Стани прекрасна бременност ти пожелавам

Ние сме на вълна "Немо"и то на втората му част , гледа си предимно предаването сутрин за Слончето със Заека,и за лека нощ Немо ,но гледам да ограничавам до колкото мога дори се замислям при местенето ни септември дали да не "забравим" телевизора тук... ,но до тогава има време и ще решавам на момента.
Иначе количката почти два месеца сме я забравили,което пък ми е трудно за пазаруването,но и това се преживява ,от тогава може би и коритото забравихме, в детската всеки ден играят с вода ,но имаше в началото един период като я намирах да си играе вътре при положение че всички други деца са навън, оказа се че са пускали по силно струята на водата и се е плашела, дори пищяла - това най -добре и се отдава
Пусках я да ме гледа как се къпя аз в началото на отказването на коритото и все се страхуваше за мен като си миех косата ,но правехме куку с пяна и се смеехме много така сега и тя така, в детската като ги мажат с слънчезащитните кремове и им казват да си затварят очите и сега ми дава знак като иска да и мия главата само ауге ту (т.е. цу) ми казва и после само пак повтаря ,та даже не мога да я извадя от ваната,и тя така от дуща пие вода,но и мирно седи че имахме вече инцидент с подхлъзване и натъртено дупе...
С памперса и ние сме в разгара на обучението с гащите,но не я ли попитам и накарам аз все става белята,от края на другата седмица детската има ваканция за 3 седмици и ще имам достатъчно време да се концентрираме върху това занимание ,иначе от един уикенд до друг просто не се поучава при нас ...
За говоренето няма думи да опиша цветуштият речник на щерка ми, цветовете в момента разучаваме с светли и тъмни оттенъци , упражняваме на паркиралите коли днес и на чичо си разправя да се събудел,че не искаше да и обръща внимание човека
Приятен отпускарски сезон на всички!
"Къде е мамата?", "Ето я бабата" Копира абсолютно всичко, пее ми песничките от яслата толкова сериозно и гордо

Омръзна ми вече,заприличахме на тропиците.Колкото се каних на тази отпуска ,че ще излизам с децата ,е то не спря да вали
Към края на този месец мисля до отскочим за някой ден до морето,то да те страх да тръгнеш да не вземем да уцелим пак някое дъждовно време.
,касовата бележка е унищожена умишлено за да няма връщане назад,т.е. да не мога да я върна,та няма мърдане

днес ги започнах,и след първите 30мин. хванах мускулна треска,ама започвам всеки ден редовно гимнастика.. мерси за идеята.