Юлски бебета-Да са бели и червени,румени и засмени-Тема 27

• 28 454
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Извинявам се сигурно сте го обсъждали но как ще попълваме лексикона - тук в постовете си ли ще отговаряме - може и на лични някой да ми отговори  Praynig

# 226
  • София
Мише,просто не знам какво чакаш.Ти ако си превеждаш от вкъщи,какво ти пука ,защо само от Пловдив да са ти поръчките?По интернет можеш да си пращаш всичко.  Peace
Чочи,можем ли този лексикон да го качим някъде и там всеки да си попълва.В гугъл документи,например.Не ги разбирам много тия неща,някой да ме поправи,ако не може.Може да допълним въпросите,и да има място да си пишем на воля.Даже всеки може да си украси неговата си страничка.
Пфуу,най-накрая качих клипчетата от басейна.Предупреждавам,че мен по бански няма да ме видите  Mr. Green Нещо не можах да преодолея въхшния си вид в момента,и затов аФилип я цамбурна първия път.Аз от следващия път ще съм с нея,че като го гледам колко е нескопосан  ooooh!,добре че детенцето ми е търпеливо  Laughing.Понякога ми бягат от кадър,че аз се захласвах да ги гледам над апарата.Клипчетата са къси
http://www.youtube.com/watch?v=au_ETCefHUM
http://www.youtube.com/watch?v=XFMoWhfmEfQ
http://www.youtube.com/watch?v=1kAul-qtMQc
http://www.youtube.com/watch?v=aAUv02HI9o4
http://www.youtube.com/watch?v=pSycsll8hxw
http://www.youtube.com/watch?v=8VflLwqz7SY

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 11:26 от Mime-to

# 227
Добре-ще се опитам да направя нещо по въпроса  Peace
Като стане готово,ще турнем на 1-ва страница ЛЕКСИКОН-всеки ще си го отваря и ще си го попълва..... Peace

Какво ще кажете за това: ЛЕКСИКОН
АКО ИМА НЕЩО-КАЖЕТЕ ДА ГО ДОПЪЛНИМ,ПРЕДИ ДА ГО СЛОЖА НА 1-ВА СТРАНИЧКА  Peace

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 11:30 от Чочиии

# 228
  • София
За лексикона ясно,слагай сега на първа страничка една анкета  Laughing.Хубаво е да си имаме винаги някаква,на който не му е интересно,няма да я чете и попълва.Ще се анкетираме за неща,които ни интересуват в момента,че виждате всеки месец нещо ново ни интересува.Аз само идеи давам,че нито тема знам как се пуска,нито анкета  Mr. Green  baby_neutral
Например,Колко кг имате да сваляте след раждането-нямам,под 5кг,под 10кг ,под 15кг,повече от 15кг,имам,но няма да ги свалям  Crossing Arms.
Също ме интересува,колко от юлките кърмим,до кой месец сме кърмили,например.Или в брак ли живеем,предстои ли сватба (Драгааа   Hug) или без брак сме си добре.
Едно е да си пишем и споделяме в темата,друго е да го видиш сметнато в проценти. Бързо се обърква човек и забравя кой,кога,какво.
Може и смешни въпросчета да си измислим,правим ли секс (не че е смешно  Laughing),по колко пъти в седмицата  Mr. Green
Ех,колко още се сетих
Нещо да я раздвижим тая тема,да ни е по-весело тук,че от неспящи,ревящи,човек остава с впечатление,че всички са така.Преди се пускаха полезни цитати,или важни статии.Виждаш нови виждания за нещата.Например,всички сме чували,колко било вредно бебето са спи при мама и тате,но скоро попълвах анкета и се оказа,че 42 % спят с бебето,32$ не спят,а останалите,от време на време  LaughingАз си мислех,че съм от единиците,които не са против,оказа се,че май повечето крият,а иначе виждаш ли са против  hahaha

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 11:47 от Mime-to

# 229
  • София
Маймунче, червеният паспорт е паспортът, с който излизаш в чужбина. Далеч съм от мисълта, че си нямала такъв Mr. Green. Иначе документите се издават за толкова време, за колкото решиш - обикновената услуга е около месец, а има и ескпресна - ако не се лъжа беше 24 часа, но се плаща по-скъпо. А майка ти много бързо може да вземе зелена карта, за тях процедурата е опростена - майка ми беше написала срока, но беше скоро.
За второ дете е както го е написала мама Диди - взимаш същата сума като първото, ако е родено в рамките на тези две години и не си се връщала на работа.
Мамо Диди, то 90 % е уж, като го сметнеш излиза около 84-83 %, да му се невиди Mr. Green

Александра, честит рожден ден. Много щастие ти пожелавам и само сбъднати мечти  bouquet

# 230
  • Велико Търново
tan, да ти е живо и здраво детето Hug
Mime-to, аз си спя с детето и грам не се притеснявам да го споделя. Щело да се научи.. Гояма работа  Laughing Ако трябва да съм честна докрай май бях на 18 и още спях при нашите от време на време. Те се шегуваха, че трябвало да правят място и за зет си  Joy Сега ако не и се радвам, не я гледам как заспива и как се гуши в мен, кога? А сутрин да ме събуди бъркайки ми в устата или ухото.. е няма по-голямо щастие   Heart Eyes

# 231
Лексикона е вече на 1-ва страница  Peace
И анкета турнах  Peace

# 232
  • София

Цитат
Сега ако не и се радвам, не я гледам как заспива и как се гуши в мен, кога? А сутрин да ме събуди бъркайки ми в устата или ухото.. е няма по-голямо щастие   Heart Eyes
Това си ми го взела от клавиатурата  Laughing,и аз имам зъболекарски,очен и уши нос и гърло преглед всяка сутрин  Joy
Цитат
Ако трябва да съм честна докрай май бях на 18 и още спях при нашите от време на време. Те се шегуваха, че трябвало да правят място и за зет си  Joy
Аз пък не,и ме е яд.Татко почина като бях на 13  Cry и разбира се, ми липсват точно такива неща,а не че вече няма кой да ми даде пари или връзки някъде. Peace

# 233
Милена,страхотно очи има Сашко,адашко Laughing Grinning[/b]
Благодаря Hug А всъщност кога се разбира какъв цвят ще са очите на бебето, че аз още не мога да опрезеля....до сега не съм виждала такива. Зелено-кафяво-синкави Crazy На различна светлина все различни Crazy
Някъде прочетох за спането с бебето - аз си спя с него Peace Хич не ме е срам да си призная Peace От начало бях против, но след месеци безсънни нощи със ставане през 1-2 часа, въпреки че леглото му е до спалнята реших да го взема да си спи с мен.  Баща му така или иначе не спи всяка нощ у дова, защото е шофьор и не се прибира всяка вечер. Вече Сашко не му дава и да спи на спалнята де, гони го с викове hahaha Сега сме го настанили /таткото/ в бъдещата детска стая да може да се наспива добре и всички да сме доволни Mr. Green
За анкетата за килограмите - много добра идея Peace Аз например качих "скромните" 30кг и до тук съм свалила 27кг. 11кг останаха в болницата, няколко паднаха с ограничаване само на часа до който се приема храна, и последните 12 кг с глад /плодове с чай и мед/ Peace Сега ми остават 3кг до килограмите които бях преди да забременея, но искам да сваля и още 2кг плюс тях, че си ми е необходимо Whistling
А сутрин да ме събуди бъркайки ми в устата или ухото.. е няма по-голямо щастие   Heart Eyes
Познато чувство Heart Eyes Или пък да тропа с бибероната по таблата на леглото или да ме гъделичка с пухкавата си коса в носа Heart Eyes Тоя спи винаги наобратно на леглото, по 100 пъти го премествам нощем  Joy
Не ми се отваря лексикона, иска име и парола

# 234
Миме, страхотно бебче си имате - как плува само  Hug
Миленка , очите на голямата ми дъщеря са много странни,дълбоки като бездънна яма и огромни а на цвят са точно синкаво-зелено-кафеникави - на светло са едни на тъмно други  Laughing
Отивам да попълвам лексикона - мерси Чочи  Hug

# 235
  • София
Дайте и на мен име и парола,че компютъра ми помни само моите си в гугъл. Praynig
Диди,голям смях на третия клип Филип като се изправи  Joy Той целия басейн е плитък,но го разбрах чак на 20 минута,че влязох след тях.Всеки път се смея с глас като го гледам  Laughing
Фелисити,и аз това имах предвид,под 5,под 10,че ако си +7 къде ще се сложиш  newsm78

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 12:29 от Mime-to

# 236
  • София
Честита месечинка на Мони, Констнтин и Сияна!
На мен нещо не ми приема паролата.
За анкетата – супер, ама дали не е по-добре да ги сложим отговорите в граници, напр. Под 5, 5-10, 10-15 и т.н., защото както е сега не е много ясно.

# 237
Искам тогава и аз име и парола Flutter

# 238
Александра, честит рожден ден!!!!!!!!!!!!!!!!
Честити месечинки на дребчовците!

Е вече съм сигурна, днес за 2-ри път ме мамосаха  Heart Eyes Все го прави като е гладна. Чак не беше "мама", ами "мамо".

И на мен ми е интересно докога се променят очите, защото на Изабел са сиво-сини, а специално гледах очите на целия род на моя, все зеленеят, макар че всички са ярки, откъде ще дойде това чисто синьо, няма откъде, та очаквам да дойде и някакъв зелен оттенък по някое време. В тази връзка - хич не ме притеснява да й взимам сини дрешки, нищо че са от мъжкия щанд някои. То просто е грехота с тия очи да не ходи в синьо  Crazy

За лексикона - мързи ме сега, по-точно къщата е на вили-мотовили и трябва да оправям.
Мише333, няма нужда да се извиняваш. А за преводите - всичко, което се прави на компютър може да се работи дистанционно, не виждам какво си се притеснила само за пловдивски фирми. Само плащанията трябва да регламентираш.

# 239
  • София
Аз и така не мога да вляза.Не е ли редно да се дава име и парола само на лични  Thinking И те трябва да нещо свързано с всички ни.Нали Аманита и Джилиан бяха направили някакви страници  newsm78
 Аз рядко влизам там
http://sites.google.com/site/julybabies2009/

Общи условия

Активация на акаунт