® E-bay - тема 48

• 34 239
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
ooooh! Не знаех, е и празни опаковки продават... да си украсяваш спалната Crazy

Ааа, продават  Laughing
Дори има навалица от наддаващи за някои шУшенца  Crazy

# 136
ooooh! Не знаех, е и празни опаковки продават... да си украсяваш спалната Crazy

Ааа, продават  Laughing
Дори има навалица от наддаващи за някои шУшенца  Crazy

Може да си ги колекционират Simple Smile

# 137
  • София
 hahaha Като прочетох,помислих,че леглото с нещо се опакова  LaughingАз преди години съм виждала цигани с големи торби с шишенца по базарите,да ги "зареждат" с наливни парфюми  ooooh!

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 21:42 от Mime-to

# 138
  • Шумен
И аз имам не едно, а повече неща от 13.02 до 22.02 и все още нищо не е пристигнало на англ. адрес ooooh!. Притеснявам се, но нямам избор... ще чакам. Лошото е, че тези фирма- посредник, мен лично НЕ ме уведомява по никакъв начин / скайп, тел, имейл/ дали нещо и пристигнало   Tired  Адреса ми не е сгрешен - потвърдиха ми   Rolling Eyes. Пазарувам повече от 2 год.  и такова нещо не ми се е случвало Tired

Хмм и при мен има голямо закъснение  newsm78. Взех да се притеснявам вече Rolling Eyes. Моите са от 22.02.

# 139
  • София
Има ли начин да разбера кога за последно продавача е бил активен...или .. де да знам, има ли някво такова инфо?

# 140
  • Сливен
  Embarassed  може ли някой да ми преведе това правилно.питат ме колко е подметката ли или стелката   Embarassed  Rolling Eyes
" could you tell me what the shoes measure from the heel to the toe along the sole please"

# 141
Има ли начин да разбера кога за последно продавача е бил активен...или .. де да знам, има ли някво такова инфо?

Няма.

Embarassed  може ли някой да ми преведе това правилно.питат ме колко е подметката ли или стелката   Embarassed  Rolling Eyes
" could you tell me what the shoes measure from the heel to the toe along the sole please"

Дължината на стелката иска.

# 142
Според  мен пък иска дължината на подметката, за стелката пишат insole обикновено

# 143

Искат разстоянието от тока до пръстите по дължината на стелката

# 144
Авче, страхотна рокличка!   Peace

Мерси. Heart Eyes

Аз засега нямам закъсняващи пратки, и много се радвам. Simple Smile

# 145
Здравейте,момичета! Извинявам се,че така нахлувам в темата,но имам няколко спешни въпроса: мога ли в ибей да плащам с виза електрон- тя се води хибрид някакъв, не е кредитна карта. И другото,което не разбирам - като ще ползвам фирма-посредник това значи ли, че въпреки,че съм си купила сама  стоката и съм я платила сама плащам веднъж 8% от стойността и втори път 1.20 лири на килограм или плащам само 1.20 на килограм без тези 8%? Благодаря предварително!

# 146
Здравейте,момичета! Извинявам се,че така нахлувам в темата,но имам няколко спешни въпроса: мога ли в ибей да плащам с виза електрон- тя се води хибрид някакъв, не е кредитна карта. И другото,което не разбирам - като ще ползвам фирма-посредник това значи ли, че въпреки,че съм си купила сама  стоката и съм я платила сама плащам веднъж 8% от стойността и втори път 1.20 лири на килограм или плащам само 1.20 на килограм без тези 8%? Благодаря предварително!

по втория въпрос - плащаш само 1.20 за килограм, без осемте процента.

# 147
  • София
Zipy, s visa electon- stava. Za pokupki ot ebay plashtash na posrednika samo 1.2 ili 1.5 paunda na kilogram za dostavka. 8 ili 10% ot sumata na pokupkata se plashtat na posrednik ako pazaruvat za teb ot sajtove, koito ne dostavqt do BG.

# 148
Майка Зайка,много благодаря за експресния отговор!А проблем ли е това, че картата ми е левова, а пазарувам от Англия и стоката е в лири и тъй като в момента нямам пари в нея - мога ли утре да отида в банката,да внеса левовата равностойност на покупката ми и след това да се разплащам без проблеми?

# 149
Майка Зайка,много благодаря за експресния отговор!А проблем ли е това, че картата ми е левова, а пазарувам от Англия и стоката е в лири и тъй като в момента нямам пари в нея - мога ли утре да отида в банката,да внеса левовата равностойност на покупката ми и след това да се разплащам без проблеми?

Няма значение каква ти е картата. Може и във виетнамски донги да е.
Банката превалутира във валутата, в която плащаш, в момента на плащането.
Само да не ти е картата Виза електрон на ОББ - с нея не можеш да плащаш.

Общи условия

Активация на акаунт