® E-bay - тема 48

• 34 239
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Illit съжалявам за това, което ти се е случило, но сроковете са за това, да се спазват. Безнадеждно е да си върнеш парите.

като отворихте дума за пейпал и ларедут,та и аз да се похваля че днес са ми върнали и втората сума в баланса.отделен е въпроса че нямам идея аз ли трябва да ги прехвърля по картата и как става  ,не ми се смейте много де  Rolling Eyes .а като се има впредвид че сама аз 3 пъти писах и контактувах с различни хора и под различен начин го формулирах,и трите пъти ми казваха че само по веднъж е теглена сумата,направо не ми се вярва чак.изобщо не съм се сетила за клайм даже. единият диспут до вчера стоеше и нямаше отговор от ларедут.
извинявам се  не е темата  за тук
Темата наистина хич не е тук, парите от баланса към картата не можеш да ги върнеш. Можеш да ги конвертираш и използваш за следващо плащане, ако валутата се различава.

Ivo123 правилно е че си пуснал диспут, но не очаквай всичко да се случи скоростно. Имат си срокове за всяка стъпка, до достигане на последната -решаване на случая.

И на мен ще ми предстои май да пускам диспут, ако продавача на непристигналите ми ъгове, не ми отговори.

# 241
  • Шумен
като отворихте дума за пейпал и ларедут,та и аз да се похваля че днес са ми върнали и втората сума в баланса.отделен е въпроса че нямам идея аз ли трябва да ги прехвърля по картата и как става  ,не ми се смейте много де  Rolling Eyes .а като се има впредвид че сама аз 3 пъти писах и контактувах с различни хора и под различен начин го формулирах,и трите пъти ми казваха че само по веднъж е теглена сумата,направо не ми се вярва чак.изобщо не съм се сетила за клайм даже. единият диспут до вчера стоеше и нямаше отговор от ларедут.
извинявам се  не е темата  за тук

Можеш да ги прехвърлиш от баланса в картата, но има такса  Peace.
Withdraw funds to your card 2-3 business Days   ?2.00 EUR 

# 242
похвал, сандалки за щерката
от седмица сигурно играя за сандалки, много съм щастлива, че спечелих тези  Flutter дано й станат Simple Smile
Mалейна , много мекички изглеждат! Каква марка са?
George са, дано и на живо са така приятни Simple Smile

# 243
  • Русе
Някой може ли да ми преведе тоя федбег

Sad ta

# 244
  • Сливен
тъкмо четох от 1 стр.-Получаване и изпращане на пари
цитат- При възстановяване на пари те биват връщани там, от където са били изтеглени при самото плащане. Тоест ако са били налични в сметката на PayPal се възстановяват там, ако са били дръпнати от карта - отиват обратно в картата/
а моите са от картата.а самият диспут е от банката и пейпал.от банката ми върнаха парите по картата,още на деня като видях диспута но все още са блокирани,и аз не знам какво  ще стане  newsm78 ,в понеделник ще се обадя да ги питам.благодаря   bouquet

# 245
И аз имам мейл от Гъбко, доволна съм. Party

# 246
  • София
Момичета здравейте,
досега никога не съм пазарувала от чужд сайт. Реших да разгледам в ebay и искам да попитам следното. 1. Възможни ли са например цени за детско яке в размер на 1лира или аз съм тотално в грешка и не разбирам какво гледам? 2. За колко време пристигат поръчките? Под всеки артикул има написани пощенски - това за всеки артикул ли е и има ли друг начин за определяне на пощенските разходи /кг. брой и др./
Извинявам се че задавам глупави въпроси, но ми е за пръв път. Благодаря предварително.

# 247
Момичета здравейте,
досега никога не съм пазарувала от чужд сайт. Реших да разгледам в ebay и искам да попитам следното. 1. Възможни ли са например цени за детско яке в размер на 1лира или аз съм тотално в грешка и не разбирам какво гледам? 2. За колко време пристигат поръчките? Под всеки артикул има написани пощенски - това за всеки артикул ли е и има ли друг начин за определяне на пощенските разходи /кг. брой и др./
Извинявам се че задавам глупави въпроси, но ми е за пръв път. Благодаря предварително.

1. Възможни са и по-ниски цени дори. Това е Ибей...
2. Различно, зависи от много неща. От Англия пристигат за 2-3 дни, седмица-две.
3. Пощенските са за всеки артикул - всеки продавач е индивидуално лице - физическо или юридическо. Няма друг начин за определяне на цената. Ако купиш 2-3 неща от един и същи продавач, той може да ти намали от пощенските.

# 248
И най-важното е да знаеш, че повечето неща са на търгове и за тях се наддава, т.е. това  не е крайна цена. Тя може да се промени неколкократно. Може и да остане такава обаче.

# 249
  • София
Благодаря ви, направо открих америка ooooh! Сега ще се регистрирам и ще се пробвам.

# 250
  • София
Firefly, благодаря ти за отговора, и аз така предполагах, но реших все пак да попитам:( 

# 251
Днес покрай всичките ви постове кой как бидва и аз да не остана по-назад и реших да залагам ръчно.
Наддавах за една рокля, която даже не съм сигурна, че искам, но я спечелих. Simple Smile
Наистина е друга тръпката. А ето я и роклята:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3004013 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 252
 Vi4ito , хехе, видя ли, така наистина имаш чувството че си "спечелил". ))))

# 253
  • София
Здравейте още един тъп въпрос от мен - това нали не са втора употреба дрехи?

# 254
Здравейте още един тъп въпрос от мен - това нали не са втора употреба дрехи?

Има и втора употреба, има и нови.
То на всяка си пише.

Общи условия

Активация на акаунт