Лекарите в Пазарджик - 6

• 99 267
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Пазарджик
Да си допълня предишния пост, защото чак сега прочетох поста на Stefaniva до края  Mr. Green .

С цялото си уважение към теб, Иве, но и с теб не съм съгласна и ще повторя написаното малко по-нагоре - не мисля, че изразяването на мнение, различно от вашето и различно от положителното относно д-р Даскалов е въпрос на лошо възпитание /в случая ти си използвала "елементарно възпитание"/.
Аз не те засягам лично, защото не си доволна от д-р Попов, от когото аз съм изключително доволна.
И ти сама си го казала - " Този форум е за споделяне на информация, впечатления и мнения ... "

# 106
  • Между два свята...
Пациентите на д-р Даскалов да не преминават и през курсове за възпитание? Моля да ми се обясни, защото започвам да се замислям ние - простосмъртните и простаците за какво живеем! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

marzipan , моля, мери си приказките! Не усещаш ли , че обиждаш доста хора тук?

Яна - не се замисляй...  Hug
 В Пазарджик такава медицинска практика по отношение на бременност и раждане няма. Твърдението ми е базирано на много посещения в АГ отделения и кабинети във всички болници в областта /за щастие не като пациент/, както и на споделено от мои близки.

Колко интересно newsm78. Как може да твърдиш такива неща без да имаш лични наблюдения какво се случва в АГ-та от областта. И кога успя, мила да посетиш всички АГ отделения и кабинети във всички болници от областта . #Crazy Това е абсурдно, да не кажа смешно Joy, ама то всичко опира до възпитание - нали?!

# 107
Здравейте мами от Пазарджик искам да ви кажа че хич не сам доволна от Д-р Агов.Заведох си детето което е на 7 месеца в Хигия на платен преглед с много страшна кашлица,а господин Агов ни каза че му няма нищо и ми изписа Калциев глуконат,но кашлицата започна да му се влошава отидохме при наща лекарка и тя веднага ни изпрати на снимка за сажаление резултатът е пред бронхо-пневмония(само да добавя че го заведох в хигия защото личната я нямаше а и познати казваха че Агов е един от най добрете)Сега сме на много силен антибиотик и сироп за кашлица.Чудя се само за пари ли мислят тези лекари,и ако му беше обърнал внимание сигурно нямаше да се стигне до тук.Неискам да ме разбирате погрешно че злословя по адрес на Д-р Агов просто изказвам мнение на една притеснена маика която не иска да влиза в болница заради такива некадърници.
съжалавям много! Поне ще знаеш на кого повече да нямаш доверие! HugКоя ви е лична лекарка?
Допълвам си поста, да не пиша нов.
Повечето знаете, че моят син има проблеми с ушичките, за една година два пъти се наложи за му перфорират тъпанчето и да вадят гной. Всяка истинка или вирус го удря там.
Ходим при Златарев, безкрайно съм доволна от него, но искам и второ мнение, още повече, че детето ми е много стресирано от манипулациите, които то свързва с доктора и пищи и се тръшка, въобще не можем да го заведем. Моля да ми препоръчате някой добър специалист УНГ, дори и извън Пазарджик да е.
Стихийно бедствие ми помогна с един лекар, сондирам още мнения , ще съм благодарна на всяко едно Hug

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 15:21 от Даскалица Кукундрелова

# 108
Яна, Ване, то вашето май стана "Гузен негонен бяга"?
Нещо да съм писала за вас конкретно? Кого конкретно от вас съм обидила? Къде към писала, че вие сте невъзпитани?
То всеки може да си чете и пише, каквото си поиска тук, но, според моите представи, като си тръгнал да отговаряш на постинг, поне е редно да го прочетеш докрай. Пък, доколкото стана ясно, на нито една от двете ви представите не съвпадат с моите.

# 109
  • Buffyworld
Даскалице, моя близка приятелка вадиха на детето й, което е на три години носната сливица миналата седмица. При доктор Владимир Атанасов. Каза ми, че е много доволна от него. Изписали ги още същия ден от болницата. Доколкото разбрах той имал приемни дни в МБАЛ  и в "Здраве".
Аз лично съм водила детето ми само при доктор Пенчев в "Здраве" и при доктор Антонов в "Хигия".  Не мога да кажа нищо конкретно - дали съм доволна или не, защото и двамата изписаха силен антибиотик и детето се оправи. Предполагам, че благодарение на антибиотика. Антонов ни изписа и хомеопатични - инфлуцид, някакви ампули - лимфозиод...Но моето дете си има проблеми с носна сливица. Засега сме я "закрепили " някак си. Лично Пенчев ни посъветва да изчакме до пролетта - да не я вадим за момента.
И двамата бяха много внимателни и му обърнаха много внимание, но не е било да му правят нещо сериозно - просто обикновен преглед.

# 110
  • Пазарджик
Яна, Ване, то вашето май стана "Гузен негонен бяга"?
Нещо да съм писала за вас конкретно? Кого конкретно от вас съм обидила? Къде към писала, че вие сте невъзпитани?

Еми освен нас двете, аз не виждам някой друг да е изразил мнение относно д-р Даскалов напоследък  Thinking . Или става въпрос за други хора, писали или говорили някъде другаде, пък тук се споменават в стил "думам ти дъще, сещай се снахо"  Mr. Green .

То всеки може да си чете и пише, каквото си поиска тук, но, според моите представи, като си тръгнал да отговаряш на постинг, поне е редно да го прочетеш докрай.
Еми именно - аз тръгнах да отговарям лично на теб, чак като прочетох поста ти до края  Naughty .

Пък, доколкото стана ясно, на нито една от двете ви представите не съвпадат с моите.

Това никой не го оспорва, както са казали руснаците "На вкус и цвет товарищей нет" /по правописа на поговорката вече търпя критики  Whistling /.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 15:53 от Ването

# 111
Въпросът ми е риторичен - Как така, когато вие изказвате мнения, можете да пишете, каквото си искате? Когато аз написах постинг, в който не просто изразих своето мнение, а и много, много аргументи в негова подкрепа, вие решихте, че аз съм ви "засегнала лично"?
Почтеността, според моите представи, изисква някой да ми каже - не, Ива, грешиш. И да изтъкне своите аргументи. Това и очаквах аз, за това и помолих във въпросния си постинг.
Никого не съм обидила лично и не бих го и направила по такъв повод. Но ДА, според моите представи, употребата на обидни думи в разрез с елементарното възпитание не е признак за почтеност.  Нима според вашите Е?!

# 112
  • Пазарджик
Въпросът ми е риторичен - Как така, когато вие изказвате мнения, можете да пишете, каквото си искате? Когато аз написах постинг, в който не просто изразих своето мнение, а и много, много аргументи в негова подкрепа, вие решихте, че аз съм ви "засегнала лично"?

Аз нямам против нищо против твоето лично мнение - много пъти си го изказвала и писала, някога да съм казала/писала нещо напротив ?! И сега не оспорвам написаното от тебе по никакъв начин, нито искам да ти кажа, че грешиш Naughty .

Но ДА, според моите представи, употребата на обидни думи в разрез с елементарното възпитание не е признак за почтеност.  Нима според вашите Е?!
Според моите представи, в твоя пост има обиден епитет/сравнение/определение  /търпя критика за точния литературен термин  Mr. Green/ .

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 17:09 от Ването

# 113
.................................................
Това е тема, в която изразяваме положителни и отрицателни мнения относно лекарите, а не да засягаме останалите участници  Peace

newsm10

# 114
Яна, аз съм доволна от д-р Атанасов - УНГ.Много е внимателен, отговаря на всички въпроси, не бърза с АБ. Peace

# 115

Нямам нищо против мнението ти за лекаря, Ива,/ още повече съм го чела няколко пъти и никога не съм реагирала също/, имам против няколко конкретни думи.

Ембер, преглежда ли някъде другаде, освен в отделението, че то там е проблемът, че в отделението ни правиха тези манипулации и като види сградата е нещо страшно...

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 18:34 от Даскалица Кукундрелова

# 116
Преди преглеждаше в "Здраве", предполагам, че все още ходи там.

# 117
Да похвал д-р Златарева ,невролог в Хигия   bouquet
Много човешки се отнесе с мен ,изслуша ме,посъветва ме ,не ме наплаши  Mr. Green За разлика от д-р Михайлова (има частен кабинет срещу полицията)
Даже и мъжа ми я хареса  ,да не повярваш Mr. Green
Аз все още се чудя за педиатъра,но все пак клоня към д-р Митева и Ескулап newsm78

# 118
Д-р Атанасов, УНГ преглежда в понеделник сутрин в Здраве! Следобед е в отделението! От вторник до петък вкл сутрин от 8 до 13 ч ев отделението УНГ в болницата!

За Д-р Агов, много съжалявам за преживяното! Дано детето скоро е по-добре! Една приятелка беше 2 седмици в педиатрията в болницата заради подобно лечение при дъщеря и! А тя малката е била с пневмония! На една друга позната детето е на силен АБ именно след като и нейното дете бе лекувано 2 дни с калциев глюконат! Води се за добър лекар, но явно напоследък го дава през просото!

И двете деца са при Д-р Спасова в Хигия! Винаги при оплаквания първо търся нея! Иначе Д-р Христева, Д-р Шопова, Д-р Спиридонова!

# 119
калциев гклюкомат, помага много при алергична кашлица....на Никол и помогна , след изпити 5 АБ...и чиста снимка на гърдите....
Но при нея се установи, че е имено алергия....но много,  много късно...

Общи условия

Активация на акаунт