Нашата Kali 7 си има бебче!

• 6 092
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
Кали, честита рожба! Живи, здрави и щастливи!

# 16
Ей сега се чухме, добре са, много не можа да вземе думата от мен, че аз много се разприказвах, сигурно към петък ще са си в къщи. Гледат се с малчо, той бил кротушанко засега, дано продължи да е такъв  Grinning

# 17
Честито Кали!Да ти е жив и здрав юнака.Чак днес успях да влезна във форума и видях чудесната новина  bouquet

# 18
  • София
   Честито Кали! baloni

# 19
ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА, КАЛИ!   newsm07 Да са ти живи и здрави мъжлетата и много да те слушат!
Скорошно възстановяване!  bouquet Целувки за Дани Hug

# 20
Кали, честита рожба  bouquet  bouquet  bouquet

Живи и здрави да сте Hug Hug Hug

Мноооооооого, ама мнооооооооооооооооого да слушате този малък послушко. И той вас Laughing Laughing Laughing

# 21
Кали, честито ти бебоче. Да ви е живо и здраво, много да ви радва.

# 22
  • на път
  ylinfant
Честито Кали!!!
Много усмивки и щастие!!!

# 23
ха, добре че видях случайно.
честито бебче, кали. да е жив, здрав и щастлив.
абе, тоя форум нещо заразен newsm78
фокси, кудку, сега кали. ако почне да ми става лошо, вие сте виновни и форумО. забременителен е Mr. Green

# 24
.
фокси, кудку, сега кали. ако почне да ми става лошо, вие сте виновни и форумО. забременителен е Mr. Green

И Mr.Been, също!Да внимават по-младите, виж какви работи следва от четене във форума! Simple Smile

# 25
  • Вън от пространство и време
Хаах, хубава тема сте отворили. Мойто голямото току що ми разказа какво сънувал снощи - как мойто и на татко му семенца се търсели в моето коремче и сигурно щели да се срещнат.  Mr. Green

Апропо, някой има ли по-прясна информация за Кали и бебето? Прибраха ли се в къщи?

# 26
В къщи са си от петък, гледат се, Кали обеща като се освести да пусне снимки

# 27
 момичета, разплакахте ме Hug, ама аз така след обед чета в темичките и си поревавам по малко
баткото е най-щастлив, е сигурно и ревнува по малко но се държи мъжки и не казва нищо, по едно време даже искаше да ме гони от къщи на работа, а той да го гледа, миличкия Grinning.
Кудку, една огромна прегръдка от мен Hug
Ганката, добри въпроси ти задават, а боби сега се е запънал че иска и сестричка, и понеже му се обяснява че не може туку така да стане човека е решил да ходим в къщата и от там, просто трябвало да са трима.....
Мата, може наистина да е заразно
А снимки обещавам да пусна, само дето не знам как да стане директно тук newsm78

# 28
.

И Mr.Been, също!Да внимават по-младите, виж какви работи следва от четене във форума! Simple Smile

ти донт леж на таз кълка, че никога не се знае...млади, стари, требе да фнимаваме Wink или пък да не внимаваме. кой както му доде.

ок, чакаме снимки. Hug кали

# 29
  • София
Мате, покрай твоето внимавай, се сетих за един стар виц "пази сеееееееееееее"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт