Юлски бебета-Да са бели и червени,румени и засмени-Тема 27

• 28 445
  • 741
  •   1
Отговори
# 75

Тан, хехе тихинко и не толкоз продължаваш да се подмазваш на Фелисити  Joy

Emily, недей така, няма такова нещо. Чак ме досрамя.

Да ви питам нещо, случвало ли ви се е, при пюре или каша, които по принцип се ядат и то с желание, да изядат половината, и то с желание и после да почне да им се гади?

# 76
За питата за прощъпулника - при нас е следното.... Майката меси пита- незнам обаче да е сладка- просто пита.  Нареждате предмети  на бял чаршаф и слагате детето пред тях -търкаляте питата по чаршафа . Първото,при което отиде детето такова бъдеще му се вижда./ Петя трябва да стане лекар - взе апарата за крвно налягане и термометър  Mr. Green/След това се  излиза  пред къщата/блока/ и се раздава на комшиите по едно парче като след като вземат парче от питата трябва да хукнат да бягат - така като тях да бяга и малкото човече  Laughing Прощъпулника знам,че се прави не след като детето вече е проходило стабилно а след първите му самостоятелни /поне 2-3 наведнъж /  крачки.

Тан, на нас не ни се е случвало това. Катето още от самото начало си показва кое не харесва като почва да се дави и имам чувството,че няма да си поеме въздух. Това са пюретата със спанак и заешко  Peace

# 77
  • Canada
Сафо, явно наистина ти си ни провокирала да говорим за пресните плодове...

И ние сме в беззъбия отбор все още... Rolling Eyes

# 78
Успокоихте ме за цикъла, то и на мен не ми липсва.
Кейт - аз давам на обед зеленчуково, следобед каша (+1/2 плодово пюре). Според мен не е добра идея да даваш цял месец ориз, защото е много запичащ (поне ние ядохме 1 седмица ориз и 4 дни не беше акала). След това дадох каша от Елда(на Хип), и нямаше подобен ефект. Нея я хапвахме около 3 седмици .. ., след това дадох - Първата млечна каша на хип; каша Праскова и Кайсия , а сега Грис
Марулка  - знаеш ли как се прави сладичко от грис за възрастни, много ми хареса на вкус, а си спомням  че съм яла предиии много години...грис нарязан на кексчета?

И ние нямаме зъби още

По повод националния празник, бях се зачудила дали днес пак цял ден ще дават турски сериали- Е , Дават си и това!

# 79
Вижте ги моите полицайки  

А тук ми кажете кое е бебето и кое каката

# 80
Запис и аз в новата тема! Чочи, благодаря, че пускаш темите, но момичетата и преди ти направиха забележка - темите трябва да се изписват до края. Ако си подготвила новата тема преди старата да е изписана, може да я пуснеш и по-рано, но прикани останалите да започнат да пишат след като старата начене поне 50-та страница. Забележката е конструктивна и приятелска, дано не се обидиш  Hug

newsm10 -не се сърдя на такива забележки  Hug
Днес се скъсахме от разходки и аз и Йоан сми доста уморени /Даниела спа през повечето време/
Даниела също още няма зъби и аз,като мама Диди спрях да се надявам,че ще има скоро

# 81
Фелисити, да е жива и здрава майка ти, малко на патерици и честита месечинка на зетя Heart Eyes.
Честити месечинки на всички останали разбира се, специално и на общо взето единственият ни младеж Ру, който отсрамва мъжете на Софийските ни срещи.
Честит празник на всички.
Грация , появявай се по- често Grinning.
Кейт, Андреа още няма зъби, не мисли тя за майка си, от кога ми се пие мастичка Laughing.
Мама Диди, Медула, Алекс, много са ви сладки дечицата Hug.
Да се похваля поръчахме халките, малко ми е търсене, защото поръчахме друг вариант, то това, което харесахме миналия път и някак си имам чувството, че няма да ми харесат, дано да са ни разбрали, чак не ми се мисли за това.
Да се оплача и да агитирам повече никой да не пазарува от аптеки Ремедиум. Вчера пратих таткото вечерта за АМ, купи той 2 кутии и като се прибра видя, че на едната е изтекъл срока на годност. Повъзмутих се, но както и да е. Днес отивам да я сменя, като не ми мина през ума, че ще ми направят проблем. Имайки предвид, не само, че е хранителен продукт, ами и бебешки на всичкото отгоре, по- скоро аз трябваше да направя такъв. Любезно ( а не трябваше) влизам и казвам, че така и така, вчера сме я купили, дадох им касовата бележка и очаквам, моментално да ми я сменят и да се извинят. Ами не, проведоха цяло разследване, като твърдяха, че не била тяхна, нямало как да стане тази работа, казах им, че ще викна мъжа ми, който стои отвън ако някой го помни, че снощи е пазарувал, той като влезел голяма работа, как щяло да се докаже, че тази кутия е точно една от тези две, които са купени вчера от тях. Чувах ги как си говорят и развиват теории , че сме я купили от другаде, пък етикета с цената сме взели от тях и тн. Развиха егаси теорията за една кутия мляко Close. Това ако е в нормална държава, веднага ще се извинят и ще я сменят, защото ако се раздухва, за тях е лошо, та и две кутии в подарък щяха да ми дадат заради неприятната случка, но не и в нашата държава. Да не говорим, че в крайна сметка, те не си вадят нищо от джоба, все пак ще я върнат на производителя. Ужасно се възмутих #Cussing out. Някой има ли идея как се пуска сигнал в ХЕИ, за проверка. Чудя се дали да пусна и тема по въпроса, ужасно ме ядосаха и ме загубиха като мега редовен клиент, от както е отворена аптеката #2gunfire.

# 82
Ц-ц-ц мале,като бърз влак сте!Не мога да ви хвана!  Hug

С това хубаво време все сме по пътищата  Hug

Честито на всички пораснали и да почерпя    party023

# 83
Най-накрая бебенка заспа, че я мъчи второто зъбче. Много е нещастна и много ми е жал за нея. Rolling Eyes

Мама Диди
- каката с биба, а малката без  Simple Smile
Браво на Катето - в бая дисциплини вече изпревари кака си  Laughing

Julsko bebe - то бива, бива наглост, ама това вече е прекалено  Shocked
Определено трябва да им разкажеш играта.
Освен в ХЕИ - сега май се казва РИОКОЗ, можеш и да пуснеш онлайн жалба до Агенцията за закрила на потребителя. Един приятел опря до тях и наистина хората там работят  Simple Smile
Ей сега ще се опитам да намеря линкове, не знам само дали и РИОКОЗ имат сигнал по интернет.

http://www.kzp.bg/index.php?mode=sendComplaint&document_id_h … ment_id_office=26

Сега проверих - Столичното  РИОКОЗ нямат онлайн подаване на сигнали:
намерих 2 имейла за връзка и телефони на дежурните инспектори по храните:
clients@sriokoz.com      director@sriokoz.com

НАЧАЛНИК НА ОТДЕЛ
“КОНТРОЛ НА АПТЕКИ И ЛЕКАРСТВА”

ул. "Враня" № 20, ет. 4, ст. 411, тел. 831 91 27; 8130 471,
e-mail: cal@sriokoz.com

Отговаря на въпроси, свързани с контрола на обектите за производство и търговия на едро и дребно с лекарства.

Няма начин да не ги спипат - едно най-тъпо кафене води регистри със закупуваните храни, партиди, дати, срок на годност, производител, документ, с който е пристигнала стоката.
Дори и тези от аптеката - да фалшифицират Дневника за входящ контрол - там се описват тези неща- пак нищо няма да стане. Инспекторите от РИОКОЗ по партидата ще отидат при дистрибутора и пак ще ги разконспирират.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 20:02 от Mishe333

# 84
  • София
Мале Юлско бебе много нагли тези от аптеката бре. Не може ли нещо по партиден номер да се разбере дали е купено от тях млякото. Направо си плачат за жалба. Чак пък постановки ти спретват, отлепяла си и лепила етикети, еееее.

# 85
Мише, мерси много, веднага се заемам да пиша жалбата, а утре ще проверя мейлите и телефоните. толкова съм възмутена, нека им пуснат една проверка.
Цветен прашец и аз това се чудех вече, дали не могат да си проверят по партиден номер, но не задълбах, защото след петнадесет минутно разследване и проверяване и развиване на безумни теории я смениха, но сега ще си пусна една жалбичка, защото си просят проверката, да не говорим, че можеше да стане нещо, ако не бяхме видяли датата.

# 86
  • София
Mаймунче,това чувалче е страхотно,не съжалявай.Имам такова,но на Бебе Комфорт,с количката,никога не ми е потрябвало одеало,и на -17 като излизахме.Има си дупки за коланите и толкова добре изглежда количката,някак подредена,а не с подаващи се одеала .Когато не е много студено я слагам направо без дебели дрешки и излизаме,че якетата я дразнят и без това.Твоето е от млада овца  Laughing,моето си е обикновенно термо чувалче.Знам,че е 150лв,та на добра цена ти е,само по-рано да го беше взела.Ще си го ползвате другата зима и няма да съжаляваш  Peace Ето,направих ти 2 къси клипчета с чашата вода,просто я подавам,а тя си смуче. Предупреждавам,сушилната работи и звука е доста силен,намалете ,който гледа със звук.
http://www.youtube.com/watch?v=nD8iFM0Yvnk
http://www.youtube.com/watch?v=GT50auvD3xU
А тук записах как се изяждат 200 гр зеленчуково пюре за 5 минути и 21 секунди,даже спирах да и давам вода. Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=CL8Vn3g0C3Y
Драга,при нас,аз се занимавам с рекламациите  ooooh! Никога не ми минава през акъла ,че рекламираната стока не е от нас,ако си има касова бележка,разбира се.Червя се,потя се, от срам,че имаме нещо с изтекъл срок.При нас дадения отдел ще бъде глобен за пропуска.Тия не са ме уцелили мен  Twisted Evil Нали имат камери,ама то като си с количката какво да се занимаваш и да си проваляш разходката  ooooh!.А иначе ги харесвах Ремедиум,във вашата за първи път намерих Инфакол,преди месеци,не че помогна.
Сега видях Мишето какво ти е писала,обади се,само най-важното е да имаш касова бележка.

# 87
Давай Драга. Тия наглеци не случайно са продали АМ с изтекъл срок - със сигурност са знаели.
Видели са мъжа ти и са си казали - ей на този ще го пробутаме, едва ли ще седне да гледа срок на годност.
Ама този път не са познали - they are messing with the wrong person  #2gunfire

Mime-to - браво на вас -как пиете вода. Моето зверче не иска никакви течности освен млекце от мама. Иначе много обича чашки, но като глътне малко вода , я плюе моментално. А бързото ядене на пюренце  Laughing
Ние можем да го направим с пюре от круша Уилямс - просто изчезва моментално. 

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 20:46 от Mishe333

# 88
Тан, всичко е майтап де, не го приемай така, извинявам се за неудобството.
Ама че наглеци верно тия в Ремедиума...
Мен май ме мамосаха днес за сефте... ревейки естествено.

# 89
  • USA
Юлско бебе, непременно се обади,където трябва.Не стига ,че са виновни ,ами и те разиграват #2gunfire.

Миме-то , браво на София и за водата и за храната smile3501.А за за покупката ми,не само,че не съжалявам,ами и го чакам с нетърпение Joy.Тук все още температурите в повечето дни са минусови,така че може и тази зима да и го сложа.Ако пък и е голямо следващите две ще си го носи Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт