116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 260
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
  • САЩ
Миме ето това намерих от раз в гугъл http://www.iihs.org/laws/childrestraint.aspx Във всеки щат възрастовата граница е различна.

# 271
...забелязала см , че стават особено истерични по повод връзването като поотраснат.

ние както винаги сме обратният слу4ай Simple Smile Докато беше с бебешкият карсийт не сме имали излизане, в което да не реве, не става на въпрос за дълго возене, а след първите 200 метра и се запо4ваше. Като сменихме карсийта със сегашният, да гледа напред, направо се родих. Също мога да го реклайнвам с една ръка докато карам, ако заспи.

Аз исках карсийт, който да го използвам поне година, за това си взех Сейф сийт на Gracо, май сега имат и на СнъгРайд до 32паунда. Ако бях взела до 22 паунда на 4-ят месец трябваше да купувам нов.

Хитруша, мерси, от гугъл го намерих, търсих под катуни, каруци и т.н и това излезе Simple Smile

# 272
Миме ето това намерих от раз в гугъл http://www.iihs.org/laws/childrestraint.aspx Във всеки щат възрастовата граница е различна.
Мерси много Peace

# 273
  • Чикаго / София
Моите деца са със столчета за кола като показаното от Hitrusha http://www.walmart.com/ip/Safety-1st-Vantage-Booster-Car-Seat/10196553! Ползват ги вече две години и са ни много удобни. Голямата в момента я закопчаваме с колана на колата. Няма никакъв проблем, удобно й е, като заспи накланям столчето и си спи сравнително удобно. Така като гледам, ще изкара още поне година с него.
Малката все още я закопчаваме с коланите на седалката.  И на нея седалката й е много удобна, спи си в нея и се вози без проблем.  Всъщност моите деца никога не са ми създавали проблем да седнат в столче за кола и да са вързани. Просто знаят, че така се возят децата в колата и това е!

Тези седалки са ни в едната кола и ги използваме за дълъг път.

В другата кола са ни от този тип http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3262805 който е показала so what?  Удобни са, но за кратък път. Като заспят в тях и им клюмат много главите. И в тях нямат проблем да се возят вързани.

# 274
Благодаря на всички, които се изказаха по темата за кар сийтс за по-големи деца. Винаги ми е било тъмна Индия какво става по-нататък.

# 275
Хитруша, вашата кола явно има по-голям багажник от нашата. И ние бяхме харесали гракото, но абсурд да влезе в нашия багажник.

# 276
  • USA
Ааа, Бенс, много готин аватар  Laughing. Дано на късмет да ви е новото местене! Това чудо за коса, дето го препоръча, става ли за къдрави коси?

Като си говорим за козметика, да споделя най-новата ми находка.  Леко, изглажда, със слънцезащита и евтинджос. Много съм доволна  Mr. Green. За смесена кожа става дума.

Моето дете от бебе обича да се вози в колата. Свикнал е в столчето и не протестира. А не е от кротките да кажеш. Може би е свикнал с дългите разстояния с кола в ЛА.

# 277
Момичета , благодаря ви за хубавите думи за малкият ми танциорче( ох въобще незнам къде ми е ер малък  ooooh!)

Агент - Мерси за отговора  и на всички включили ли се по темата за кремовете.

# 278
Мерси за идеите за сънскрийннс Simple Smile Нуфаро, няма за какво! Бенс, не е мазен моя, заради това го ползвам толкова, поне още 3 ми се мотаят едва започнати, но от тях лъсвам страшно. За да се  получи прилична основа за грим пробвай с хидратант/база за грим отдолу, или направо предложението на Бубс - комбинация от хидратант с добър фактор 2 в 1.

Карсиийт - ние сме с този, Graco Nautilus 3-in-1 Car Seat 8J00MTX in Matrix, единственият му недостатък е, че ъгъла на реклайн е доста малък и понякога главичката и клюмва, като заспи. Зависи и от ъгъла на самата седалка (аз съм сложила една енциклопедия под предния му край и реших проблема). Доста голям е също и за по-малка кола бих се замислила. Иначе се разглобява до бустър, частта за главата се вдига нагоре, изобщо правено е добре и с мисъл за дълго ползване...

Гелето никога не ми беше създавала проблеми с връзването, обожава да се вози от самото начало, докато не прекара 2 мес в БГ това лято и разбра какво е свобода и стоене права в кола, та като се прибрахме имаше няколко седмици тантруми и писъци, и ми се наложи "тренировъчно" да я връзвам и да въртя из квартала за да свикне отново. Лично аз не издържам да карам с пищящо дете зад мен, след първите 30 мин изкукуригвам  Crazy Но околните дечица, които не знаят, че може и без връзване изобщо не правят проблеми и сами се закопчават...
(един трик за малки бебчовци - ако носене, дундуркане, духане със сешоар, танцуване, етц не помагат да се успокои и заспи носете към колата и шансът до 5 мин да са се успокоили и заспали в движеща се кола е 90+%)

Споменахте пресите - освен CHI/TIGI Bed Head заслужава ли да се дават пари за по-евтина. Като се знам ще се ползва 3/год и не ми е оправдана тяхната цена?

# 279
  • Boston, MA
Моята преса Бед Хед (точно 3 пъти в годината я ползвам, да  Grinning) я купих евтино от ибей, пробвай там и за Чи.

Утре ще режа косата радикално, много пада, знам че е нормално, но аз не съм жена за дълга коса.

# 280
А браво Агент четеш ми мислите и аз исках да питам за хубава преса за коса?

# 281
Като сте заговорили за разкрасителни процедури и в частност на коса да попитам и аз.От осем години си къдря косата- спираловидно,но понякога върви към ситно ако ме държи повече време фризьорката. #2gunfireННо откакто съм тук(година и половина)- не съм.  SadКак се казва тази услуга на английски и мога ли да я направя сега като съм бременна, защото все пак се ползват силни химикали? не мога вече да си понасям косата - нито права, нито чуплива, нито къдрава- абе малък ужас... #Cussing out

# 282
Мики, услугата се казва perm и не, аз в никакъв случай не бих го направила по време на бременност (даже и след това ако става за въпрос) - химикалите са доста агресивни

# 283
  • САЩ
Хитруша, вашата кола явно има по-голям багажник от нашата. И ние бяхме харесали гракото, но абсурд да влезе в нашия багажник.

Juturna хич даже не ни е голяма колата. Караме Тойота Еко и като сложех количката в багажника целия се запълваше, че имаше и трик на пъхане иначе не влизаше. Абе както казва мъжа ми - караме малка кола, но пък купуваме големи колички и кар сиитс  hahaha Виж ако трябва сега да повторя упражнението с количката бих купила универсален кар сиит кериър и кар сиит, а след 8-9 месеца да купя по лека количка за сядане.

# 284
Мерси Хуничка - явно ще трябва да изчакам до лятото като се появи бебчо. Със сигурност няма да рискувам сега.Иначе относно къдренето зная вредата, но най странното е, че косата ми не се е променила грам за всичките тези години третиране(2 пъти годишно). newsm78Но то си е ген,де - поне в това отношение не мога да се оплача.  LaughingВъпреки, че като малка съм си мислела да си резна тук таме някои кичур отвътре, че винаги ми беше много Joy...детски му акъл- сега не се оплаквам, де...хахахха

Общи условия

Активация на акаунт