Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мартениците и защо се носят?
Къде мога да намеря курсове по английски език за чужденци в Съединените щати?
Какви са причините за алергиите и как могат да се проявят?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мартениците и защо се носят?
-
Къде мога да намеря курсове по английски език за чужденци в Съединените щати?
Курсове по английски език за чужденци се предлагат във всеки общностен колеж в Съединените щати. Освен това има и безплатни курсове за чужденци, наречени ESL (English as a Second Language), които се предлагат в различни институции. Важно е да се провери дали такива курсове са безплатни при наличие на туристическа виза.
-
Какви са причините за алергиите и как могат да се проявят?
Алергиите могат да бъдат причинени от различни фактори като генетика, хранителни алергени, климатични условия, стрес и други. Те често се проявяват чрез кожни обриви, нарушения на дихателната система, хранителни непоносимости и други симптоми. Важно е да се консултирате с лекар за правилна диагноза и лечение.
-
Как да предотвратим генетичните алергии при бебетата?
-
Какви са мненията за витамините за бременни?
..представям си как ви е олекнало,кога тръгвате?
Браво на вас и на теб, че си отспала! Конференция ли да си измисля някъде...
Аз така или иначе H&М си ги харесвам.Абе все ще си намеря още нещо.Знам, че хората казват не купувай много ама пък аз си обичам разнообразието и на ММ съм му заявила, че като ще съм дебел6ка поне дрехи ще си избера, за да се чувствам хубава....
Но пък тук винаги ми помага каквото го помоля.Дрехи не му давам да пере и сгъва, че имам изисквания, но готвенето му е божествено.
Като се зимахме му казах, че не мога да готвя, не ми харесва и може да се науча чак като родя.
Ами съгласи се, но и аз се премислих,де....
. Аз сега ще се прибирам и се надявам да успея да си ги оправя, че ми се трупат 2 години вече. Ако не друго поне искам да ги спра.