Прекрасна пролет идва и обзема пролетното настроение наш'та Юнска тема!

• 39 684
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
На мен ми е малко мъчно, че след няколко дни свършва "нашия месец" Толкова бързо лети времето...

Наскоро попаднах на едно стихотворение на тази тема. Надявам се и вас да развълнува, така както мен...

Мъничка, мъничка моя,
весело зайченце, котенце сиво,
в скута на мама сега се е свило.
Твойта главичка на моето рамо,
можеш ли ден да прекараш без мама?
Мама в чашата мляко налива,
сресва косата на плитка красива.
Кърпи чорапки с пробити петички -
мама се грижи вредом за всички.
А кой ще разкаже на мойто момиче
как тъй луната на сърпче прилича,
как се превръща водата във пара
и самолетът с какво ли се кара?
А подир време ще станеш голяма,
умните книги сама ще намираш,
и ще рисуваш, и ще бродираш.
После ще литнеш и ти като птичка.
Мама ще бъде с коси побелели,
мама ще пази две детски кордели.
Ще се тревожи и скришом ще плаче,
ако не носи писма раздавача.
Друго не трябва - три думички само:
"Добре съм, мамо!"

# 466
Галче, много е хубаво  Hug
  И диди е вече малка лейди  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 18:46 от _ALISA__

# 467
Офи, честито! Да е жив и здрав Крум! Щастливо детство!  newsm51

# 468
Галче ,много  е  нежно!

Офи  да  сте  живи  и  здрави  с  Крум  и  бате  Митко   bouquet

Щастие  и  усмивки  за  поредните  юнски  рожденици  Heart Eyes

# 469
Ехо, привет Simple Smile
Благодаря много на всички за пожеланията  Hug
Ние сме си вече у дома от вчера, до момента всичко си върви съвсем нормално и спокойно, без никакви драми и стрес ... Митко е доволен от бебето, радва му се, милва го, гали го, тича да го види като заплаче... Опитва се дори да играе с него - пъха едни балони в коша, и държи да седят на главата на малкия, а той в един момент се дразни и реве, и Митко се ядосва  Joy Иначе хич не си е променил държанието, занимава се по същия начин сам с играчките си, или идва да търси да правим нещо заедно, съвсем без промяна от преди. Малко е бил натъжен докато ме е нямало, но то бързо мина Simple Smile
Ние с бебето сме добре, то до момента се представя много хубаво - яде, спи и ака, и не изисква никакво по-специално внимание, и животът си върви съвсем приятно ... да видим до кога  Mr. Green

Ето една снимчица на нас тримата, не е твърде "представителна", но засега толкова имаме  Sunglasses

# 470
Офиоли,  честито!  Hug  Много се радвам за вас - вече си пекана мама и предполагам нямаш проблеми с бебока Wink  Днес се сетих за теб, че искаше бебе на 1 юли Simple Smile)

Аз не съм писала изобщо май, откакто се роди Марин (19.02). Но не заради него, а заради Катерина - много е палава и изобщо нямам време нито да пиша, нито за миг дори да седна на комп-а - веднага се залепя за него и имам чувството, че иска да го счупи - затова съм и зарязала тотално форума Sad

Иначе бебока е много добре - Офи, ако си забравила, нашето папкане и акане (+коликите) трая около 3 месеца  - сега вече е на четири месеца и още не ми го побира акъла как може така бързо да се промени едно малко човече - вече се върти, гука, пищи и си търси вниманието Simple Smile

Айде, целувки на всички юнчета, станали на две Simple Smile  Heart Eyes

# 471
  • Стара Загора
Мег  Hug Hug Hug Честито ти синче  Hug Как е снахичката,  Heart Eyes пусни някой снимчица да ви видим тримцата.  Wink

# 472
Офи, честито ти юнак! И какво ханско име сте му избрали - страхотно!

Аз сега се подготвям за утрешното парти (две седмици след рождения ден). Никой не разправя как е минало с какво са се забавлявали децата. аз се тревожа за анимацията, защото имаме 3 възрастови групи и не знам как ще сколасаме с моите приятелки да ги занимаваме и да не мрънкат (особено тия 7 годишните дето от всичко вече им е омръзнало). Рових си тука за разни по-активни игри, купих водни пистолети и федербал, но дано и времето да не ми скрои някои номер с тия валежи напоследък.

На какви подаръци се радваха най-много дечицата?

Исках да направя и торта, ама няма да сколасам и ходих преди малко да поръчам една с калинка.

Пуснете още снимки да видим празнуващите сладури - леле как минаха 2 години и сега си имам едно голямо момиче, което бърбори, казва думички от някакви стихотворения и разправя, че каките пеели "Хепи бию" на един друг рожден ден.

Аз си мислех че ще има големи драми след 3 седмичното ми отсъствие, ама нищо подобно (чак ми стана мъчно) - все за баба си говори. А как сме развалили дисциплината и какви номера прави - ужаст - само нещо да не стане на нейното и веднага цупи устни и вика "бабоооооооо".

МаЛе - чудна е наистина тая Норвегия, Осло само за няколко часа го видях, но и той се представи отлично, а този парк със статуите как ми хареса (мания!).

целувки от морето

# 473

На какви подаръци се радваха най-много дечицата?

Tия дни особено актуален е един пумпал, който му подариха малко по- късно...нали знаеш, всяко чудо за 3 дни  Laughing
Лъчезар в момента е в кризата на 2-те год и цирка е пълен. Пищене, рев и търкаляне по улиците... Crazy И така си живеем весело и щастливо...

# 474
  • София
            Здравейте милички мамчета и малки юнски палавничета...
        Офии (Галче) нема 1 юли,писано е да е юнско малкото бебче Hug,много силно ви прегръщам...бъдете здрави   и щастливи,честито и на татенцето Grinning

Кори стискаме палци и на теб...!!

А на всички порастнали наши дечица,изпращам много целувки ,да растат здрави и щастливи!!

Дано успеем да се съберем пак на някоя срещичка Hug

А искам да ви се похваля нещо  Rolling Eyesдоживях и аз да чуя думичката МАМО, много е хубаво Grinning

Я да ви попитам какво стана с плуването, има ли вече някой малък плувец във форумчето ни Simple Smile или все още е рано за такива неща?

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 23:43 от petiu6a

# 475
Petiu6a тъкмо  и  аз  се  оглеждам  за  подобен  курс, като  миналата  зима  като  беше  още  малка  я  заведох веднъж  и  се  установи  че  точно  тогава  започнаха  да  и никнат  зъб  след  зъб,  сега  ми  се  иска  след  като  може  и  да  ме  хапе  да  я  пусна  вече  малко по  усилено.

Роси кураж- и  това  минава! не  питай  какво  идва  след  това  Tired

Радост  моята  на  всички  си  се  радва  много  и  още  и  на  трамплина  си  скача с  кеф  и колелото  вчера  го  носех  на  гръб  а  нея  на  ръце (някаква  абсолютна  жега  е  при  нас  и  много  се  скапа,даже изгоря  при положение  че  беше  намазана  обилно  с  крем),но   най  много  си  се  радва  на  една  опаковка с  любимата  и  мишка ,даже и  на  детска  ходи  с  нея  Laughing 

# 476
 newsm59  на Йоанка на koon! Да расте все така красива и усмихната! Много щастие и хубави моменти!  bouquet

# 477

Роси кураж- и  това  минава! не  питай  какво  идва  след  това  Tired

Tired Не дей така, моля те... Аз установих, че прави тези циркове предимно при мен(разбира се не само...) и като цяло се държи при мен като обиден, понеже аз го водя на ясла. А той така да не иска  Tired И все едно всеки ден го предавам... Много гадно чувство.

Петюша, честито за Мама-та  Hug

Коон, с малко закъснение да ти е жива и здрава госпожицата, много усмивки, игри и забава!   bouquet

# 478
Здравейте,като сте подхванали темата с хубавите новини,искам и аз да ви съобщя една  EFP.Днес ходих за 2-ри път на д-р и ми каза,че съм почти в 5-та седмица.Много съм щастлива, fingerscrossedстискайте палци всичко да бъде наред и живот и здраве  Flowers Four Leaf Clover едно зимно   ylinfant

Пожелавам ви хубав ден! Hug

# 479
  • София
   Стани_1987  супер,още едно бебче  Simple Smile...

Нещо тези дни всеки ме убеждава че колкото е по-малка разликата на децата толкова по-добре,май си е хубаво, аз все още нямам смелост за още едно детенце,но съдбата ще реши..

А колкото до инатенето и глезеното само при мен се случва явно децата са си волни на майките да се тръшкат,когато го оставя на таткото или при бабите се държи доста прилично малкият ми палавник..

А може ли да споделите някое любимо филмче което обичат малките,ние гледаме само едно и всеки път му е все по-интерстно,лошото е че ако го оставим пред компа може,час и полвина да изкара гледайки с интерес,което е със сигурност вредно пък за очите...и така.

Ние на ясла ще се пробваме от септември ,да видим какво ще стане ,до сега с яслата много малко присъствени дни имаше,и много болнични,заради това го отписах.

Общи условия

Активация на акаунт