Как да се грижа за здравето си и за здравето на съкровището в мен

• 18 733
  • 387
  •   1
Отговори
# 210
на мен също гинеколог ми е казвал че чаша вино от време на време не вреди. за бира не съм питала, защото и не обичам. аз само като има някакъв повод и събиране, си сипвам 50 гр вино и разреждам догоре със спрайт.

# 211
По чаша бира на два-три дни не вреди при бременност. Това ми е казвал моят доктор. Хубаво е да не е на гладно и в умерено количество.

# 212
хубаво е биричката да е безалкохолна  Peace

# 213
хубаво е биричката да е безалкохолна  Peace

Аз съм на 100% ЗА! Купувала съм си няколко пъти и съм доволна от вкусовите й качества. Добра алтернатива е.  Wink

# 214
Здравейте мами,

Скоро ми казаха, че фолиевата киселина се съдържа в голямо количество и в цветния прашец, и пчелните продукти. Някой знае ли дали е така какво ви е мнението?

# 215
Здравейте мами,

Скоро ми казаха, че фолиевата киселина се съдържа в голямо количество и в цветния прашец, и пчелните продукти. Някой знае ли дали е така какво ви е мнението?

Пчелният мед и другите пчелни продукти съдържат много витамини като В1, В2, В6, В12, РР, фолиева киселина и др. Това е така, но аз например не обичам мед и това не би ми повлияло.  Peace

# 216
Ами чувала съм за меда, но консумацията му е доста малка и определено съм за приемането на фолиева киселина.

# 217
Привет,

Бих искала да споделя, че съм в началото на бременността си и навреме попадам на тази тема. Приемам фолиева киселина и научих много неща от тук. Аз пия таблетките сутрин с вода и не ми става дискомфортно.   bouquet

# 218
Здравейте мами,

Пчелният мед и другите пчелни продукти съдържат много витамини като В1, В2, В6, В12, РР, фолиева киселина и др. Това е така, но аз например не обичам мед и това не би ми повлияло.  Peace

Не бях чувала, но определено информацията е важна. Ще наблегна на тези продукти.

# 219
Бих искала да попитам колко време след започване на приемането на фолиевата киселина спира гаденето, ако изобщо спира Sad, защото аз вече 3-ти месец съм с това гадене. Tired

# 220
  • София
Не съм чула фолиевата киселина да спира гаденето. Или след нейното спиране да спира и гаденето.

Моите бременности бяха различни. С 1вата ми се гадеше в начална бременност, наистина беше ужасно.
При 2рата ми се гадеше в края на бременността. Още по-ужасно беше.

# 221
Само да уточня, че все още не съм бременна, а само подготвително приемам киселината.

# 222
Бих искала да попитам колко време след започване на приемането на фолиевата киселина спира гаденето, ако изобщо спира Sad, защото аз вече 3-ти месец съм с това гадене. Tired

Ако си с чувствителен стомах и я пиеш сутрин на гладно можа да ти се случва. Закусвай и след това я приемай.  Peace Ще се облекчи!

# 223
Аз приемах Фолиевата киселина вечер след хубавата вечеря и нямах проблеми.

# 224
  • София
jorjetaa, може и това да е, което е писала Rolindam.
Как приемате фолиевата киселина? Преди или след ядене?
Даже и витамини на гладно могат да доведат до гадене. Със стомаха как сте?

Общи условия

Активация на акаунт