Марти и Любчо са големи сладкишковци. А Марти и бебето са като близначета направо

Рядко играе с играчките си, иска все аз да съм с него да играем, забранените неща са любими. Аз се старая да не крещя много, но понякога наистина не издържам и го плясвам по дупето или в краен случай, ако много съм изтрещяла през ръцете. При нас едно от любимите забранени неща е да изключва компютъра. Постоянно му се караме за това, обясняваме, но няма ефект. Другото нещо, за което много се тръшка са нашите телефони. Последната му игра е да отваря шкафовете в кухнята и да мести и подрежда чиниите. Абе общо взето ситуацията е като при повечето от вас.
и аз много се радвам. Стискайте палци да остане до края такова

Просто това е техния начин...
Не знам аз как бих реагирала, ако дойде момента да чуя, че съм гадна и дали наистина решението е да покажем, че има и по-гадно от нас родителите 
,при нас само че като сме малко по напред с говоренето винаги намира за какво да реве и да се тръшка, като види че вече има интерес от моя страна (в случая след половин часов рев до посиняване
) да не би пък и да е с основание целия театър , веднага кротва и думите са и "байко байко" ,т.е. да включваме компютара да си гледа предаването
, а терзанията са ми вече и с основание че български като хората няма да говори- на цвете което си го знаеше като такова вече е немския еквивалент, и с още цял набор от думи е така, аз казвам на български нещо ,ако не и е позната думата казва на български ,ако знае немското кара на немски
, лошо е че повечето книжки които имаме на български са за по големи дечица и не мога да и грабна вниманието с тях ,за това учим вече азбуката,благодарение на Тони
и преговаряме числата на пъзели и книжки ,и пъзелите редим на български,за домашната работа няма възможност да я вършим от нея, че е страшно бърза- аз ако съм готова с един шкаф, тя вече е разхвърлила два и не и смогвам на темпото 

, после ще кача няколко нови 

със сигурност ви е позната картинката. Има ли още някое като моето дето още не казва МАМА...да се поуспокоя малко?