Как да се грижа за здравето си и за здравето на съкровището в мен

• 18 725
  • 387
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз не съм се замисляла за това. Пиех витамините с каквато вода, или пък друга течност (за пиене) имах под ръка.

# 196
Момичета,

С каква вода (минерална, чешмяна, изворна) или друга течнос пиете фолиевата киселина и витамините? Аз знам, че да се приемат лекарства с минерална вода не е хубаво заради минералите в нея и отслабения ефект от тях. Дали тази вода оказва въздействие и при витамините и фолиевата?

Пия всякакви лекарства, преди и витамините с чешмяна вода.

# 197
Момичета,

С каква вода (минерална, чешмяна, изворна) или друга течнос пиете фолиевата киселина и витамините? Аз знам, че да се приемат лекарства с минерална вода не е хубаво заради минералите в нея и отслабения ефект от тях. Дали тази вода оказва въздействие и при витамините и фолиевата?

Не съм знаела, че има някакво значение и затова съм пила витамини и лекарства с всякакви безалкохолни течности!  newsm78

# 198
Здравейте,

Ако в инструкциите на определените витамини и лекарства не е посочено с каква течност да се приемат, е най-добре да се пият с изворна вода със стайна температура. Определено не е добре да се приемат с кафе, черен чай, сок от грейпрут или алкохол.  Naughty

# 199
Момичета,

Интересен въпрос.  Аз приемам всичко с течност, пък било то и да не е вода.

# 200
Здравейте,

Ако в инструкциите на определените витамини и лекарства не е посочено с каква течност да се приемат, е най-добре да се пият с изворна вода със стайна температура. Определено не е добре да се приемат с кафе, черен чай, сок от грейпрут или алкохол.  Naughty

Полезно инфо. Ще знам вече!

# 201
Момичета,

За витамините едва ли има такова значение, но с вода си е най-добре! Peace

# 202
Здравейте на всички!

Досто полезни неща прочетох тук. Аз съм новак във форума. От 2 седмици пия фолиева киселина по съвет на моята гинеколожка. Ще ставам мама и активно започвам да се запознавам с темите тук. Още съм много в началото, но все пак се вълнувам. Едва в 6г.с. съм. За сега съм пила фолиевата само с минерална вода, не съм имала оплаквания и се надява занапред да е така! Успех на всички бъдещи мами!   bouquet

# 203
Здравейте и от мен! Иаз съм бъдеща мама и за в момента пия само фолиева киселина. Ония ден си пуснах първите изследвания и гинекеложката ми каза че след като излязат резултатите ще прецени дали трябва да приемам някакви витамини допълнително. а дали мога да приемам витамини профилактично за засилване на организма дори резултатите да са в норми надявам се?

# 204
vanito, дано всичко е в норма, гинеколожката ти ще ти каже дали и какви витамини да пиеш  Peace
vanito, alekstulip желая ви лека и безпроблемна бременност  Hug

# 205
Здравейте и от мен! Иаз съм бъдеща мама и за в момента пия само фолиева киселина. Ония ден си пуснах първите изследвания и гинекеложката ми каза че след като излязат резултатите ще прецени дали трябва да приемам някакви витамини допълнително. а дали мога да приемам витамини профилактично за засилване на организма дори резултатите да са в норми надявам се?

Здравей! Честито и от мен за бебешока! Можеш да приемаш витамини за бременни профилактично. Доки ще ти каже.  Peace

# 206
Здравейте мами,

Имам един спор с мъжа ми. Много обичам биричка, скоро и идва сезона, а напоследък, като на бременна, много ми се допива. По принцип знам, че не е хубаво да пия алкохол но по една малка чаша на няколко дни не мога ли да си позволявам? Съпругът ми като ме види и много се сърди, защото съм щяла да увредя бебето. Close Аз все пак съм човек, а и не прекалявам! Вие позволявате ли си такива ваши любими неща? newsm78

# 207
nicktodorova, забременях през май и разбира се през същото лято си пийвах по една малка бира когато много си се приискваше, пък бебока ми се роди нормално голям и здрав. Четох някъде, че чаша бяло вино и малка бира не могат да навредят на бебето, така че спокойно можеш да пиеш по биричка веднъж на няколко дни според мен Peace

# 208
  • Bulgaria
Здравейте мами,

Имам един спор с мъжа ми. Много обичам биричка, скоро и идва сезона, а напоследък, като на бременна, много ми се допива. По принцип знам, че не е хубаво да пия алкохол но по една малка чаша на няколко дни не мога ли да си позволявам? Съпругът ми като ме види и много се сърди, защото съм щяла да увредя бебето. Close Аз все пак съм човек, а и не прекалявам! Вие позволявате ли си такива ваши любими неща? newsm78

Аз пиех винце в началото, но много ми ставаше тежко от него и го спрях. Казваха ми, че малкото количество няма да повлияе на детето, но на мен ми беше гадничко.

# 209
Никакъв алкохол не приемам, за да съм добре и да съм спокойна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт