Юлски бебета-Да са бели и червени,румени и засмени-Тема 27

• 28 445
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честит 3 МАРТ    bouquet

# 61
  • София
Ауууууууууууууууу, че съм и аз. Как мога така да пропусна newsm45. Фелисити, 1001 целувки ще компенсират ли поне малко пропуска? Нали знаеш, че си го обичам Кайко-зайко newsm51
Ще, ще  Laughing Много благодарим, Тан! Целувки и на вас мнооого   Heart Eyes Hug Hug

# 62
ЧЕСТИТ 3 МАРТ !!!

Днес празнуваме 8ма месечинка !!! Да бъдат здрави и слънчеви Кайчето и Кирил !!!

И днес нямаме зъб...  Crazy

# 63
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Честно казано патриотизмът не е нещо, което ни е приоритет май, въпреки че напоследък много се стараят да ни внушават колко велика нация сме. Явно защото настоящето ни куца, опитваме се да си повдигаме самочувствието с миналото. Аз си пожелавам все повече хора да се осъзнават, че и от тях зависят нещата, които се случват и трябва да действат в момента, а не да живеят в миналото.

Аз също съм от кърмещите без цикъл. Някой има ли представа колко най-дълго може да не ти дойде?

А има ли още бебчета без зъбки?? Спомням си, че някои майки бяха споменавали за първи зъбчета на 11 м., даже на годинка и нещо май, ама все се надявам на Дидето да й излезнат малко по-ранко...

С водата хич не се обичат, давам с лъжичка или с една малка чашка тип шотче (по идея на Сиси Simple Smile), но тя реагира така сякаш се опитвам да я удавя, поема си въздух и я плюе.

Пюретата ги давам от готовите, след случката с картофа, още не съм се престрашила пак аз да й готвя, макар че имах много голямо желание. Може би като почнат да излизат напролет пресните зеленчуци и плодове, тогава.
Може ли пак един въпрос по захранването, макар че то май вече не е актуално в нашта тема Simple Smile Тези, които почнаха с оризова каша, продължавате ли да давате всеки ден, след като въведохте зеленчуци и плодове? Защото аз давах каша 20 дни, след това, докато се получи някакво прилично количество зеленчук, пак давах каша, и то стана цял месец. Сега съм я спряла, но дойде време да включвам второ хранене и излиза, че пак трябва да давам каша следобяда, зеленчуковото пюре остава на обяд, нали така. И тъй като сега трябва да включа още някой друг зеленчук и плод, докато не въведа още един вид зърнени, излиза, че ще си яде ориз още един месец...Не знам дали ме разбрахте...

# 64
Честити месечинки!
Честит празник!

Тан, хехе тихинко и не толкоз продължаваш да се подмазваш на Фелисити  Joy
Тани80, хм ми кой тогава съм гледала за суровите плодове, нещо съм се объркала, аз даже се чудех щото знаех, че ти захранваш от по-рано. newsm78
Грация, на мене педката ми каза да почна с 1/8 жълтък и постепенно да стигна до 1/4, като аз го въвеждах 4 дни поред, после вече през ден се дава, а в дните в които не го давам, давам месо. От няколко дни вече давам по 1/3, даже половин жълтък през ден.
Фелисити, на мене пък точно на алергичен обрив ми прилича, описват ги точно на свивките, че са характерни. Сигурно е от бисквитите.
Вчера взех майчинството и накупих сума ти неща от джъмбо, за съжаление точно рокличката за която отидох не й става и сега ще я връщаме  #Cussing out
И аз се зарибих по некста, обаче някои от нещата които харесах се оказа, че ги няма и се отказах, ми то най-готините неща са изкупени, а и не ми се занимава особено с онлайн поръчки.

Кейт, защо не въведеш елда, ще ти отнеме 4 дни но все пак ще имаш разнообразие в кашите.

# 65
Честит празник и от нас! Hug
Ние сме още на сняг, слънце, въздух, прелест...
Обадиха ми се миналата седмица от групата на Юлиана, че има варицела и тъй като не е била контактна може да се върне, но в друга група, разбира се реших да не я пускам и си удължихме малко почивката. Но в петък ще сме в София, че сме на рожден ден.

Честити месечинки и благодаря за поздравите за нашата! Hug Съответно два пъти отмених консултацията на Влади, така че не мога да се отчета с мерки и теглилки, в понеделник. Иначе е добре, продължава да хапва с неохота, обича най-много банан, иска постоянно да ходи, с помощ, естествено, но и се пуска.. Много бърбори, абсолютно съзнателно вече казва "мама", "баба", на патето (и гумено, и нарисувани) - "па-па", тата" на баща си, но не го броя, че беше само като е с нас.. пищи и крещи.. най-много се радва на сестра си, тя го учи на "кака", "дай пет" и подобни, но още не я е зарадвал.
Джиджи, много се зарадвах на смс-а ти, но за съжаление не можах да ти отвърна навреме, защото го видях чак днес. Simple Smile Явно Юлиана си е играла в този момент с телефона ми и го е "прочела" Simple Smile. Днес нещо се разрових в смс-ите.. Heart Eyes

Надявам се , че всички сте добре. До скоро! Hug

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 12:10 от Сиси ♥♥

# 66
Честит празник!
Честита месечинка на днешните бебоци!

Навръх празника и ден преди месечинката на Елинче, му проби първото зъбче  Hug Затова му е отслабнал имунитета и има хрема  Rolling Eyes

# 67

А има ли още бебчета без зъбки?? Спомням си, че някои майки бяха споменавали за първи зъбчета на 11 м., даже на годинка и нещо май, ама все се надявам на Дидето да й излезнат малко по-ранко...

Ние нямаме зъбче и съм се отказала да избие вече- нито надуто венче,нето беличко ...абе нищо  Thinking

# 68
  • варненка от София
Честит празник момичета и от нас  bg

Дидка, честито първо зъбче на Елинче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да за белички и здравички!

Кейт, Неви няма още зъби, но аз преди годинката не ги чакам. Много пъти съм писала и преди, че първото зъбче на Стефи изби на 13 месеца и то беше горен зъб до кучешкия, абсолютно против всички учебници. Сега на Неви са подути назад венците, към кътниците, вероятон там ще са и първите зъби, там чеше и най-много, но скоро няма да са.

За цикъла, още го нямам, не го и чакам. Със Стефи им дойде на 10-тия месец след раждането, сега няма да му се разсърдя и по-късничко да дойде.

За сурови плодове давам само банан, то на практика с такова я захраних първо. Други още не съм давала, то само ябълка може сега, че такива има, след време ще дам. Чакам с нетърпение черешите, че да й ги дам в суров вид. Със Стефи си спомням беше голям смях, искаше още и още. И до ден днешен ги обожава.

# 69
Запис и аз в новата тема! Чочи, благодаря, че пускаш темите, но момичетата и преди ти направиха забележка - темите трябва да се изписват до края. Ако си подготвила новата тема преди старата да е изписана, може да я пуснеш и по-рано, но прикани останалите да започнат да пишат след като старата начене поне 50-та страница. Забележката е конструктивна и приятелска, дано не се обидиш  Hug

Честит Национален празник!

Карелия, Ем, сигурно моят постинг ви подтикна да споделите за пресните плодове. Аз писах, че бананът и ябълката дразнят коремчето на Мишо.

Марулче, стискам палци в петък да излезе по-малкото зло  Praynig  Да не забравиш да ни уведомиш, ей!

Медулка, скоро ми се струва, че ще правиш сладък хляб  Simple Smile Браво на Ния!

Кейт, аз след като въведох прилично количество зеленчуци, въведох 2 вида плодово пюре и смъкнах оризовата каша за следобедно хранене. В нея слагах плодовото пюре.

Джил, много си ми миличка, не давам нищо да те боли  Heart Eyes Може да започнеш диетата още по-плавно  - вместо до 18 ч. да си позволяваш последна храна до 20 ч. След около месец ще си свикнала с по-ранното хранене и ще го изместиш до 19 ч., а след още 1 месец - до 18 ч.

Честити месечинковци! Здрави, веселички и с безболезнено пробиващи зъбки да са всички бебчета!   bouquet

Радина, честит зъбак! Бели, здрави и лесно пробиващи да са всички зъбчета на Елин!  Hug

# 70
Катето се държи на крачетата си като пиронче забита в земята без да се държи никъде а Петя ми вика "мамо,пани Кати" Mr. Green

Марулка, на Петя зъбчетата почнаха от 5- ия месец и аз чаках и Катето така ама нанай  Mr. Green

Вие можете ли да влизате в албума ни - аз нещо немога  newsm78

# 71
  • София
Кейт можеш да въведеш за разнообразие елда, киноа, амарант.
Сафо я кажи за този сладък хляб, кога се меси?
Радина честит ви зъбко.
Мамо Диди аз влизам в албума без проблем.
Аз суров съм давала само банан до сега понесего идеално, мислех си скоро да пробвам и с ябълка.

# 72
  • USA
Честит празник!

Миме-то, ето това поръчах по погрешка http://www.csnbaby.com/JJ-Cole-BBMK-JJC1010.html .Намерих го за около $38, а на мен с доставката от ebay ми излиза близо $60, но както казах здраве да е и да ми е за урок.Парите не са най-важното нещо Peace.

Mama Didi, и На Стейси по нищо не личеше ,че ще и излиза зъб.Излезе първото неусетно,но за голямо съжаление,второто го усещам доста добре ooooh!.Направо си пищи,когато я дразни.

За пресните плодове,аз се страхувам да ги дам все още,но нали имахме колики и може би от това.

Радина,честито ви зъбче!

Честити месечинки днес!

# 73
Цветен прашец, имах предвид, че Медула ще прави скоро прощъпулник на Ния. Знам, че питата за търкаляне трябва да е сладка за да е сладък пътят на детето  Grinning

# 74
  • София
Сафо не знаех нито, че се прави пита, нито че се търкаля а още по-малко, че трябва да е сладка. Я разкажете който знае повече как се прави прощъпулник да съм подготвена, въпреки че това събитие при нас изглежда далечно, но все пак да си знам. Знам, че трябва да се сложат някакви вещи и по това какво ще вземе се "определя" какво ще работи детето (какво ще му се отдава) или нещо такова и че се канят деца които трябва да внимават да не се спъват за да не е "спънато" детето. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт