116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 387
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Джу, днес видях боди с надпис "Дадди и аз сме съгласни, мамма ис дъ босс" Simple Smile По-кът са дрешките с надписи за мама, но има.

Клер, свекърва ти  Joy

да се от4ета, ( тъй като ви се жалвах), след 4 дни ровене до припадък в нета, 3 разли4ни брокери/агенти, посещение от мъжа ми на дузина смрадливи дупки, си намерихме място в НДж и няма да разпъваме катуна в парка Simple Smile.

# 586
Браво Бенс радвам се че си харесахте местенце, хайде сега бързо преместване Peace
Охх кажета как ги тренирате тези мъже да вършат толкова много работа? Mr. Green

# 587
Честито на катуна! Дано да ви е много хубаво в новото местенце!

Аз моя мъж трениран съм го взела, така че не знам....но като цяло американските мъже са по-тренирани от българските, нали го знаете оня ориенатлизъм и майките дето ги носят на ръце как се отразяват на някой...

maimun77 то ясно, няма да го колят човека...но бях чела че възстановителния период е много жесток, трябва много пазене и носене на ленти и всяко закачане е голяма болка, и това може да продължи до 3 години  Shocked

# 588
Бенс честито за новото място, хайде да ви е на късмет....

Кюбит да кажеш как е минало интервюто, че и моите родители ще ходят юни и всяка информация ми е полезна.
Знам от сестра ми, че едната млада служителка в консулството била голям дзвер- #Cussing out не е дала визи на всички покрай сестра ми включително нея, които са били при нея на интервю.

Иначе за пътя не се притеснявам, защото баща ми говори английски- много ниско ниво, но достатъчно да се разбере, а и си е оправен.На мъжа ми като му говори ако не знае нещо на английски и минава на Бг.Той мъжа ми бил разбирал...много се смея като ги видя да си говорят.
В случая майка ми е паниката- онзи ден се събудила в 5ам и аха да ревне като се замислила как ще се прибира от САЩ към Бг сама, че тя ще стои повече.Голям смях се смях и я успокоих, че аз ще я прибера та да заведа и бебето да го видят бабите ми.Направо камък и падна от сърцето.

девойки я кажете от къде да си купя maternity панталони.В Macy's мнoгoооо скъпи бе.Купих си вчера два S размер от друг magazin , но те много ми падат.Каза ми продавачката, че отговаряли на женсkите размери, а аз още май съм на тинейджърските..... newsm78

# 589
  • САЩ

девойки я кажете от къде да си купя maternity панталони.В Macy's мнoгoооо скъпи бе.Купих си вчера два S размер от друг magazin , но те много ми падат.Каза ми продавачката, че отговаряли на женсkите размери, а аз още май съм на тинейджърските..... newsm78

Мики виж в Таргет, ДжСи Пени, Сиърс за матернити дрехи. Там съм намирала на по сносни цени. Имаме също един магазин в мола тук - Мадърхоод, но там цените бяха бая височки. Също ако не те притеснява да новиш дрехи втора употреба може да погледнеш и в такива магазини. Понякога там излизат почти нови неща и доста на сметка.

# 590
Мики, за матърнити дрехи бих препоръчала Motherhood Maternity на разпродажба - цените падат много, обикновените са прекалено високи спрямо качеството. Аз специални панталони не съм купувала, нищо не ми ставаше от специалните кройки. Изкарах си бременността с ето такива панталони, още ги нося.

П.П. Ей, най-после се научих какво да правя с дългите линкове....  Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 17:08 от ianajar

# 591
Благодаря ти Хитруша, аз точно от Моtherhood си ги взех- бяха по $29 панталоните.Може би след $130 за дънки в Macy'с Shocked и ми се видяха евтини, но ще погледнаи в Таргет и  JCPenny- за там не се бях сетила Peace
Ianajar Motherhood са ми големи още и най-малкия размер, а нормалните пък не мога да ги закопчавам.Ако взема по-голям размер са ми пак големи.Поне за сега имам само корем и по дупе и бедра съм си стария номер.Тези които си показалa разтеглива материя ли са, че гледам че са висока талия?

# 592
Мики - да, разтегливи са. От пети месец до самото раждане ми вместваха огромния корем. Погледни по принцип и нормални панталони различни кройки с широка или ниска талия, нормалния размер, който си носиш, но разтегливи материи. Може да ти свършат по-добра работа от специалните за бременни.

# 593
да се от4ета, ( тъй като ви се жалвах), след 4 дни ровене до припадък в нета, 3 разли4ни брокери/агенти, посещение от мъжа ми на дузина смрадливи дупки, си намерихме място в НДж и няма да разпъваме катуна в парка Simple Smile.

Ооо, Бенс браво и с Бога напред казват бабите  Hug. Аз наистина не знам как бих се оправила в голям град. Ти знаеш как е тук, Аризона е същото. Моя приятелка се премести в НЙ и каза, че магията на града те завладява и лесно се свиква. Не съм била, а и одъртях май- мечтая си за ранчо с 4-ри Немски Овчарски кучета, 5- 6 коня и градина с ееей такива домати и прясно зелено лукче (Стела съвсем ни забрави с това копане). Деца, внуци след това, абе дайте ми деца на мен и условия да гледам, няма да се оплача въобще.  Crazy не съм се наспала аз май и го ударих на мечти  Laughing

Мис Нели така е, но зависи от майката. Познавам и БГ мъже дето са като пчелички у дома. Моята свекърва е научила и 3- мата си сина така. Преди месец ни бяха на гости. Отидох да сложа малкия да спи и като се върнах всичко беше оправено и миялната вече работеше. Помагаме си за всичко и с тийм уърк всичко е много по- лесно. Той гледа малкия през деня, ами не мога да намеря нещо за което да кажа- не го прави както трябва. Имахме само едно леко търкане, тъй като искаше да захранваме малкия след 4 месец, но като показах зъби  Mr. Green и той се съгласи, какво да прави Wink
Финансите съм му оставила също, аз само минавам и проверявам- какво и колко  Simple Smile

# 594
Мики, Old Navy и H&M имат бременни дрехи, евтини и не-лоши, даже за работа имах разни рокли от там.

На H&M бебешките дрешки са весели много (за мен беше изненада; от там никога не съм успявала да си намеря неща за мен - нито модели, нито материи, нито ми стоят добре тяхните кройки) - но за бебета и бременни - изненадващо добри.

# 595
Мики, Old Navy и H&M имат бременни дрехи, евтини и не-лоши, даже за работа имах разни рокли от там.

На H&M бебешките дрешки са весели много (за мен беше изненада; от там никога не съм успявала да си намеря неща за мен - нито модели, нито материи, нито ми стоят добре тяхните кройки) - но за бебета и бременни - изненадващо добри.

Мишолина, точно това щях да напиша и аз.  Hug Без мнение за бебешките.  Wink Но наистина съм очарована от качеството на бременните дрехи и в двата магазина. Геп на сейл също са евтини колкото ОН и ХМ.

Много хубаво туту има Мариана.  Heart Eyes А снимката е чудесна.  Grinning

# 596
Мики, аз съм купувала от Мими матърнити и Уан Пий ин а Под или нещо такова. Зависи колко формални или кежуъл дрехи ти трябват. 

Мимето пита за тренирането на мъже... Хмм... няма точна формула.  Мисля, че ако нямат концепцията за shared responsibilities у дома преди брака, след това е трудно. Важно е и с какви модели израстват.  Не винаги може всичко да се предрече, но според мене, откровени разговори и очаквания за кой как разбира "домашния" живот още преди брака са абсолютен must, особено ако жената иска да функционира извън къщата.

Не съм сигурна, че ще сложа всички български мъже под един знаменател. Аз съм израстнала с модела, че мъжете помагат, защото баща ми винаги е помагал. Дори не съм сигурна, че "помагат" е точна дума, защото това означава, че домашните задължения са си само за жената.   Баща ми и чистеше, ходеше на пазар, водеше ни на лекар и на училище. Това беше нормата за мене.

От друга страна, имаше 1-2 Американски младежи в колидж, които мислеха, че ако съм от Източно-Европейски произход, тогава съм напълно недокосната от Западните идеи за равноправие и си представяха идилична картина, в която аз готвя и чистя докато те гледат футбол  Simple Smile   Е, тези бързо се разочароваха, но питаха дали имам сестра или приятелка, която е необвързана и не-Американизирана Simple Smile :   

# 597
Здравейте!

За първи път ще подавам молба за виза и бих искала да помоля ако някой от вас би могъл да ми изпрати примерна показа за туристическа виза за посещение?
Може ли да ми кажете какви примерни въпроси задават на интервюто?

Благодаря ви много предварително!

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 16:55 от Mamma

# 598
Mickey, от Babies R Us (имат си секция за бременни) си взех много хубав черен панталон за работа и по- официални случаи на добра цена. Има ластик и се разтяга до последния месец, когато коремната ми обиколка беше метър+. И при мен до края дупето и краката останаха почти същите.

# 599
  • Чикаго / София
С моя мъж си делим домакинстването в къщи. И аз не използвам думата помага, защото съм на мнение, че той не помага, а просто върши част от семейните си задължения.  Прането само той пуска, ако аз съм си в къщи го сгъваме заедно, ако е сам, го сгъва той. Чистим заедно - единия с прахусмукачката, другия с парцала. Боклука той хвърля, къпе децата предимно той вечер откакто са се родили, води ги на лекар, разходка, на училище когато се налага. Може да готви някои неща много добре и само той ги прави, но като цяло аз готвя повече в нас, защото гледам все някоя супа да има, а той такива неща не прави.  Трябва да призная, че в началото на брака ни не беше така. Аз правих повечето неща, но и си стоях в къщи с децата. Постепенно обаче нещата се промениха. И двамата ходим на работа, затова и всичко останало се дели в къщи.  А и както обичам да му казвам - има две момичета, не искам те да израснат с модела, че жената в къщи трябва да прави всичко, докато мъжа си е вдигнал краката да не пречи на прахусмукачката и гледа ТВ. Naughty  Децата ми трябва да знаят, че  къщната работа е за двама - не само за жената, а какъв по-добър пример от собствения им баща.

Като стана дума за супи, анет кажи какви правиш, че аз имам 4 вида и вече се чудя какво да сготвя. Моите са - топчета, пиле, картофена и крем супа.

Общи условия

Активация на акаунт