Отговори
# 645
  • в Кошера
Да се отчета за днешната ФМ - слава Богу всичко е наред засега Praynig
Само дето май ще сменяме термина, ама то с моя дълъг цикъл....нормално е  newsm78 Rolling Eyes

# 646
Бяла лястовичке, дано бързо да се оправиш и стискам палци за ФМ  Peace!
allexa.7, не позволявай на никого на те ядосва! В повечето случаи не си заслужава. Знам, че е по-лесно да се каже отколкото да се направи, но си повтаряй, че от твоето спокойствие зависи вече и още едно човече  Heart Eyes!
Desan4e, честит розов щъркел   bouquet!
А за силиконовите зърна- сестра ми вече 10 месеца кърми само такова.
Относно гърдите- аз коластра нямам, а и не ме болят зърната. Дано така да си остане засега  Wink.

# 647
Дайте снимки от варненската среща, де  Hug

лястовичке, ти защо толкова късно на ФМ?  Thinking

Коластра и аз имам от няколко дни. Успя да ми лекьоса любимия бял сутиен  Crossing Arms

# 648
ДУ момичета!
Каква зима само?!? А ние чакаме пролетта...  bouquet
Минавам да ви пожелая приятен,топъл снежен ден! Стискам палци на всички,които днес са ФМ. Чакаме новини...
Аз бях вчера-отидох при др. доктор за да чуя и второ мнение.Имам пълно доверие в моя доктор,но исках да съм сигурна ,че гащите ни са розовки... amiiii  Важното е, че всичко ни е наред,движим се по седмици и сме 502 гр. Wink   Хе,хе....и 2гр... Grinning.
Desan4e, честито мила!
Отивам да правя закуска,че днес не сме на градина...Айде,със здраве!

# 649

лястовичке, ти защо толкова късно на ФМ?  Thinking
Kъсно ли?  newsm78 Докторът ми каза,че е най-добре да отида в 22 седмица.А и при нас тогава се прави втората ФМ.

Добро утро на всички !

И аз съм с проблемните с спането.Нощем става до тоалтетна и след това няма заспиване.А бебето цяла нощ го усещах,че не можах да заспя след ставането,а сега толкова ми се спи,но няма.С една палава кака - природно бедствие какво ти спане?!  ooooh!

# 650
Добро утро и от мен 4естито на разбралите гащите   bouquet да се пхваля притесненията от в4ера из4езнаха и днес  съм  супер  Peace

# 651
Здравейте мамчета!Някой може ли да ми помогне с регистрацията в продавалник..Уж се регистрирах а  чакам някакъв е-мейл за потвърждение който така и не получавам!

# 652
  • 2 етажа над тавана
Ей,сладурани, привет Hug

От петък не съм ви чела и сега нямате изчитане ooooh!

Минавам да кажа , че стискам палци на всички, които днес имат среща с бебоцити. Hug

По темите не мога да се включа, че наистина не съм имала възможност да ви прочета - още съм на 23 страница някъде ooooh!
Само мернах, че нещо за софийска среща се гласите - бройте ме и мен, с 2 ръце съм ЗА, само да е по-нормално времето, че с тоя сняг вече взех да си мечтая да съм мечка и да спя зимен сън.

Отивам да работя, а вие не се оливайте с писането, моля Wink

Спокоен ден на всички и да знаете, че ми липсвате Hug Heart Eyes

# 653
Добро утро момичета! Как сте в тоя мнооооого ужасен ден? Едвам се добрах до работата с колата. Пътувах 1 час, а преди това 25 минути чистих сняг и подгрявах пред нас. Омръзна ми вече тая зима.
Честито на мамите разбрали какви са им щъркелчетата, и стискам палци на тези които днес имат срещи с доктори.
Аз също имам проблеми със съня. Повече от 5-6 часа вечер не мога да спя, а и това ако може да се нарече пълноценен сън. Не разбирам защо така не ми спи, уж съм изморена пък....
И продължавам сагата с  Sick Вече си мисля, че никога няма да спре.
Момичета да ви питам нещо, че нещо взех да се притеснявам. Аз бебето почти не го усещам. Даже може да се каже, че си въобразявам, че го усещам щото така ми се иска. Като ви чета тук какви ритат и как усещате се чудя какво става с нас. От време навреме напоследък усещам едно потрепване. Дали това е бебо?

# 654
мила със сигурност е бебо  Peace Само дето още е малко срамежлив и явно не се обажда много. Ще видиш следващите 1-2 седмици как ще се засилят трепетите  Hug

Честито на всички гащи и успех на прегледите днес! И аз съм на ФМ по обяд и вече нямам търпение  Heart Eyes

# 655
  • Плевен
Добро утро и от мен в този пореден  снежен ден. Май тази зима изобщо не иска да си отива.
Честито на виделите пола. Стискам палци на мамите, които имат среща с бебоците.
Със спането - за сега съм екстра и нямам проблеми.
Коластра не ми изтича и не ме болят зърната. Те даже и гърдите не са ме боляли до сега.
Топъл ден.

# 656
  • Burgas
Добро утро и от мен майчета  Hug

След хубавия празник, надявам се за всички наситен с хубави емоции е време отново да се заловим за работа.
Днес в Бургас е ужасно, сняг на парцали и кофти движение по пътищата.
За сега нямам проблем със съня, просто започна да ми се спи повече  Rolling Eyes а аз по принцип съм от ранобудните.
Бебе го усещам предимно вечер, полегнала по гръб, и на всяко потреперване и подритване съм доволна.

Чакам по следващата седмица, за да отида на лекар и да проверя как е мъжлето.

Страхотен ден на всички  bouquet

# 657
  • IT
Добро утро и от мен  Hug
леле какъв ден, добре че реших да си остана в нас, изглежда вчера от дългото прибиране у дома(около 2 часа) съм истинала.
И аз спя по 5-6 часа, около 5:30 се будя задължително, преди ако не съм на работа ставах около 10-11-много обичам да спя, сега съм будна още в 8 най-късно.
Лек ден.

# 658
  Лястовичке,добре дошла в клуба на ненаспиващите се! Laughing Hug
  Освен многократното ставане за тоалетна имам и друг "дразнител" -милият ми син,дето не иска да спи в своето креватче и все идва да се гушка в мен.
  Прави са тези,дето казват,че за прибавление в семейството трябва да се купува голяяяяяяяяяяяямо легло!А нашето хич не е такова. Confused
  Какво ти наспиване,когато спиш ,като рибка в консервна кутия. Crazy Crazy Crazy

# 659
Момичета преборихте ли се с преспите  Joy
Ох много ми беше смешно тая сутрин.
Ходиш по едни кози пътечки, светофарите на Графа не работят, едни премръзнали регулировчици махат отчаяно - голям филм.
Да се посмеем викам аз и да се порадваме на снега, че от ядосване май май няма много смисъл Simple Smile
Дано всички да сте пристигнали благополучно на работа, а на почиващите - наслаждавайте се на зимата на топличко и гушкайте възглавниците   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт