® E-bay - тема 48

• 34 239
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, пак не е по темата, ама няма към кой да се обърна. Embarassed
Понеже на асос-а им пиша две писма, и не ми отговарвт, искам днес да им пиша трето, но взех да си мисля че не ме разбират заради кофти английският ми. Затова, имам нужда някой да ми преведе на английски едни десетина изречения някъде. Ако някой се навие, ще съм ви много благодарна.  bouquet

# 511
  • София
Just*AvvA* дай на лични да се пробвам  Peace

# 512
  • София
Оффф а мойта драма с тоя винтоверт вече почва да ме изнервя. Начи тоя продавач ми писа че понеделник вторник трябва да получа стоката и че ми връща доставката. До днес нито стока, нито доставка върната. До днес 17 дни откакто съм платила и нищо. Писах му, каза че вчера лично той го бил пратил в 9 сутринта ???? Да ама много некоректно и че шял да ми върне половината от парите, когато получа стоката.......как ви се струва? Да го чакам ли още. Тъпото е че мъжът ми яко цикли вече за тая машина. Пърават ми сделка а се оказа голям шит  Crossing Arms

# 513
Здравейте
В Пей Пал баланса имам сума в евро, а искам с нея да платя един търг в англ. Ибей. Как да я преобърна в лири  newsm78 Онзи ден плащах и автоматично ми удържа от баланса като си ги преобърна самата система, но сега не иска  Wink

# 514
  • софия
Здравейте
В Пей Пал баланса имам сума в евро, а искам с нея да платя един търг в англ. Ибей. Как да я преобърна в лири  newsm78 Онзи ден плащах и автоматично ми удържа от баланса като си ги преобърна самата система, но сега не иска  Wink
ПП автоматично си ги обръща по избран от теб курс (на ПП или на банката ти). Да не би да не са достатъчно парите?

# 515
Здравейте
ПП автоматично си ги обръща по избран от теб курс (на ПП или на банката ти). Да не би да не са достатъчно парите?

Автоматично, ама ако са в същата валута, в която й е плащането.
В нейния случай няма как да платиш с тях, освен ако не ги преобърнеш в лири. Но мисля, че има комисионна.

# 516
Здравейте

Автоматично, ама ако са в същата валута, в която й е плащането.
В нейния случай няма как да платиш с тях, освен ако не ги преобърнеш в лири. Но мисля, че има комисионна.
Да, точно така. Аз съм си задала да ги обръща по курса на банката, но как да ги обръна от евро  в лири  newsm78 И колко ли би била комисионната. То по- добре да ги обърна защото в евро няма да пазарувам Laughing

# 517
  • Шумен
Arven , горе вдясно търсиш Currency converter, влизаш там, избираш валута и натискаш Make Primary.  Peace Peace Аз съм го правила, ама не съм проверявала дали ми е взело комисионна. Thinking

# 518
Да питам и аз нещо.
След блокирането на акаунта ми в ибей и пейпал и опита да ми източат картата се регистрирахпак в ибей.
Но неми дава да наддавам-имало проблем. искали да защитят потребителите. Явно проблема е,че се регистрарах пак от същия компютър Crossing Arms-карат ме да се обаждам в някакъв център да потвърждавам информация- на някой случвало ли се е?
Да се обаждам ли или направо да се регистрирам отново през друго айпи?

# 519
Arven , горе вдясно търсиш Currency converter, влизаш там, избираш валута и натискаш Make Primary.  Peace Peace Аз съм го правила, ама не съм проверявала дали ми е взело комисионна. Thinking
Мерси, направих го и по- късно като плащам ще видя дали става  Peace

# 520
Наоми , , Грозното пате го беше имала същия проблем и тя се беше регистрирала от друг компютър!

Момичета страшни красоти сте накупили.  Peace

# 521
  • София
vi ki мерси за полезното инфо и аз се възползвах да си обърна еврото в паунди  Hug

# 522
Момичета, бавят ли ви се пратки от Хонг Конг ?
 Чакам две пакетчета платени на 5 и 6.02. Едното е с тракинг номер и е напуснало ХК на 14.2 и от тогава ни вест ни кост с тракването. Странното е че и двете се бавят, а са от различни продавачи. Най-кофтито е , че са за колега  ooooh!

# 523
Момичета, бавят ли ви се пратки от Хонг Конг ?
 Чакам две пакетчета платени на 5 и 6.02. Едното е с тракинг номер и е напуснало ХК на 14.2 и от тогава ни вест ни кост с тракването. Странното е че и двете се бавят, а са от различни продавачи. Най-кофтито е , че са за колега  ooooh!

Момичетата от темата за Ягода се оплакват, че им се бавят нещата  Peace

# 524
И аз чакам от 10-ти миналият месец от Хонг Конг, също не е за мен. Днес ще пиша на продавача.

Общи условия

Активация на акаунт