ще е от малките изключения, че и хич не разбира от майтап. Той да се майтапи да, много обича, обаче него ако го настъпят с майтап е в състояние да не говори доста време. А иначе само аз в нашето малко семейство не съм рогата - ама няма да им се дам, най-интелигентно ще си се боря с техните рога с моята водичка. 

Общи условия

Активация на акаунт