Лекарите в Пазарджик - 6

• 99 142
  • 743
  •   2
Отговори
# 45
Извинявам се,че не съм написала правилно за д-р Даскалов,но моя приятелка която роди преди десетина дни ходеше и на прегледи при него в Селена,даже не знаех,че работи в Медикус.
В последно време ползват диприван за упойка,при децата не знам как е,но и аз мисля,че райския газ е по- безвреден.
Бъфи,моите сливици са силно закърнели,както каза д-р Комсийска,но тя ме оправя само с хомеопатични,пробвай нещо алтернативно,както и Мече предлага.
Мече,а ти кой хомеопат ползваш в София?

# 46
Александър Папанчев се казва, работи от 10 години, не е лекар по образование

Миме, ми то не е ли редно да са закърнели. Те са имунен орган и са активни само при малките деца. На възрастните би трябвало вече да са мънички. Всъщност ако под "закърнели" разбираме "изчезнали, свити, спъхнати", май и това няма да е много редно при възрастните newsm78

# 47
Винаги е така, за лекар няма едно мнение, както и за болница.
Упойката за която казва Гери, наистина е страхотна, след половин час след интервенцията Емил яде и грам не повърна, игра в къщи и нямаше му нищо.
Слагаха му я два пъти и му оправиха почти всеки зъб, писала съм и причините.
Не ни взеха и 1 стотинка, въпреки че бяхме готови да си платим, самата лекарката ни каза че ще го оформи през здравната каса.
За отношението мога да кажа че и анастезиолога и лекарката и сестрата първия път бяха страхотни, внимателни и разбиращи дете което не говори и притесненията на шантавата му майка, сестрата излиза няколко пъти от операционата да ни разказва какво и как правят.
Втория път обаче ни се падна друга сестра и аз се притесних по едно време че вече би трябва детето да излиза а то още е там, а и го чувам да стене, отидох долу намерих служител на болницата и малко твърдо му обясних притесненията си, той звъна горе излезе сестрата и реши да ми се скара че им преча на работата, точно след половин минута разбара че мноооооооооого бърка и тона и начина и думите, реши че други думи не умее да ползва и каза "1минутка". След около минутка излезе анастезиолога и ми обясни ВСИЧКО и няколко пъти ми се извини за поведението на сестрата.
След 2 мес ми звъна тел и ми казаха че трябва да доведем Емил на преглед, заведохме го и пак не ни взехм нищо.
Това което мога да кажа.

# 48
Искам да питам тези ,които са ходили на ЖК в МБАЛ Пазарджик , последния девети месец колко често са посещавали АГ-то си  newsm78
Че аз нали съм при д-р Антонов в Хигия и ми стана интересно ,че ме вика пак след 20 дни да ходя - на 21 март,при термин 8 април newsm78
Чувала съм ,че в последния месец се ходи на 2 седмици.Не че разчитам на д-р Антонов де ,но все пак ,интересно ми стана ,защо в Хигията все нещо е по-различно Tired

# 49
Данче, това май си зависи от самия АГ. Аз ходих през 2 седмици, а то даже май всяка седмица трябва да се ходи. Защо не го попиташ не трябва ли да ходиш по-често? Hug
Иначе как си? Расте ли коремчето? preggo

# 50
Да,зависи си от лекаря Tired Няма какво да го питам Теди,спазарихме се не на 21 ,а на 14 март да отида и тогава се надявам да ми дадат документите  Tired
Аз съм добре ,раста с часове  Hug
Теди,щях да те питам теб и раждалите скоро мами ,как стои въпросът с педиатрите?
Вие при кого сте ,защо избрахте този лекар,на кой ден от раждането трябва да дойде вкъщи да види бебето?
И трябва ли предварително да бъде уведомен ,че очаквам дете и искам точно този лекар newsm78
Какъв е редът изобщо не знам  newsm78

# 51
Много хубаво, че ще ходиш по-рано. Значи и бебчо расте добре, радвай се на коремчето, че скоро няма да го има, но пък тогава ще се радваш на красиво бебче  newsm44
Относно педиатрите, ние сме при д-р Стоянов, който е и джи пи в "Здраве", аз лично избрах него защото цялото ни семейство е при него от 10 години и сме мн доволни  newsm10. Педиатъра трябва да дойде до 24 часа след като се приберете с бебчо, на нашият му се обадихме на 31.12 и човека след 1 час дойде. Хубаво е предварително да намериш педиатър, защото има такива които отказват, а и на изписването питат при кой педиатър ще сте (въпреки, че незнам дали е задължително, мен ме питаха). Поинтересувай се за добри педиатри, реши къде ще ти е най-удобно и за всеки случай отиди да го попиташ, а и да му вземеш телефона.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 52
Не знам ,много съм се наплашила с тези педиатри Tired
Всеки е доволен от различен лекар.
На мен някак си не ми се иска да е в Хигия,защото там е голяма лудница Tired
Във "Вива" - та дали има педиатричен кабинет? Все ми се ще да не е някой много ангажиран лекар като д-р Толева или д-рНайденов например.От тези двамата уж всички са доволни  Tired

# 53
Данче, аз вчера ти казах, че то всичко си е до  АГ. При мен с големия Павлова ме викаше всеки ден поне за запис на тоновете на бебо. Не знам защо Антонов така процедира при теб newsm78

# 54
Аз ходех при д-р Петкова всяка седмица в осмия, щото в началото на деветия родих Mr. Green

Тединка, и ние цялото семейство сме при д-р Стоянов, доволна съм за отношението му много!

Лили, горкия Емчо Sad....... Иначе за упойката - да, такива са кратковременните, все едно не си спал.

# 55
Дани, хубаво е да се запишеш бебока на Педиатър..още преди да се е родил..и акто се роид, да го уведомиш...

Аз така направих, въпреки че ми отказаха де... Mr. Green  Че имали много пациенти..Ама пак намерихме начини... Whistling

Д-р Найденов е в ЗДРАВЕ...и при него знам е лудница, д-р Толева е в Хигия и когато става въпрос за детска консултация, те си имат определен ден от..до часа..и тогава не се чака...Но ако ви се наложи да ходите на преглед, ако се разболете, тогава е голямото чакане...Е, понякога могат да се смилят пенсионерите и да пуснат бебчо с предимство...

Доколкото си спомням живееше при Болницата, така че ти препоръчвам да се ориентираш при някой който води Детска консултация около вас...

# 56
Да,Гери .Живея в района на болницата,така че много ми се иска някой от Вива-та примерно ,или лекар ,чийто кабинет се помещава в МБАЛ Пазарджик newsm78 Хич не го обясних добре ,но не знам има ли детски кабинети във Вива?Ей това не ми е ясно и май ще мина да питам тези дни newsm78
Някакви отзиви за д-р Митова( или Митева,много се извинявам ,но не запомних Crossing Arms ),работи в Ескулап.

# 57
  • Пазарджик
Дани,мойто дете от както е родено е при д-р Митева!Аз съм много доволна,но нали знаеш-за всеки лекар има и хубави и лоши мнения.Само да поясня,че тя не е джипи.Джипито ни е д-р П.Спасова също от Ескулап и само за детето ползваме услугите на д-р Митева чрез направление от джипито. Hug

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 14:07 от vancho1963

# 58
Дани, моя АГ /д-р Чолаков/ също ме викаше на две седмици в деветия месец и не са ми правили запис на тоновете, независимо, че преносих 3 дни, но винаги ме гледаше на видеозона. Дори точно преди да ми започнат контракциите бях на преглед. Първата контракция ми беше на връщане от прегледа. Все пак ми беше казал, ако има нещо обезпокоително да ходя всяка седмица.
Що се отнася до педиатрите, ние се бяхме насочили преди раждането към д-р Кантарджиева в Хигия /предпочитах Хигия, защото ми е много близо/, но не бяхме говорили с нея. Като се роди бебето, докато бях в болницата, мъжа ми беше ходил при нея и тя казала като ни изпишат да отидем с документите при нея, а в къщи дойде на втория ден. За сега сме доволни от нея, лошото е, че има страшно много пациенти. Иначе ни обръща много внимание и обстойно преглежда бебко на всяка консултация.

# 59
  • Buffyworld
И моето дете,  и аз  сме при Кантарджиева в Хигията. Доволна съм от нея. Винаги обръща много внимание на детето и ако се наложи , не е отказала и направление. От моя приятелка съм чула, че доктор Найденов в "Здраве" също е много добър.

Общи условия

Активация на акаунт