Лекарите в Пазарджик - 6

• 99 147
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Мария съжалявам за загубата на приятелката ти  Sad

Не одобрявам държанието на д-р Шопова  Naughty  , нямам никакви лични впечатления от нея....не я знам/познавам....
но...не е ли по-добре да ти каже: "апарата ми е стар, не виждам , ела утре...." ,
отколкото , на същия стар апарат да ти каже, примерно : "има извънматочна бременост, защото не виждам ВЪТРЕматонча, ела след седмица да подтвърдим и да видим какво ще правим...." (е....и аз на другия ден отидох в Пловдив и подтвърдиха ВЪТРЕматончата бременост, която вече е на годинка и 3 месеца  Heart Eyes  )

Мисълта ми е - по-добре никаква диагноза, отколкото грешна  Peace

# 361
15 май (събота) от 11:45 до 13:30 – Изкуството на раждането
Среща на Ла Лече Лига, прожекция на филма "Нежното раждане" и дискусия с Благовеста Костова - акушерка в МБАЛ Хигия

Къде: Рег. библиотека "Н. Фурнаджиев", ул. "Любен Боянов" No. 3, детски отдел

Организатори: Ла Лече Лига, Сдружение "Естествено"

# 362
Едно раждане може да бъде много неща, ама не знаех, че може и да е нежно Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нели, да не се обидиш Mr. Green Hug

# 363
Що пък да се обидя? Laughing

Не съм организатор на това събитие, но ви информирам и ви подканям да го посетите!
Ще бъде интересно, сигурна съм!
 Hug Hug Hug

# 364
  • Buffyworld
А този филм няма ли го някъде в интернет  да го дръпнем . Аз съм на работа в събота и няма да мога, но много бих искала. Hug

Нели, според теб вредно ли е за бебето мазането на корема с бебшко олио по време на бременноста против стрии?  Аз докато бях бременна си  мажех корема  с  олио "Бюбхен".  Миризмата му много приличаше на мас, но коремът не ми се нацепи и изобщо  не получих стрии. Не знам дали е от това , че съм се мажела, или от самата кожа , или защото качих само 8,5 кг. докато бях бременна, но ме притеснява повече това, дали самото мазане, директно върху корема не е вредно за бебето  newsm78
Аз и тогава ного се чудих за това, но на бебешкото олио даже пишеше като начин на употреба, че се използва и точно с тази цел по време на бременност. Ако беше противопоказно за плода, не би трябвало да има ткъв надпис, нали  newsm78

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 13:49 от _Buffy_

# 365
момичета, искам да си сменя джипи-то. Бихте ли ми препоръчали някого, при който да мога да си запиша цялото семейство. За мен е много важно да дава направления за педиатър( ако не е такъв) когато някое от децата ми е болно

# 366
  • Buffyworld
Вероник, Прочети няколко страници по - надолу  Hug

Нелина, какво мислиш по въроса ми ? Цял следобед съм изпаднала в размишления

# 367

Нелина, какво мислиш по въроса ми ? Цял следобед съм изпаднала в размишления

Joy Hug не, разбира се....

# 368
  • Пазарджик
Това за стриите си е до кожа, защото аз не се мажех с нищо, качих 30 кг и нямам една стрия.
Иначе и аз мисля, че не би трябвало да вреди  Thinking .

_Buffy_, да не си бременна, та така си се присетила  Simple Smile

# 369
1. Nellina  не е лекар!

2. Не знам какви са съставките на въпросното олио.
3. Не мисля, че мазането на телесата по време на бременност предпазва от стрии.
4. Щом олиото е бебешко, не би трябвало да е вредно, защото все пак се мажат бебета с него.  Simple Smile

Hug Hug Hug

# 370
  • Пазарджик

Naughty

Да ви кажа аз съм много предубедена относно безопасността на лекарствените и козметичните продукти - ако можеш да минеш без тях, най-добре  Mr. Green .

# 371
Да ви кажа аз съм много предубедена относно безопасността на лекарствените и козметичните продукти - ако можеш да минеш без тях, най-добре  Mr. Green .

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 372
Аз също. Особено рядко при това можеш да намериш бебешка козметика без парабени в нея..
Аз лично бих се мазала с чист зехтин и който мисли, че остава мазно и не попива, значи никога не е мазал с такова нещо.
Не съм се мазала и двата пъти. Първият път на риск Mr. Green, втория от опит. Mr. Green
За сметка на това имам отзад на кръста един "баркод" още от пубертета Joy

# 373
  • Buffyworld
Ване, доколкото ми е известно , не съм бременна  Mr. Green

# 374
Има суха, неразтеглива, по-дебела кожа....която при разтягане (бременост)...е най-вероятно да се нацепи...Мазането помага...но не винаги...
Зехтина запушва порите и не е препоръчително за бебета да се мажат..за тумбачета вече...всеки си решава..

Бъфи има специални лосиони за бременни против стрии  Peace

Общи условия

Активация на акаунт